Bizim Eminönünde de var öle sorunlu kişilikler insan denilmiyor onlara slot deniyor ama biz yine insanlık yapıp insan diyoruz .
Eminönünü görmeniz lazım yarısının yarısı slot kaçıranlar .
Teşkilat Boss Kaçıramayanlar Klubü (Birazda Eğlence)
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: Teşkilat Boss Kaçıramayanlar Klubü (Birazda Eğlence)
Bunların hakkı dışlanmak. Onları varya öyle gruba alacaksın 1 Çan'da gruptan atacaksın
- ilkay64
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: ÖNCÜLER
Aynen öle kardeşim katılıyorum sana öle yapıcaksın ama akıllanmıyorlar zaten çoğunun yaşını öğrendik kaçıranlar 12 15 yaş arası velet oluyor kardesim

- sshinobi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Oyunu aktif oynamıyorum ama forumdan takip ediyorum. Takip ettiğim kadarıyla dahi içimde kaçıranlara karşı bir öfke oluyor. Bu kaçırma olayına bir çözüm bulunmalı. Oyun içinde olabilen, normal kabul edilebilecek bir olay değil çünkü. Bir konuda gördüğüme göre yöneticiler meseleye açık evrende olması doğal, katlanılması gereken bir durum olarak bakıyorlar. O zaman küfre de ceza verilmesin. İnsanlar stres altındayken karşılarındakine küfredebiliyorlar.
Bu oyundaki normal davranış, erkenden gidip bossu kesmek olabilir. Kestikten sonra başka gruplara fırsat vermeden kesmeye devam etmek olabilir. Madende hızlı davranıp kimseye maden kaptırmamak olabilir. Bunlar oyun içinde, oyun amacına hizmet eden rekabetçi davranışlar ama bossun canı yüzde 1'e indiğinde bunu kaçırmak oyun içinde fayda veren ve bu yüzden de normal kabul edilebilecek bir davranış değil.
Cezalar, bozulan kamu düzenini tesis etmek için verilir. Oyun her ne kadar eğlence amaçlı yapılıyor olsa da orada da bir kapalı evren içerisinde bir kamu hayatı söz konusu ve yöneticilerin biz böyle uygun gördük anlayışından uzaklaşıp bu olağandışı durumu tekrar değerlendirmeleri gerekir diye düşünüyorum.
Bu oyundaki normal davranış, erkenden gidip bossu kesmek olabilir. Kestikten sonra başka gruplara fırsat vermeden kesmeye devam etmek olabilir. Madende hızlı davranıp kimseye maden kaptırmamak olabilir. Bunlar oyun içinde, oyun amacına hizmet eden rekabetçi davranışlar ama bossun canı yüzde 1'e indiğinde bunu kaçırmak oyun içinde fayda veren ve bu yüzden de normal kabul edilebilecek bir davranış değil.
Cezalar, bozulan kamu düzenini tesis etmek için verilir. Oyun her ne kadar eğlence amaçlı yapılıyor olsa da orada da bir kapalı evren içerisinde bir kamu hayatı söz konusu ve yöneticilerin biz böyle uygun gördük anlayışından uzaklaşıp bu olağandışı durumu tekrar değerlendirmeleri gerekir diye düşünüyorum.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Bunu değerlendirmeleri onlar.icin de bizim için de iyi olacak ama hani yapsalar...sshinobi yazdı: ↑30 Mar 2018 03:58 Oyunu aktif oynamıyorum ama forumdan takip ediyorum. Takip ettiğim kadarıyla dahi içimde kaçıranlara karşı bir öfke oluyor. Bu kaçırma olayına bir çözüm bulunmalı. Oyun içinde olabilen, normal kabul edilebilecek bir olay değil çünkü. Bir konuda gördüğüme göre yöneticiler meseleye açık evrende olması doğal, katlanılması gereken bir durum olarak bakıyorlar. O zaman küfre de ceza verilmesin. İnsanlar stres altındayken karşılarındakine küfredebiliyorlar.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
kardeş bu ilkokul çocuklarının oyuna giriş saatlerini baz alarak boss kesin bu bebeler 08.00 16.00 oyunda okulda oluyor buna böyle önlem alabilirsiniz bide aklı.dengesi bozuk enbesil insanlar var mesai yapanlar gece 03.00 da bizim bossumuz kaçırıldı artık ona nasıl.cözüm bulunur.bilemem valla bunları elektrikli sandalyeye oturtup orada gebermesini bekliyecek çok sinir oluyorum bu işsizlere