ilk cümledi okudum ve her zamanki boş beleş yorumlar yaptıgını kanıtladın işsizin teki oldugun burdan belli zatendiltemiz yazdı: ↑04 Haz 2018 18:38 Yorumunu kabül etmiyorum ve gereksiz buluyorum , sebebi ise şöyle
Bakınız Çemberlitaş bölgesinden bu yana Karaköy güncellemesine arada 6-7 sene civarı bi süre zarfı var ,
Çemberlitaş bölgesi açık bölge olunmamasıyla birlikte , item dizmek için saatlerini harcayan gecesini gündüzü olmadan oyunda item peşinde koşan bölgede vaktini harcayan nice insan vardı , bu kişiler elbet bu süre zarfı boyunca üstünü dizebildiler ama ondan sonra yapacak bir şey yoktu , 49 level üstü dizili adam bana güncelleme gelmeden desinki farklı olarak şu yapılabilir ?
Ne yaparsın , Arz , Lodos birbiri ile savaşır başka aksiyon yok.Bu süre zarfı boyunca yapacak bir şey bulamayan oyuncular yeni güncelleme gelsin diye isyan etmeye başladılar.Haklılardı tabii , şimdi sen bu gelen güncellemeyi kolaylaştırırsan , oyuncu üstünü dizince diyecek ki GÜNCELLEME İSTİYORUZ... ki Yeni Güncellemenin geleceği ve tarihide muamma hiç karıştırma orayı.
(Yani demem o ki , kendinizi düşünüp birşeyleri kolaylaştırmak istiyorsunuz ama işin ciddiyetinin genellemesini görmüyorsunuz)
Oyunu kolaylaştırmak istiyorsunuz , ama kolaylaştırdıktan sonra emin ol , oyunda ne oyuncu kalır , ne birdaha yeni güncelleme bekleyecek kadar insan kalır , piyasaların düşmesini geçtim bi kenara koydum zaten.
İstanbul Kıyamet Vakti tamamıylen rafa kalkar oyuncunun gözünde.
Şunu dersin evet , Zırhlar ve Asalar bosslardan düşseydi.
Ama o zamanda Sarı efsunlu itemlerin , bosslardan zar zor düşen materyallerin bi anlamı kalmazdı. kısaca piyasada bir çöküş yaşanırdı.
Mevcut düzen zor olsada emin ol sistemin bozulmaması lazım...
oyuna yeni başlayan olsun istemiyor musunuz? karaköy zırh ve asaların hangisini üretebilir bi insan
ben bu oyunu betadan beri oynuyorum daha 1 tane asa veya zırh üretebilmiş değilim
kim nerden bulsun 5 milyar oyun parasını ve asa üretebilsin daha zırhı var 5 milyar oyun parası da o olsa geri kalan 3er çeşit asayı saymıyorum bile az mantıklı insan olsanız zaten bu kadar boş konuşmazsınız
Bu oyuna para yatırmadan oynamak tamamen hayal oldu ikv denen bişey kalmadı kapanması yakındır.
Sistemi bu kadar yağlamayın yok sistem bozulcakmış falan hepsi hikaye tamamen oyundan daha cok para kazanabilmek adına böyle bir yönteme gidildi akçelerin haddi hesabı yok