Eski asalar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Eski asalar hk.

Mesaj gönderen yunusreyy »

her oyunda eski itemlerin çöp olacağını kim söylüyor yahu
elinde her sınıfın 100 tane silahı var mı asası bıçağı çiftesi ? yok genelde 2 3 tane asa var bunlarda zamanla dönüştürülmeli bazı arkadaşlar para verecek asa parlatacak amaaaaaaaa güncelleme geldi hasarı düşerecek yahu ne alaka hasar düşüşü hasar düşmez ki karakter isterse 200 level olsun hasartın artması gerek ve silahların verdiği hasar sabit kalmalı benim keyfim değil mi birader ejder asa ile slot keserim bu yönetimi geiştiricileri ne ilgilendirir ? ama ilgilendirir, yeni asa demek yeni martian kondrit yeni akçeler demek bu yönetim sadece oyunu kapatmadan önce son vurgunları yapıyor demiş olayım görünen köy kılavuz istemez.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Bak şimdi şöyle bir olay var. Kütük yaran zamanında kütük yaranı tamamen ortadan kaldırmışlardı. Şuan kıyamet asa yerine bir adet şaheser alınabilse kimse kasmaz gaffardan asa düşürüp satar. Ama her parlak asaya bir nadide verse uygun olabilir. Ama verdiği nadide geçiş itemi olur o da hasar düşmesin diye. Tabi bu yazdıklarım için çok geciktik.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

yun1010 yazdı: 16 Mar 2018 19:10 Bak şimdi şöyle bir olay var. Kütük yaran zamanında kütük yaranı tamamen ortadan kaldırmışlardı. Şuan kıyamet asa yerine bir adet şaheser alınabilse kimse kasmaz gaffardan asa düşürüp satar. Ama her parlak asaya bir nadide verse uygun olabilir. Ama verdiği nadide geçiş itemi olur o da hasar düşmesin diye. Tabi bu yazdıklarım için çok geciktik.
katılıyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön