YENİDEN BAŞLAMAK İSTEYENLER İÇİN FIRSAT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: -AİLEM-

Re: YENİDEN BAŞLAMAK İSTEYENLER İÇİN FIRSAT

Mesaj gönderen JuSTwaTcHhh »

sıfırdan karakterler geçti artık şimdiki alımlar en dişük 35 level üstü :)
BerkayKose yazdı: 25 Eki 2018 16:35 BEN BU OYUNA DÖNMEM YA BİLİYON BAŞIMA GELENLERİ :)
03.09.2010 ' dan beri .. EMİNÖNÜNDE
Herkes İşini Yaparsa , İNSANLIK Var ..
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

konumuz güncel olup en düşük 35 level arkadaşları gruba alıyoruz .. oyudan zevk alarak oynamak isteyenleri aramızda görmek isteriz ..
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HollyShit »

Neden bilmiyorum ama bu sene gelişim gösteren RP oyunlarının tamamına yakınında leveling grind problemi var.

İKV'de de bir yerden sonra gelişim gösteremeden aynı seviyelerde sekip duruyorsun.

İşin daha can alıcı kısmı, yeni karakter açıp 59'da olsanız hemen hemen 6 7 ay süresince de eşya üretmeniz gerekiyor.
Hevesinizi kırmak istemem elbette;

-Major Tılsım x2
-Minor Tılsım x2
-Set Eşya Parçaları x7

Falan derken baya bir vakit geçiyor. RP oyunlarının laneti mi bilmiyorum ama oyuna çok çok sonradan başlayan arkadaşlar bu sirkülasyonda ölüp gidiyor.

Örnek vermek gerekirse oynadığım bir başka oyunda her genişleme paketinden sonra önceki genişleme paketine bir şekilde (Eski eşyalara erişim kolaylığı, NPC) döndürüyor oyuncuyu. Amaç sanırım yeni genişleme paketine yetişemeyen oyuncuları toplarlamak.

Yeni başlayan oyuncular için en azından bu yapılmalı diye düşünüyorum. Set parçalarını NPC üzerinden belli bir efor puanına göre veya materyaller karşılığında önceki genişleme paketini eşyaları verilebilir oyunculara. Takas sistemi gibi düşünülebilir.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

HollyShit yazdı: 26 Eki 2018 13:47 Neden bilmiyorum ama bu sene gelişim gösteren RP oyunlarının tamamına yakınında leveling grind problemi var.

İKV'de de bir yerden sonra gelişim gösteremeden aynı seviyelerde sekip duruyorsun.

İşin daha can alıcı kısmı, yeni karakter açıp 59'da olsanız hemen hemen 6 7 ay süresince de eşya üretmeniz gerekiyor.
Hevesinizi kırmak istemem elbette;

-Major Tılsım x2
-Minor Tılsım x2
-Set Eşya Parçaları x7

Falan derken baya bir vakit geçiyor. RP oyunlarının laneti mi bilmiyorum ama oyuna çok çok sonradan başlayan arkadaşlar bu sirkülasyonda ölüp gidiyor.

Örnek vermek gerekirse oynadığım bir başka oyunda her genişleme paketinden sonra önceki genişleme paketine bir şekilde (Eski eşyalara erişim kolaylığı, NPC) döndürüyor oyuncuyu. Amaç sanırım yeni genişleme paketine yetişemeyen oyuncuları toplarlamak.

Yeni başlayan oyuncular için en azından bu yapılmalı diye düşünüyorum. Set parçalarını NPC üzerinden belli bir efor puanına göre veya materyaller karşılığında önceki genişleme paketini eşyaları verilebilir oyunculara. Takas sistemi gibi düşünülebilir.
merhaba cevabınız için teşekkürler suan ekibimde olan arkadaşlar zaten 59 seviye ve dizilmiş karakterlere sahipler sadece eskilerin hatrına görevleri yapa yapa kasmak ve level alıp 59 olduktan sonraki hedeflerine ulaşmak ..
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Tahaa »

JuSTwaTcHhh yazdı: 18 Eki 2018 13:02 Merhaba Arkadaşlar Son Zmanlarda Çoğu Arkadaşımız Böyle Konular Açmış Yaparız Ederiz Demişler Ama Nafile ses seda yok artık onlardan ..

Kendimi Bildim Bileli Eminönü Sunucusundayım Bir çok karakterim var full 59 level. 49 level vs vs .. Benim Yapacak Birşeyim yok oyunda artık ..

• Açıkcası Emeklide. olmak istemiyorum :blush:
    Oyuna Yeniden dönüp yeni karakterle sıfırdan başlamak isteyenler varmış bende sizin gibi yeni karakter açıp sıfırdan başlayacağım ..
    Lazım olduğu zaman ihtiyacımız olduğu zaman yeri gelir 49 luk karakterlerimden yardım alırız :blush:
    Konuyu Fazla uzatmak istemiyorum katılmak isteyen bu konu altına yazıp ÖZELDEN BANA TELEFON NUMARASINI ATSIN Whatsapp Grubuna Ekliyeyim ..

UNUTMADAN ŞUNUDA SÖYLİM BİLİYORUM HERKES AYNI SAATTE AKTİF OLMAYACAKTIR .. OYUNDA OLAN O ANKİ ARKADAŞLARLA OYNARIZ GERİDE KALANLAR GELDİĞİNDE OYUNDA OLAN ARKADAŞIYLA YARDIMLAŞACAKTIR .. Whatsap grubunda yeri gelir yazılır müsait olan girsin oyundayım bende haberleşerek herşey olur ..

Sevgilerimle , xJUSTWATCHx - JuSTwaTcHh
Gelmek istiyorum hocam
Resim
Kullanıcı avatarı
JuSTwaTcHhh
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Tahaa yazdı: 03 Kas 2018 22:32
JuSTwaTcHhh yazdı: 18 Eki 2018 13:02 Merhaba Arkadaşlar Son Zmanlarda Çoğu Arkadaşımız Böyle Konular Açmış Yaparız Ederiz Demişler Ama Nafile ses seda yok artık onlardan ..

Kendimi Bildim Bileli Eminönü Sunucusundayım Bir çok karakterim var full 59 level. 49 level vs vs .. Benim Yapacak Birşeyim yok oyunda artık ..

Oyuna Yeniden dönüp yeni karakterle sıfırdan başlamak isteyenler varmış bende sizin gibi yeni karakter açıp sıfırdan başlayacağım ..
    Lazım olduğu zaman ihtiyacımız olduğu zaman yeri gelir 49 luk karakterlerimden yardım alırız :blush:
    Konuyu Fazla uzatmak istemiyorum katılmak isteyen bu konu altına yazıp ÖZELDEN BANA TELEFON NUMARASINI ATSIN Whatsapp Grubuna Ekliyeyim ..

UNUTMADAN ŞUNUDA SÖYLİM BİLİYORUM HERKES AYNI SAATTE AKTİF OLMAYACAKTIR .. OYUNDA OLAN O ANKİ ARKADAŞLARLA OYNARIZ GERİDE KALANLAR GELDİĞİNDE OYUNDA OLAN ARKADAŞIYLA YARDIMLAŞACAKTIR .. Whatsap grubunda yeri gelir yazılır müsait olan girsin oyundayım bende haberleşerek herşey olur ..

Gelmek istiyorum hocam
Özel mesajdan ulaşınız teşekkürler ..
Kullanıcı avatarı
Tahaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Tahaa »

Sunucu Eminönü ise 58 level Isonxsöz adlı büyü ve Tahaa adlı 56 level hesabla yardım ederim(;
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön