OYUNUN YENİ GÜNCELLEMEYLE EN BÜYÜK HATASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: OYUNUN YENİ GÜNCELLEMEYLE EN BÜYÜK HATASI

Mesaj gönderen diltemiz »

peroxide yazdı: 04 Mar 2018 01:32 ama boşa dil döküyoruz çünkü oyuncuyu anlamayan bir yönetim var gerçekten ya biz türkçe konuşmuyoruz yada verdikleri cevap gerçekten geçiştirmek için.
bugun desteğe açtığım konu böyle kapatıldı afrasiyab tarafından

Merhabalar;

Karaköy eklentisi ile tüm oyuncularımızın ilgisini bu bölgeye yöneltmesi pek tâbi bir durumdur. Bu nedenle ilgili görevlerinize yardım edecek kişiler bulmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu hususta bizlerin yapabileceği bir şey maalesef bulunmamaktadır. Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir. Yani sizleri düşünmediğimizi söylemeniz yersiz olmuş. :relaxed:

Bol şans dileriz.

"Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir."

:D açık grup bölgeleri bizim için yapılmış görevini yapamayan oyuncular için ama hiç bir farkı yok.
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen!
'' :D açık grup bölgeleri bizim için yapılmış görevini yapamayan oyuncular için ama hiç bir farkı yok.
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen! ''

Bunu Demekle kendini bitirdin , kendinize kendinize bir sorun pay biçin , 6 Senedir Oyuna güncelleme gelmemiş ,
adam 1 günde üstümü dizeyim BOSS' a gideyim üstüm elim parlak tam olsun derdinde , burdan bu çıkıyor ...
Sonra vay efendim Oyun güncelleme almadı yönetim bakmıyor ilgilenmiyor ,
bu kafayla siz varya oyunu bile haketmiyorsunuz...

Yazık Yazık , Slotları Kaldıracakmışız Sadece BOSS Olacakmış Bölgede , Yanında ne İkram Edelim Başka Ne Arzu Edersiniz ??

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
peroxide
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen peroxide »

diltemiz yazdı: 04 Mar 2018 02:06
peroxide yazdı: 04 Mar 2018 01:32 ama boşa dil döküyoruz çünkü oyuncuyu anlamayan bir yönetim var gerçekten ya biz türkçe konuşmuyoruz yada verdikleri cevap gerçekten geçiştirmek için.
bugun desteğe açtığım konu böyle kapatıldı afrasiyab tarafından

Merhabalar;

Karaköy eklentisi ile tüm oyuncularımızın ilgisini bu bölgeye yöneltmesi pek tâbi bir durumdur. Bu nedenle ilgili görevlerinize yardım edecek kişiler bulmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu hususta bizlerin yapabileceği bir şey maalesef bulunmamaktadır. Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir. Yani sizleri düşünmediğimizi söylemeniz yersiz olmuş. :relaxed:

Bol şans dileriz.

"Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir."

:D açık grup bölgeleri bizim için yapılmış görevini yapamayan oyuncular için ama hiç bir farkı yok.
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen!
'' :D açık grup bölgeleri bizim için yapılmış görevini yapamayan oyuncular için ama hiç bir farkı yok.
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen! ''

Bunu Demekle kendini bitirdin , kendinize kendinize bir sorun pay biçin , 6 Senedir Oyuna güncelleme gelmemiş ,
adam 1 günde üstümü dizeyim BOSS' a gideyim üstüm elim parlak tam olsun derdinde , burdan bu çıkıyor ...
Sonra vay efendim Oyun güncelleme almadı yönetim bakmıyor ilgilenmiyor ,
bu kafayla siz varya oyunu bile haketmiyorsunuz...

Yazık Yazık , Slotları Kaldıracakmışız Sadece BOSS Olacakmış Bölgede , Yanında ne İkram Edelim Başka Ne Arzu Edersiniz ??
ya kardeşim siz sorunlu musunuz? item düşmüyor açık bölgeden düşsünde istemiyoruz görev yapacağız kardeşim görev görev. okumadan anlamadan ne kadar kolay ya. hiç önceki yazılanları okumuyor musunuz? şaka gibi ikv kitlesi.

bak tekrar tekrar yazıyorum açık bölge bosslarından şaheser vb. itemler düşmüyorrrrrrrrrrrrr. düşmüyor düşmesinde.
ben geçtiğimiz 6 sene oyunu bırakmış olabilirim veya yeni oyuna başlamış bir birey olabilirim. senle aynı itemde olmak en iyisi olmak gibi bi amacım yok kısa sürede. anlayın artık da yeter.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Kardeşim bu adamı kaale alma aklı yok fikri var. Yönetimin bu konuya el atması lazım çünkü tam olarak düşünülmedi
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Beykozlu0894 yazdı: 04 Mar 2018 01:56 Oynadığımız oyunun ismi İstanbul Kıyamet Vakti biliyorsun .Oynadığımız oyunun içinde, oyunun isminde olduğu gibi heran bı kaos var ve o kaosu fırsata çevirmeyi bilmen lazım yok görevlerimiz var karakoye giremiyorum yok kimse ÇT atmıyor gorevlerimi yapamıyorum .Bunlar kimsenin suçu değil her yenilikte olduğu gibi bu guncelemede de yoğunluk karakoye kaydı bunu herkesin bildiği gibi sende biliyordun yapılması gereken görevler 2 hafta önceden bildirildi yapmadiysan veya yapamadiysan bu kimsenin suçu değil yönetimin hiç değil.Suan o görevleri yapman oldukça zor sana nacizane tavsiyem maden kas sığınakta lwl kas ve karakoyde düşürülen itemleri en işe yararlarına yavaştan satın al ki görevlerini yaptığın zaman karakoye hazır bir şekilde boslara kurulan gruplarda ve iten düşürmek için kesmek istediğin yaratiklarda rahat olasın .
Arkadaş ne kadar sığsınız adam oyuna geri dönmüş hayır önceden de geri dönse m1 istiyor hasar istiyor hangi ara yapalım da girseydin diyorsun bunlar bende var hadi neyse m23 yok diye çemberlitaş atamadım yönetim hadi oyunculara bi kıyak yapalım dedi bu yüzden ama daha kötü oldu iş peroxide'nin yorumlarını tekrar tekrar oku ve o beynine sok bunu bak onun yorumlarını oku benimkini okumana gerek yok
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Mars
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mars »

Kardeş giidin üretin daha ucuza denk geliyor geçen ben y2 saatım 5 6 tane 280m den dedim milelti kandırmaya gerek yok. O abartanlarda artık şekermi atıyorlar nabıyorlarsa oyuna girip kafa yaşıyorlar gidin üretin daha ucuza denk gelir.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön