Bu konuyu da görünce paylaşmak istedim.
Bu oyun gerçekten herkese büyük dostluklar kazandırdı

O dönemler eski setler yoktu hocam. Eski setler 39 seviye ile geldi. Verilen itemler meteor itemlerdi.
Eski ve Arkadaşları Herman Sermen icadı bu isim nereden geliyor bi araştırın derim.. taş kanat derisi toplayan kişilerin isimlerine ait itemler bahsettiğimiz ve bu etkinliklerde bizzat vardım şahitimde.29 seviyede j.alinin orada ki taşkanatlarda..bu olaydan çok kısa bir süre sonra meteor bölgesi -sivri ada geldi.
TncyEkoClgnnUyksz oyundaki tek büyüklü küçüklü efsun adı sanırım. O zamanlarda çok küçüktük, bu isimde takı düşürdüğümde çok heyecanlığımı hatırlıyorum : ))ReGiSTeR yazdı: ↑17 Tem 2024 09:12Eski ve Arkadaşları Herman Sermen icadı bu isim nereden geliyor bi araştırın derim.. taş kanat derisi toplayan kişilerin isimlerine ait itemler bahsettiğimiz ve bu etkinliklerde bizzat vardım şahitimde.29 seviyede j.alinin orada ki taşkanatlarda..bu olaydan çok kısa bir süre sonra meteor bölgesi -sivri ada geldi.
TncyEkoClgnnUyksz
Eski ve arkadaşları
Olgunn
Nexus
Bu arkadaşlara verildi istedikleri setleri.
Ahh gözümde canlanır koskaca mazi… Merak ediyorum acaba o zamanlar mı güzeldi yoksa o zamanlar mı güzeldik..ReGiSTeR yazdı: ↑23 Tem 2024 14:37 Meteor gelince Alman ve komet icadı item hastasıydım en baba itemlerdi birde eski ve arkadaşları Herman sermen icadı kütükle of diyorum..
Bonus;
29 seviye varken GM Abura nın meşhur kanca asası vardı sırf onu görmek için başına toplanırdık. Meteor bölgesi gelince merakımız bitti gerçi![]()
Meteor ilk geldiğinde kristal-magnezyum-Dalton conk itemler değerliydi yanlışın var , o söylediklerini çöpe atıyorduk Kütük dışında.ReGiSTeR yazdı: ↑23 Tem 2024 14:37 Meteor gelince Alman ve komet icadı item hastasıydım en baba itemlerdi birde eski ve arkadaşları Herman sermen icadı kütükle of diyorum..
Bonus;
29 seviye varken GM Abura nın meşhur kanca asası vardı sırf onu görmek için başına toplanırdık. Meteor bölgesi gelince merakımız bitti gerçi![]()
Parlementxx yazdı: ↑23 Tem 2024 16:08Meteor ilk geldiğinde kristal-magnezyum-Dalton conk itemler değerliydi yanlışın var , o söylediklerini çöpe atıyorduk Kütük dışında.ReGiSTeR yazdı: ↑23 Tem 2024 14:37 Meteor gelince Alman ve komet icadı item hastasıydım en baba itemlerdi birde eski ve arkadaşları Herman sermen icadı kütükle of diyorum..
Bonus;
Her ikiside aslında güzeldi ve güzeldikVezirx27 yazdı: ↑23 Tem 2024 16:04Ahh gözümde canlanır koskaca mazi… Merak ediyorum acaba o zamanlar mı güzeldi yoksa o zamanlar mı güzeldik..ReGiSTeR yazdı: ↑23 Tem 2024 14:37 Meteor gelince Alman ve komet icadı item hastasıydım en baba itemlerdi birde eski ve arkadaşları Herman sermen icadı kütükle of diyorum..
Bonus;
Doğrusu normalde bu kadar uzun yazıları genelde özetlerim velakin üşenmeden, zevkle okudum.. Okuyunca o anı yaşamış gibi oldum. Eski günler insanı derinden yaralar.. maalesef eski ortamı toplamak çok zor artık. Evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra bırakanlar, okuldan ötürü bırakanlar ve aramızdan ayrılanlar (rahmet olsun).. dahası..Plafect00 yazdı: ↑20 Mar 2018 10:10 Yurdumun kantininde birkaç dostla muhabbet ediyorduk. Çayımızı yudumluyor, kahkahalar atıyorduk. Masaya tanıdamığım bir başka kişi oturdu. Tanıştık, sohbetimize dahil ettik. Nasıl olduysa konu oyunlara sekti. O oyun bu oyun derken türk oyunlarından bahsetmeye başladık. Ben İKV’den bahsetmedim bile, zaten bilen yoktur diye. Zula’dan biraz bahsedildi, sonra çok bilinen bir iki oyun daha. Masaya yeni oturmuş arkadaş “İKV’yi biliyor musunuz?” dedi. Yanıtım şaşkınlığımın ve heyecanımın bir yansıması olarak “Ciddi olmazsın.” oldu.
Kendisi oyunu 39 seviye sınırı yükseltmesi geldiğinden beri oynamıyormuş. Bana oyunun reklamlarını gördüğünde çıkmasını 3 ay kadar beklediğinden bahsetti. O sıralar ilkokuldaymış, şimdi Üniversite öğrencisi. Konuşmaya devam ettikçe şaşkınlığım sürekli arttı. Bundan sonrasını onun ağzından anlatayım:
“Oyuna betayla beraber başladım. Çok eğlenceli bir ortam vardı. Babam bana bilgisayar konusunda fazlasıyla imtiyaz tanırdı. Sabah akşam İKV oynardım. Oyunun atmosferiydi beni çeken, atmosferi, ortamı, sohbetin güzelliği... Kısa zamanda 29. seviyeye geldim. Ben oyunda insanlarla vs atıyordum, bu şekilde eğleniyordum. Öyle ki, bu konuda çok iyi olmuştum. Bir gün Tuncay Ağabey ile karşılaştım, o zamanlar tanışmamıştım tabi. Vs attık, uzun zamandır namağlup olan ben, kıl payı kaybettim. Beni çok sevdi. Sürekli bir ekip ile oynardı, beni de o ekibe dahil etti. En küçükleri bendim, beni kardeşleri gibi görüyorlardı. Tuncay Ağabey o sıralar üniversite öğrencisiydi. Bir gün oyuna Taşkanat görevi getirdiler, 800 adet Taşkanat kesmek gerekiyordu. Kolları sıvadık. Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama çok kısa bir sürede görevi ilk tamamlayanlar olduk. Bunun üzerine isimlerimiz bir eşyaya verildi: Tncyekoçlgnuyksz. Bu eşyada ekibimizdeki oyuncuların isimleri var. (Bir loncaları varmış, oyunun ilk loncalarından. Yanlış hatırlamıyorsam Xteam’dı.) Ben Eko isimli karaktere sahiptim. Bize çok güçlü setler hediye ettiler. Kuklacı sunucusunda kimse bizi yenemiyordu, vs konusunda iyi olduğumuz ve bize oyunun en güçlü eşyalarını hediye ettikleri için. 39. seviye güncellemesi henüz gelmişti ki Tuncay abi oyunu bırakmak zorunda kaldı, okuluna yoğunlaştı. Akabinde de diğerleri ve en son ben...”
Kendisine oyunun hala oynandığını hatta hesaplarını bulabileceğimizi söyledim. Mail geçmişine baktı, hesaplarını kısa süre içerisinde bulduk. Önce siteye giriş yaptık. Hiç ürün almamıştı, doğal olarak.Daha sonra oyuna girdik, karakterlerini görünce -abartmıyorum- gözleri yaşardı. Anılarından bahsetmeye başladı. Eminönü’nde gezerken her yerde anlatacak bir şeyler buluyordu. Bana eşyalarını gösterdi, gerçekten de sağlam efsunlu çok güzel eşyaları vardı.
Aradan geçen onca zaman oyuna hiç giriş yapmamış olmasına rağmen, karakterlerini göstermek için bilgisayarı açıp çağırdığımda koşarak geldi. İKV’nin büyüsüne kapılanlar anlaşılan bu heyecanı hiç kaybetmiyor. Bu güzel tesadüf üzerine gerçekleştirdiğimiz tatlı muhabbeti sizlere aktarmak istedim. İyi forumlar dilerim.