ArkadaşLar yeni Loncamız AcıLdı.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: ArkadaşLar yeni Loncamız AcıLdı.

Mesaj gönderen Asabi »

:)) Senin gibiLerLe ugraşmıyorum Kirletmeyin Kirlettirmeyin...
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

BENİM KUDRETİMİN ULAŞTIGI YERE ONLARIN HAYALLERİ ERİŞEMEZ...!
Kullanıcı avatarı
SevkeT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SevkeT »

Asabi yazdı::)) Senin gibiLerLe ugraşmıyorum Kirletmeyin Kirlettirmeyin...

:DD
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Urukhai »

:)

Özde marifet ; bir eyleme girişmeden önce en az iki kere düşünüp en doğru kararı vermekle hareket etmektir ..
Kırdığınız cam parçaları çıplak ayakla yürüdüğünüz bu istanbul kıyamet vaktinde emin olun ki ayaklarınıza birer birer batıp kanatacaktır.. Çünkü düşüncesizde çıplak ayakla çıkmak üzere olduğunuz yolu cam kırıkları ile donattınız..
kısacası bazı insanlar için ayakta dik durmak hata payını minimum seviyeye indirgemekten geçer.. Benim için bir insanın ayakta kalması bu düşünceye bağlıdır. Hatalarınızı telafi etmeniz ve ikv oyuncularına ikinci dereceden bir marifet göstermeniz dileği ile..

Dip not : Asabi, karalamayın derken ; ''diger yaptıgınız charlara benzemem... '' diye araya sıkıştırdığın cümlen aslında bir nevi karalama ve iftira olmuyormu ? :) O yüzden hep derim Tavana bakarak yazmayın, Düşünerek yazın :)
Kaldıki kendini toplumsal statüsüyle ıspatlamaya çalışan insanları 12 yaşındaki bir zihinden farklı görmem, göremem !
Kimse kürtçe küfür etmedi diye yalanlama yapmışsın amenna :) kürtçe-Türkçe küfür yiyenlerden biri olarak ben iftira atıyorum o halde. Mesele ile ilgisi olmayan ve anlayışla karşılık veren-verecek olan herkese iyi forumlar.
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

Urikhai ne oldu kız arkadaşınamı asıLdım? derdin ne benimLe edebiyat parcalıyosun :) senin gibiler işte anca klavye başından yazarlar :) ya sizin gibi insanlara cvp veriyorum ya şaşıyorum hadi canım hadi canım kendine başka eglence bull... şimdi yine bi ton cvp yazar eger ben yaptıysam bişey bneim allah belamı versine ger yapmadıysam İrkmidir nedir Annenin öLüsünü en kısada görmek nasip oLsun sana yeter artık.
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

Bu arada ben kürt felan degilim.. birazcık adam oLun ya.. şerefsizleştirmeyin şu forumu
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Urukhai »

Hasta herif :D
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

ya sana taktım ben cakal. sana tek bişey diyorum Senin gibiLer benim açtıgım Konuya yazmayın... tanıyan tanıyo zaten beni.. varsa bir derdin arkadaşım şişlide oturuyorum diyorum acık kimlik veriyorum gel sana bi cay ısmarliyim karşımda konuş...
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Asabi yazdı:ya sana taktım ben cakal. sana tek bişey diyorum Senin gibiLer benim açtıgım Konuya yazmayın... tanıyan tanıyo zaten beni.. varsa bir derdin arkadaşım şişlide oturuyorum diyorum acık kimlik veriyorum gel sana bi cay ısmarliyim karşımda konuş...

Çakal dediğin o adam sen ve loncana girebilecek 30 kişiyi 3. BACAĞINDAN cıkarır. jams gibi bir adamı savunup sonrada dönüp şöyle böyle biz haklıyız biz doğruyuz diyemezsin. Kimsenin klavye artistliği falanda yaptığı yok. ! Aklın mantığın varsa oturup tartışırsın fakat bu ölçüler sende olmadığı için ; gel benim evim şurda, yok yüzyüze görüşelim, çay ısmarlayim, gibi teklifler öneriyorsun bunlar boş şeyler. Varsa konusup savunabıleceğiniz (jams ve senin) buyrun burdan tartışalım, eğer yoksa kapatın bu lonca işini sizin gibi karga sürüleri bu işi zaten yürütemez.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
Asabi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Asabi »

:)) Size İnat bu Loncayı yüceLtcem... sizin gibi cakaLL sürülerine izin vermicem..
ASABİ(Savascı)
RAKI(büyücü)

Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Asabi yazdı::)) Size İnat bu Loncayı yüceLtcem... sizin gibi cakaLL sürülerine izin vermicem..

Sen ve jams oldukdan sonra yücelmek mi ?? Pehh.. yaşları 13- 15 arası olan insanları toplayarak oluşturursunuz loncanızı. :!: Sorularımı ve söylediklerimi örtbas etme ! Tartışıp savunabilecek bir yanınız varsa hodri meydan... ! !!

ReFik ..
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön