Oyunun İlk Asası :)
Re: Oyunun İlk Asası :)
hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
Hayırlı olsun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- depositorr
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Sen neyin kafasındasın? İstediğine sor 10 kişiden 9 u eşyaları beğenmiyor.asgsdga yazdı: ↑10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bildigin mızrak ya la bu
hayir anlamadigim buyucuye bu asayi tasarlayanlar nasil bir kafayi yasadilar ? Keske anu uretseydin o yine bir halta benziyor 
ferromanyetiği çok merak ediyorum sonuçta elektrik değil miAdrianalima yazdı: ↑10 Nis 2018 22:08 Bildigin mızrak ya la buhayir anlamadigim buyucuye bu asayi tasarlayanlar nasil bir kafayi yasadilar ? Keske anu uretseydin o yine bir halta benziyor
![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
forum mesajlarına bi baktım da, bence sen daha fazla bu oyunda kendini harcamadepositorr yazdı: ↑10 Nis 2018 22:07
Sen neyin kafasındasın? İstediğine sor 10 kişiden 9 u eşyaları beğenmiyor.
- depositorr
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Rahat ol kardeşim oyunu bırakmıştım zaten. Vakit kaybından başka birşey değil artık ikv.asgsdga yazdı: ↑10 Nis 2018 22:16forum mesajlarına bi baktım da, bence sen daha fazla bu oyunda kendini harcamadepositorr yazdı: ↑10 Nis 2018 22:07
Sen neyin kafasındasın? İstediğine sor 10 kişiden 9 u eşyaları beğenmiyor.![]()
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life and Death
Şaka yapıyorsun herhalde, çemberlitaş asalarından sonra bu kadar sade bir asa hiç yakışmadı. Asa tasarımını yapan yönetici arkadaş gözlerini kapatıp 3 çizik atmış ve ortaya böyle birşey çıkmış nasıl beğenirsin anlamıyorum sadeliğinde bir estetik yanı olur. Şuan büyücülerin taktığı asalar bildiğin sopaasgsdga yazdı: ↑10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Normalde görüşlere saygı duyarım ama. Sen sorunlu olabilirsin. Oyunun gelmiş geçmiş en efsane ve mantk dolu görünüşe sahip asaları onlar.asgsdga yazdı: ↑10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- IDeePSteePI
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Şehri istanbuL
Sen iyimisin ? Çt asaları gelmiş geçmiş en Gösterişli asalar olucak yaz kenara.asgsdga yazdı: ↑10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
xZenciPandaa
RyugaKishatu
xKumraLpanda
RyugaKishatu
xKumraLpanda