Bana mı dedin ?movie yazdı: ↑14 Mar 2018 16:18Uzatma! Haksız olduğunu kabullenmek erdemdir. Haklısın de geç git. Egonda boğul ne bu ego, nokta kadar bilgin yok egon dağlar kadar.Whoods yazdı: ↑14 Mar 2018 16:121.si kardeşim değilsin çünki olabilecek kapasitede değilsin.Serinplay yazdı: ↑14 Mar 2018 16:021.Kardeşin değilim.
2.Yazan sensin ve buna göre cevap yazan benim.Bu konuyu okuyan acaba sana mı bana mı hak verecek ? Ne kadar çok seviyorsunuz laf sokmayı tartışmayı.Tamam diyip geçmeyi bilmiyorsunuz aksine üsteliyorsunuz.Kim sıvıyor acaba ? Muhattap alanda kabahat yeminle adam akıllı bir bilgi alışverişi bile yapılamıyor hep ben doğruyum ben haklıyım hadi biraz zekanızı aşağılayayım.
2.si de zekamızı aşşağlaman gibi bir durum söz konusu bile olamaz çünki bunu yapabilmen için sana bir beyin lazım şu hani ebenin içerde unuttuğu beyin ama yine de umudunu yitirme beyin nakli için çalışmalar son hızla devam ediyor zannımca 20 seneye kadar bu mağduriyetten kurtulabilirsin.
KIRMIZI BUZ 1
- Whoods
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
Re: KIRMIZI BUZ 1
İdrak edemedin mi?Whoods yazdı: ↑14 Mar 2018 16:21Bana mı dedin ?movie yazdı: ↑14 Mar 2018 16:18Uzatma! Haksız olduğunu kabullenmek erdemdir. Haklısın de geç git. Egonda boğul ne bu ego, nokta kadar bilgin yok egon dağlar kadar.Whoods yazdı: ↑14 Mar 2018 16:121.si kardeşim değilsin çünki olabilecek kapasitede değilsin.Serinplay yazdı: ↑14 Mar 2018 16:021.Kardeşin değilim.
2.Yazan sensin ve buna göre cevap yazan benim.Bu konuyu okuyan acaba sana mı bana mı hak verecek ? Ne kadar çok seviyorsunuz laf sokmayı tartışmayı.Tamam diyip geçmeyi bilmiyorsunuz aksine üsteliyorsunuz.Kim sıvıyor acaba ? Muhattap alanda kabahat yeminle adam akıllı bir bilgi alışverişi bile yapılamıyor hep ben doğruyum ben haklıyım hadi biraz zekanızı aşağılayayım.
2.si de zekamızı aşşağlaman gibi bir durum söz konusu bile olamaz çünki bunu yapabilmen için sana bir beyin lazım şu hani ebenin içerde unuttuğu beyin ama yine de umudunu yitirme beyin nakli için çalışmalar son hızla devam ediyor zannımca 20 seneye kadar bu mağduriyetten kurtulabilirsin.![]()
![]()
![]()
Everything is about math just math
Savaşçıları da ağaca bağlayalım mı? Şifacıların da boyunlarına tasma vuralım, zincirleri de büyücüler de olsun. Çok mu zekisin yoksa İKV oynarken kafanı sinirden duvara falan mı vurdun?

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
Ahhhusha
- BenKutto
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇaRŞı
Oyuncuya karşı konsantrasyon yeteneği,skilin yetenek süresini 1 saniye azaltmaz.

Esprimi bu şimdi AsfadafaSadraazam yazdı: ↑14 Mar 2018 12:19Buzun soğuma süresi derken ?Whoods yazdı: ↑14 Mar 2018 10:50 M1 gibi kırmızı buz 1 de gelse buzun soğuma süresini 1 saniye düşürse nasıl olur görüşlerinizi alalım pek bir faydası olmaz çünki buzun zırh kırma özelliği yok diyen arkadaşlar olacak şimdi doğrudur buzun zırh kırma özelliği yok fakat yavaşlatma özelliği var bence met kadar etkili olacaktır.
Buz zaten soğuk ?![]()
??!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Windowss
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Parallax Phenomenon
Böyle bir tılsım olsa anında üretirim. Gelmesini isterim xd
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Mantıklı düşünce.
İleri ki dönemde Buz tılsımların fiyatı uçacak diye tahmin ediyorum
İleri ki dönemde Buz tılsımların fiyatı uçacak diye tahmin ediyorum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Whoods
- Cin Avcısı

- Lonca: Evli Mutlu Çocuklu
keşke şu konularıma sizin
gibi hep ileri görüşlü arkadaşalar cevap verse yazdıklarımı idrak edecek kapasitesi olmayanlar taşa tutuyorlar yazdıklarımı
Doğruyu söyler, yanlışı eleştiririm şahsen. Kişiye bakmam..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN