esrarkes yazdı:Tek kelimeyle fazlasın valla helal olsun tebrikler eline sağlık kardeşim bu kadar şeyi emonun dediği gibi nasıl takip ettin gerçekten büyük başarı
AmisosEmmi yazdı:Tarafsızlığını olayları anlatırken kendinden kattığın görüşlerin ile biraz bozmuşsun.
Olaylar gerçekte yaşanmış ancak anlatımı bir eleştiri olarak değil sanki bir kompozisyon gibi yazmışsın.
Olaylar içinde bimediğin o kadar fazla şey olmuşki sadece görüp hissettiklerini yazmışsın. Tek taraflı yaklaşmışsın.
Büyük bir savaşdan bahsetmişsin Ama Amisos Loncasının sadece 6 kişi olduğunu atlamışsın. Er meydanı muharebesine çekmeyi istor demişsin. Ama bunu Biz sadece Amisos Loncası siz kimi alırsanız alın dediğimizi unutmuşsun.
Büyük meydan savaşı demişsin ama sanki biz hiç Kale önünde kimseyi dışarı çıkarmadan oturduklarımızı unutmuşsun.
Senin açından gördüklerin bu kadar olabilir ama bunları eğer bir geçmiş ve gerçeklik olarak sunacak isen biraz daha araştırmanı tavsiye ederim. Sadece Arz klan ı üstünlüğünü gösterecek isen o başka Ama ismimi kullanacak isen biraz daha bilgi sahibi ol. Amisos Lonca sı en yüksek üye sayısı şu ana kadar 12 kişiyi geçmemiştir. Sebebi ise üye alımı yapmamızdandır.
harun ben bu olaya tek taraflı bakmadım
hele klanımı üstün göstermeye asla çalışmadım o savaşa
o kadar yer vermemin nedeni benmde o savaşta olmamdı
ki aynı ayzıda kendi üstün olduğunuz er meydanına
çekmek istediğinizide yazdım senin rahatsız olduğun noktayı
anlıyorum eski düşmanının galibiyetine yer vermem rahatsız
edici ama şu bir gerçek nasıl ki
savaş meydanlarında Kurtlar üstün geliyorsa er meydanlarındada
siz üstündünüz Kurtların er meydanına gelmemeside bunu
kanıtlıyor olan savaşla ki elde edilen sonuçlarda
bunu kanıtlıyor artı er meydanına çekme konusunda
ben sizi söylemedimki sadece Team loncasınıda söyledim
her iki loncanızda er meydanında harika bu
inkar edilemez edilmedide
yeniceribaskan yazdı:Valla helal Olsun kardeş buda süper Olmuş.
Hikaye okur gibi Okudum...
daha bir cok olay oldu belki takip edememişsndir.
Amisos Yeniçeri Loncası ayrıldı...
Alparsalana karşı Yeniçeriler Lodos Klanını terk etti arz klanına gecti.
bir sürü şeyler var dahA:D bunlar ufak bir örnek sana
Ama yinede güzel Olmuş emegine saglIk
beğenmene sevindim durmuş teşekkürler söylediğin konulara 3.
sayıda yer vericem hazır durumda ama bazı eksik
noktalar var aslında bu konuda bilgilendirici bir
özel msj atsan bana çok yardımcı olursun
Yeniçeri loncasının Amisos loncasıdnan ayrılması senin
oyunu bırakmanla olmuştu ama ayrıntıları bilmiyorum ve
loncanı arz yapman Alparslana olan düşmanlığın için
bunun sebepleri arz olduyktan sonra olan olaylar
destek olanlar köstek olanlar tarafsız yada kayıtsız
kalanlar bu bilgiler edinemedim olayın olduğu zamanalar
oyundada olmadığım için bilgi edinemedim fazla ama
sen forum üzerinden bir özel msj la bilgilendirrisen
yanlış bilgi olmadan o konuyu işlemeyi çok istiyorum
Theoneibo yazdı:Mesele taraflı tarafsız bunu yazmak değil kardeş. Mesele buna kendince bir yorum katıp bunu pir çırpıda okutmak. Ben senin taraflı veya tarafsız göz ile değil, yazdığın bu yazıyı gerçekten çok beğendiğimi söylemek istedim. Gerçekten ellerine sağlık eskilerdeniz ama yakın geçmiş zamanı pek bilmiyodum bu yazınla beraber az bilgi sahibi oldum. Amisosun dediği gibi eğer benim gibi bilgilenmek isteyen birileri varsa bu tarafsız bir şekilde yazılırsa bencede doğru olur. Ama buna sadece bir hikaye gözüyle bakıp bunu okurken bilgi sahibi olup hikaye okuyormuşuz gibi düşünmek daha güzel olacaktır.
Emeğe saygı bakımından Ellerine sağlık Realxkızılşaman
beğenmenize sevindim teşekkürler tarafsız olarak yazıcağımdan emin
olabilirsiniz ilginiz için teşekkürler
Theoneibo yazdı:Mesele taraflı tarafsız bunu yazmak değil kardeş. Mesele buna kendince bir yorum katıp bunu pir çırpıda okutmak. Ben senin taraflı veya tarafsız göz ile değil, yazdığın bu yazıyı gerçekten çok beğendiğimi söylemek istedim. Gerçekten ellerine sağlık eskilerdeniz ama yakın geçmiş zamanı pek bilmiyodum bu yazınla beraber az bilgi sahibi oldum. Amisosun dediği gibi eğer benim gibi bilgilenmek isteyen birileri varsa bu tarafsız bir şekilde yazılırsa bencede doğru olur. Ama buna sadece bir hikaye gözüyle bakıp bunu okurken bilgi sahibi olup hikaye okuyormuşuz gibi düşünmek daha güzel olacaktır.
Emeğe saygı bakımından Ellerine sağlık Realxkızılşaman
Yazı yazmak maharet değil yazdığın yazıyı okunabilir olmasını sağlamaktır maharet. Hikaye tarzında güzel bir yazı.
Ancak politika gibi bir başlık altında ben daha çok eleştirel bir yazı beklerim. Yani yapılan yanlış ve hataları irdelemeyi
bu hataları yapanlarında bunu görmesini sağlamak gerekir diye düşünüyorum.
Elbette yazı yazan kişi kendi görüşlerinden katmak zorundadır çoğu noktada.
Tarafsız olabilmek tarafsız yazabilmek zordur muhakkak.
Dediğim gibi ben biraz daha sert eleştiri bekliyordum sonuçta bu geçmişi sorgulamak ve bildirmek adına yazılıyor ise
Hatalarımızı dış bir göz ile görebilmek şansını sağlıyor olacak.
Bu yazı dizisinin devamını beklerim.
Her konuda seviyeyi bozmamak kaydı ile münazara ya açığım.
harun bu konu başlığındaki gibi politik olarak
ilerliycek ama ilk sayılarda olanları kısaca hatırlatmak için
bu şekilde ilerlettim olanları anlatma kısmı bittiğinde
herkesin günahlarıyla yüzleşeceği yeni sayıları yayınlıycam
Öyle yazki iğnelemesin resmen bıçak yarası açsın bizde.
Yazın ne kadar ağır olursa emin ol bu benim daha çok hoşuma gider.
En ağır şekilde eleştirilmek isterim.(Ağırdan kastım Küfür ve hakaret değilki konuyu açan arkadaş farkındadır saçmalayacaklar için hatırlatayım)
KarargaHxTeaM FAN !..! Karakter Adı /color] AmisosEmmi-- AmisosGame Karakter color=#FF0000] Savaşcı Seviye : 49 Lonca /color] Amisos Sunucu : Tılsım
güzel olmuş eline sağlık ama ağırlığı arz tarafına vermen adil olmamış gibi kazandığımız savaştan bahsetmişsin ama ilk defa bir savaş kazanmadık yada kaybettiğimiz hiç mi savaş olmadı bunlarada yer vermen gerekir adil olunması kimsenin kırılmaması ayda kızmaması için ama şu br gerçek her kimsense bu konuları u akdar iyi nasıl takip edebildin bilmiyorum ama tebrik ederim güzlel bir çalışma olmuş yine bu konuları hatalar ve nedenleri şeklinde yazman daha iyi olur hepimizin geçmişinde hataları oldu bunları görüp kabul etmemz için güzel bir fırsat olur Harun'unda dediği gibi sen konyu adl bir şekilde yazarsan ahta ve doğruları tüm çıplaklığıyla yazarsan kimse buna itiraz edeemz bizlerde geçmişimizle yzleşmiş nerede ne hata yaptık bunu görmüş oluruz ve ilerki zamanlarda bu hatalara tekrar sebebiyet vermemek için dahada dikkatli oluruz ...