Oyunu Bıraktım.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Oyunu Bıraktım.

Mesaj gönderen scorper »

bboy yazdı: 12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacak ;) Bunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Kardeş zaten öyle oyunu tamamen oynamak için pc başından hiç kalkmamalısın.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

Ertugrulgazi11 yazdı: 12 Mar 2018 06:11 Günlerdir Mücadelesini verdiğim şeyde tam olarak Budur yıllarımız bu oyunda geçti emek alın teri ile çok şey yaptık çok para döktük karakterler tılsımlar kp ler derken çok olay yaşadık hırsızlık olur bi hak elde edemeyiz eşya iadesi isteriz bi hak elde edemeyiz ama beta sürümüne gelince itemleri işporta bile verir :') oyun fakir fakir zengin zengin devri plusu olmayan akçesi olmayan gariban köşede beklesin 😂 Ama haklarını vermek lazım en iyi sus u atarlar bazen yanlışlıkla olsa bile biz bıraktık artık bi halt gelmez bu oyundan 59 olup kp kasmaya devam edin iyi oyunlar 😂
Tılsımlar çıktıktan sonra ne hırsızlar neler çaldı görsen ağzın açık kalır akçe çalanlar tılsım çalanlar çar çalanlar zorlaştıkça hırsızlık artıyor. Karaköydede öyle olucak görüceksiniz.
Kullanıcı avatarı
PikaPika
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PikaPika »

Tek başına gerçekten zor bir oyun.

İnsanlar artık oyunları basitleştirirken İKV zorlaştırıyor casual gamerlar için.
SANCAK

Pikaçu - Savaşçı
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

turkoxHAMSTER yazdı: 12 Mar 2018 06:00 Asa ve zırh dışında üretim yapmak zaten çok saçma. Sen hakirden 10 tane kara barut düşürene kadar 2-3 ceket dusuruyorsun zaten. Martıan Lara gelince oyun parasıyla da alabilirsin. P2W'i savunacak değilim tabi ki fakat işler abarttiginiz düzeyde değil. Ayrıca hiç bir oyunda herkeste her set olmaz. Sunucunun en güçlü bir kaç kişisi olur. Çemberlitas gibi 1 senede herkesin aynı kıyafetleri giymesi saçma olurdu. Zor olması bence iyi oldu.
Kardeşim saçmalama.Hakiri sen her gün kesebilirmisin ve sana item atacağı ne belli. Sanki tüm çeketleri atıcak. Şöyle olsaydı 6 grup kesip ayaklarına atsaydı en azından herkese madalya veya item düşebilirdi. Burda öylede değil 5 6 grup kurup öyle gidiyorlar sıra sıra sen 1 2 yılda anca çeket setini tamamlarsın diğer elementleri bile dizemessin. O madene gelicek olursak Her reçetede istenilen bir şey adamlar niye x4 tane koymuşlar sence x4 tanesi 1500 akçe ediyor. yani tek bir tane çeket üreticeksin 1500 akçe harcıcan üstelik başka şeylerde isticek. Hadi madenini çek dedin. Tamam git dolaş bakalım çekebilcenmi adamlardan sana yer kalcakmı maden açları sana o madeni çektirirlermi? Hadi bi şekilde çekiyon devamlı sence safı çıkması mümkünmü ömrün geçer ömrün. Adamlar niye 4 tane üretimde istesinler anlayın artık para para paraaa
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Windowss yazdı: 12 Mar 2018 09:19 Yazılanları okudukça oyuna geri dönme hevesimi kırdınız. Karaköyü denemeden bırakacağım bende bu gidişle
Bana sorarsan boşa zaman kaybı İKV bu saatten sonra. Yeni oyunlar çıkacak. Onları beklemeni öneririm. Sevilen oyundan insanları nefret ettirmek için ellerinden geleni yapan bir ekip mevcut ne yazık ki. Köpeği tasmayla bağlayıp, önüne koydukları yemeği, tasmanın sınırının daha uzağına koyup, köpeğin o yemeği yemesini beklemek bunların yaptıkları resmen. Grup bölgelerini herkese açtık, gidin yapın görevlerinizi diyorlar resmen dalga geçer gibi. Gerisini sen düşün artık. Nadide üretmek, martian akondritten geçiyor. Her reçetede x4 istiyor. Diğer gerekli olan malzemelere hiç değinmiyorum bile. Savaşçı, büyücü, şifacı toplam x66 parçadan oluşuyor. Silah parlatmaları hariç. Onlar da toplandığı zaman kaç ediyor ben hesaplayamıyorum artık hafızam yetmiyor. Daha önce dükkan mevzularında geliştirici ekibi savunduğum zamanlar oldu ama artık kesinlikle SAVUNMAYACAĞIM! Oyuncularla resmen dalga geçiyorlar. Yürüyen cüzdan olarak görüyorlar milleti. Bütün bu olanları görüp hâlâ para yatıranlar oluyorsa diyecek bir şey yok demektir. Yani uzun lafı kısası işkence çekip, kanser olmak istiyorsan oyna derim.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

scorper yazdı: 12 Mar 2018 11:50
turkoxHAMSTER yazdı: 12 Mar 2018 06:00 Asa ve zırh dışında üretim yapmak zaten çok saçma. Sen hakirden 10 tane kara barut düşürene kadar 2-3 ceket dusuruyorsun zaten. Martıan Lara gelince oyun parasıyla da alabilirsin. P2W'i savunacak değilim tabi ki fakat işler abarttiginiz düzeyde değil. Ayrıca hiç bir oyunda herkeste her set olmaz. Sunucunun en güçlü bir kaç kişisi olur. Çemberlitas gibi 1 senede herkesin aynı kıyafetleri giymesi saçma olurdu. Zor olması bence iyi oldu.
Kardeşim saçmalama.Hakiri sen her gün kesebilirmisin ve sana item atacağı ne belli. Sanki tüm çeketleri atıcak. Şöyle olsaydı 6 grup kesip ayaklarına atsaydı en azından herkese madalya veya item düşebilirdi. Burda öylede değil 5 6 grup kurup öyle gidiyorlar sıra sıra sen 1 2 yılda anca çeket setini tamamlarsın diğer elementleri bile dizemessin. O madene gelicek olursak Her reçetede istenilen bir şey adamlar niye x4 tane koymuşlar sence x4 tanesi 1500 akçe ediyor. yani tek bir tane çeket üreticeksin 1500 akçe harcıcan üstelik başka şeylerde isticek. Hadi madenini çek dedin. Tamam git dolaş bakalım çekebilcenmi adamlardan sana yer kalcakmı maden açları sana o madeni çektirirlermi? Hadi bi şekilde çekiyon devamlı sence safı çıkması mümkünmü ömrün geçer ömrün. Adamlar niye 4 tane üretimde istesinler anlayın artık para para paraaa

1. Si hergun 10 kere gbz veya büyük büyücü kesen biri olarak loncamizda 4 eldiven 4 ayakkabı oldu şimdiden. Hakiri kesmeye başlayınca ceket de olacak. Martıan olarak da loncamizda en az 10 tane var ve hiç birini akceyle çekmedik normal maden olarak cektik. Sen cekemiyorsan oyun parasıyla alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

LaRaCRoFT yazdı: 12 Mar 2018 12:58
Windowss yazdı: 12 Mar 2018 09:19 Yazılanları okudukça oyuna geri dönme hevesimi kırdınız. Karaköyü denemeden bırakacağım bende bu gidişle
Bana sorarsan boşa zaman kaybı İKV bu saatten sonra. Yeni oyunlar çıkacak. Onları beklemeni öneririm. Sevilen oyundan insanları nefret ettirmek için ellerinden geleni yapan bir ekip mevcut ne yazık ki. Köpeği tasmayla bağlayıp, önüne koydukları yemeği, tasmanın sınırının daha uzağına koyup, köpeğin o yemeği yemesini beklemek bunların yaptıkları resmen. Grup bölgelerini herkese açtık, gidin yapın görevlerinizi diyorlar resmen dalga geçer gibi. Gerisini sen düşün artık. Nadide üretmek, martian akondritten geçiyor. Her reçetede x4 istiyor. Diğer gerekli olan malzemelere hiç değinmiyorum bile. Savaşçı, büyücü, şifacı toplam x66 parçadan oluşuyor. Silah parlatmaları hariç. Onlar da toplandığı zaman kaç ediyor ben hesaplayamıyorum artık hafızam yetmiyor. Daha önce dükkan mevzularında geliştirici ekibi savunduğum zamanlar oldu ama artık kesinlikle SAVUNMAYACAĞIM! Oyuncularla resmen dalga geçiyorlar. Yürüyen cüzdan olarak görüyorlar milleti. Bütün bu olanları görüp hâlâ para yatıranlar oluyorsa diyecek bir şey yok demektir. Yani uzun lafı kısası işkence çekip, kanser olmak istiyorsan oyna derim.
Büyücü için 24.000 akçe gerekiyor ben hesabladım :) tüm karaköy setlerin maliyeti asalar hariç tılsımlar hariç :)
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen scorper »

turkoxHAMSTER yazdı: 12 Mar 2018 13:10
scorper yazdı: 12 Mar 2018 11:50

1. Si hergun 10 kere gbz veya büyük büyücü kesen biri olarak loncamizda 4 eldiven 4 ayakkabı oldu şimdiden. Hakiri kesmeye başlayınca ceket de olacak. Martıan olarak da loncamizda en az 10 tane var ve hiç birini akceyle çekmedik normal maden olarak cektik. Sen cekemiyorsan oyun parasıyla alabilirsin.
Kardeş siz sağlamsınız ozaman ne diyim her gün kesebiliyorsanız harika :)
Kullanıcı avatarı
JudgmentDay
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İnstructive

Mesaj gönderen JudgmentDay »

bboy yazdı: 12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak. 1 sene 6 ay sonra oyun kapanacak. Türk telekom böyle bir kayba ve düşüşe izin verecek bir şirket hiç olmadı olmayacak ;) Bunun sorumlusu da başta GM'ler ardından da her önünüze konulana amin yarabbi şükür dediğiniz için sizler olacaksınız. Hakediyorsunuz, hakediyorlar. Türkiyede oyun yapılır, yapanlarda böyle olur, hakedilir. Sözlerim bu kadar. Oyunu siliyorum şuan. OYUNU ben de BIRAKIYORUM.
Oyunu bırakıyorsanız ve siliyorsanız lütfen yorum yapmayı da bırakabilir misiniz?

Arkadaş son derece haklı şu an nadide eşyalar o kadar zor düşüyor ki gerçekten nadide olduğunu gösteriyor.Oyun size nadideleri dizme şartı da sunmuyor bu eklentide ayrıca.Sarı efsunlu ideal eşyaların nadidelerden çokta kötü olmadığını söylemem gerek.

Karaköy geldikten sonra tüm sunucular aktifleşmiş durumdadır eskisine göre.Hatta Sancak sunucusu akşamları artık kalabalık yazmaktadır girişte.Aradan 2 3 emek vererek oynamayı sevmeyen sabırsız oyuncu oyunu bırakabilir belki ciddi manada.Ama bu başlığa yazan kişiler değildir onlar.Bu başlığa siliyorum sildim diye entry girenler şu an oyunda maden çekiyorlardır bence.Provakasyon yapmasın kimse.
Resim
Kullanıcı avatarı
ikomanche
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen ikomanche »

bboy yazdı: 12 Mar 2018 06:06 İstanbul kıyamet vakti KARAKÖY güncellemesiyle miladını doldurmuştur. 1 sene sonra, oyunu sadece asosyal olan evden cıkmayan ve babasından aldığını oyuna yatıran gençler ve çevreleri oynayacak.
+1
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011

“Genel Etkileşim” sayfasına dön