müslüman imam (fıkra)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BIZIMKOYUNIMAMI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: müslüman imam (fıkra)

Mesaj gönderen BIZIMKOYUNIMAMI »

Estergonxsoner yazdı:bizimköyünimamı sen fıkrayı eksik olarak yazdın ve yorum yapanlarda haklı olarak tepkilerini gösterdi.
fıkranın eksik olduğu ilk sayfada belirttim bundan dolayı özür dileyeceğine dahada üste çıkmaya çalışıyosun.
ortada bir hata varsa üstüne gitmek yerine düzeltmeye çalışmalısın.
ben fıkrayı bildiğim için sorun yok.

bi günde sen yazarsın fıkra biz güleriz ama o yetenek yoksa ne ala
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

İmam, Papaz ve Haham
Bir imam, bir haham ve bir papaz ormanda geliyorlarmış. Bir gölün kenarına gelmişler. Hava sıcak mı sıcak. Bakmışlar çevrede de kimse yok, soyunup göle girmişler. Çıktıklarında bir bakmışlar ki kıyafetleri ortada yok. Aramışlar taramışlar ama bir türlü bulamamışlar. Sonunda haham "Benim evim ormanın içinde, biraz ileride. Benim eve gidelim, ben size giyecek bir şeyler veririm" deyince beraber ormanın içinde anadan üryan hahamın evine yürümeye başlamışlar. Tam eve yaklaştıkları sırada bir grup kadın belirmiş. Kaçacak biryerde yok. Papaz hemen şeyini kapatmış. Haham da hemen şeyini kapatmış iki eli ile. İmam ise yüzünü kapatmış. Kadınlar geçtikten sonra hahamla papaz imama neden şeyini kapamadığını sormuşlar. İmam "Sizi bilmem ama benim cemaatte beni yüzümden tanırlar, demiş." Erenet.NET
En son okeyyes tarafından 16 Nis 2010 03:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

İmam
Kadının biri bir gün çocuğunu yurt dışına yollamış çocuğu 30 yıl sonra gelmek istemiş annesini aramış anne ben geliyorum demiş annesi olum sağ salim gelirse kurban kesmeyı adaklamış neyse oğlu gelmiş kurbanı ben keserim deyip kolları sıvamış anne sen kesemezsin demiş mındar olur oğlan köpürmüş annesi sen yan taraftakı camiye git bi müslüman bul o kessin demiş oğlan elinde bıçakla camiye dalmış bağırıyormuş camide müslüman kim lan diye kimseden ses çıkmıyormuş bir olmuş 3 olmuş biri imamı göstermiş oğlan imamın yanına gitmiş ve müslüman mısın lan sen demiş imam kim benmi yalancıyı demiş taa...

Yazan : oguzhan bircan saygılar

Bak bu yazanda yanlış yazmış 30 yıl sonra diyor ama oğlan yani çocuk olarak geçiyor demekki 3 yıl oalcakmış.
Alıntı oldugu için değiştirmedim.
Kullanıcı avatarı
wwinchester
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen wwinchester »

:o :D :D :D :D
Resim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|

Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Kullanıcı avatarı
Estergonxsoner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Estergonxsoner »

Estergonxsoner yazdı:
bizimköyünimamı sen fıkrayı eksik olarak yazdın ve yorum yapanlarda haklı olarak tepkilerini gösterdi.
fıkranın eksik olduğu ilk sayfada belirttim bundan dolayı özür dileyeceğine dahada üste çıkmaya çalışıyosun.
ortada bir hata varsa üstüne gitmek yerine düzeltmeye çalışmalısın.
ben fıkrayı bildiğim için sorun yok.

bi günde sen yazarsın fıkra biz güleriz ama o yetenek yoksa ne ala
lan gerizekalımısın sana destek olmak için ne yazdım ilk sayfada bi oku öküzün insanı yazıyosan fıkrayı adam gibi yaz da millet sana sarmasın.fıkra işinde ne var sığırcık kuşu marifetmi sanıyon aç neti onlarca fıkra var kopyala yapıştır seni gidi beyinsiz hayvan seni
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön