Gelen Gideni Aratıyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gelen Gideni Aratıyor...

Mesaj gönderen Auril »

dedee66 yazdı: 02 Ağu 2018 15:35
Auril yazdı: 02 Ağu 2018 11:43
BayTerapi yazdı: 02 Tem 2018 11:56 Oyunun dağılma anı Çemberlitaş bölgesinin gelmesi idi. Şöyle ki çoğu kişi zorluklarla baş edemedi, ortam bulamadı, yardım edeni yoktu, bu nedenle oyun kan kaybına orada başladı. Bu yeni gelen Karaköy eklentisi tuzu, biberi oldu.
kesinlikle haklı, ben çemberlitaş bölgesine girip üstümü dizmeme rağmen bu samimiyetsizlik ve ortam düşkünlüğüne dayanamayıp oyunu bıraktım, sancak sunucusunun da büyük bir kısmı bu yüzden veda etti..
Tılsımlar olmasa şuan emin ol çemberlitaş deli gibi işlerdi oraya girmek isteyen ve giremeyen Yüzlerce kişi var çoğu Tılsım zımbırtısı yüzünden giremiyor 5 savaşçı 4 büyücü 1 şifacı tılsımım vardı kaldıralım deseler sesimi çıkarmazdım ben o derece sevmiyordum ama kullanmak zorunda kalıyorduk 15 Yaşında çocuk almış full tılsımı eline 25 30 yaşında adamlara abilik taslıyor durum bu gelde adam oyunu oynasın.
doğrudur, ben bıraktığımda tılsımlar henüz yoktu o yüzden bişey diyemem ama oyuna girdiğimde bir tılsıma 300 400 m fiyat biçilmesi saçma gelmişti.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Gelen Gideni Aratıyor...

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Parlementxx yazdı: 28 Tem 2018 16:34 Grup bolgeleri bu oyuna gelen guncellemelerin yüz karasıdır.
+1
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön