Oyunun İlk Asası :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunun İlk Asası :)

Mesaj gönderen asgsdga »

hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Hayırlı olsun
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
depositorr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen depositorr »

asgsdga yazdı: 10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
Sen neyin kafasındasın? İstediğine sor 10 kişiden 9 u eşyaları beğenmiyor.
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Adrianalima »

Bildigin mızrak ya la bu 🤔 hayir anlamadigim buyucuye bu asayi tasarlayanlar nasil bir kafayi yasadilar ? Keske anu uretseydin o yine bir halta benziyor 😃
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Adrianalima yazdı: 10 Nis 2018 22:08 Bildigin mızrak ya la bu 🤔 hayir anlamadigim buyucuye bu asayi tasarlayanlar nasil bir kafayi yasadilar ? Keske anu uretseydin o yine bir halta benziyor 😃
ferromanyetiği çok merak ediyorum sonuçta elektrik değil mi :) bakalım isminin hakkını veriyor mu yoksa saçma sapan asa değilde bildiğin mızrak mı o da :')
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

depositorr yazdı: 10 Nis 2018 22:07
forum mesajlarına bi baktım da, bence sen daha fazla bu oyunda kendini harcama ;)
Kullanıcı avatarı
depositorr
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen depositorr »

asgsdga yazdı: 10 Nis 2018 22:16
depositorr yazdı: 10 Nis 2018 22:07
forum mesajlarına bi baktım da, bence sen daha fazla bu oyunda kendini harcama ;)
Rahat ol kardeşim oyunu bırakmıştım zaten. Vakit kaybından başka birşey değil artık ikv.
Kullanıcı avatarı
ReLenTLesSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Life and Death

Mesaj gönderen ReLenTLesSx »

asgsdga yazdı: 10 Nis 2018 21:47 hayırlı olsun. asanın tasarımı gayet güzel bence, neyin kafasındasınız çözemedim. siz çt zamanında başlayıp alışmışsınız heralde o asalara ama bence büyücü asası dediğin sade olmalı. o transformatör asa afedersiniz tşk gibi duruyor, kıyamet desen kürek gibi kalın, kelvin garip püsküllü, cehennem egzoz gibi, hepsi bi tuhaf yani. karaköy asaları şimdiye kadar beklentimin üzerinde sade ve şık. inşallah diğerleri de böyledir.
Şaka yapıyorsun herhalde, çemberlitaş asalarından sonra bu kadar sade bir asa hiç yakışmadı. Asa tasarımını yapan yönetici arkadaş gözlerini kapatıp 3 çizik atmış ve ortaya böyle birşey çıkmış nasıl beğenirsin anlamıyorum sadeliğinde bir estetik yanı olur. Şuan büyücülerin taktığı asalar bildiğin sopa
Resim
Kuklacı
ıReLenTLesS

Life And Death YouTube kanalıGöster
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Normalde görüşlere saygı duyarım ama. Sen sorunlu olabilirsin. Oyunun gelmiş geçmiş en efsane ve mantk dolu görünüşe sahip asaları onlar.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
IDeePSteePI
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehri istanbuL

Mesaj gönderen IDeePSteePI »

Sen iyimisin ? Çt asaları gelmiş geçmiş en Gösterişli asalar olucak yaz kenara.
xZenciPandaa

RyugaKishatu

xKumraLpanda

“Genel Etkileşim” sayfasına dön