ben ilkte ciddi ciddi okudumMaHKuMII yazdı: ↑06 Mar 2018 14:36RamazanBey yazdı: ↑06 Mar 2018 14:11LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 17:19 Bence bir sonraki güncelleme "Beyoğlu" olacak. Orada da, Tinerci [60] karakteri bizi karşılayacak. İlk görevimizi de ondan alacağız.
"Tiner Karşılığında Bilgi [60]"
"Yapılması Gerekenler: Tinerciye 5 teneke tiner götürün."
"Görev Açıklaması:"
Hayırdır yabancı! Seni buralarda ilk defa görüyorum. Yoksa yolunu mu kaybettin? *Ona Kuklacı'yı aradığını ve onun nerede olabileceğini sordun.* Haaaaa, anladııııım! Senin derdin başka. *Tinerci, alçak bir ses tonu ile sizinle konuşmaya devam eder.* Şu meşhur Kuklacı'yı soruyorsun değil mi? Hani büyücülerin başı olan Kuklacı? *Başınla onaylıyorsun ve çok önemli olduğunu iletiyorsun.* Valla buralara hiç uğramaz. Gezgin şehirde diye duydum. Ama neresidir, nasıl gidilir, hiç bilmem. *Tinercinin konuşma tarzından içinizde şüpheler oluşmaya başladı. Teşekkür ettin ve arkanı dönüp tam yoluna devam ediyorken;* Bak hele bir. Ne diyeceğim sana. *Sonunda ağzından bir bilgi alabilme ihtimalinin heyecanı ile tekrar yanına gittin.* Eğer bana 5 teneke dolusu tiner getirirsen, seni Kuklacı'nın nerede olduğunu bilen birine yollayabilirim. *Olayın şaşkınlığı ve heyecanı içinde teklifi hiç düşünmeden kabul ettin ve yola koyuldun.* Tinerleri getirirken dökme sakın. Bir damlasını bile ziyan edersen, bilgi falan alamazsın ona göre.
Herhalde tineri götürürken tenekenin ağzı açıktı güzel kafa yapmış![]()
Ama hikaye fena
Neferin son durumu
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: Neferin son durumu
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Beyoğlu, yüksek zümre semtidir. Ha tabi 1950'lerde. Bence orayı Bağcılar olarak değiştirelim. Bu arada okuduğumda hayalimde canlandı ve bastım kahkahayı.LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 17:19 Bence bir sonraki güncelleme "Beyoğlu" olacak. Orada da, Tinerci [60] karakteri bizi karşılayacak. İlk görevimizi de ondan alacağız.
"Tiner Karşılığında Bilgi [60]"
"Yapılması Gerekenler: Tinerciye 5 teneke tiner götürün."
"Görev Açıklaması:"
Hayırdır yabancı! Seni buralarda ilk defa görüyorum. Yoksa yolunu mu kaybettin? *Ona Kuklacı'yı aradığını ve onun nerede olabileceğini sordun.* Haaaaa, anladııııım! Senin derdin başka. *Tinerci, alçak bir ses tonu ile sizinle konuşmaya devam eder.* Şu meşhur Kuklacı'yı soruyorsun değil mi? Hani büyücülerin başı olan Kuklacı? *Başınla onaylıyorsun ve çok önemli olduğunu iletiyorsun.* Valla buralara hiç uğramaz. Gezgin şehirde diye duydum. Ama neresidir, nasıl gidilir, hiç bilmem. *Tinercinin konuşma tarzından içinizde şüpheler oluşmaya başladı. Teşekkür ettin ve arkanı dönüp tam yoluna devam ediyorken;* Bak hele bir. Ne diyeceğim sana. *Sonunda ağzından bir bilgi alabilme ihtimalinin heyecanı ile tekrar yanına gittin.* Eğer bana 5 teneke dolusu tiner getirirsen, seni Kuklacı'nın nerede olduğunu bilen birine yollayabilirim. *Olayın şaşkınlığı ve heyecanı içinde teklifi hiç düşünmeden kabul ettin ve yola koyuldun.* Tinerleri getirirken dökme sakın. Bir damlasını bile ziyan edersen, bilgi falan alamazsın ona göre.
Ne olacak bakalım