''peroxide yazdı: ↑04 Mar 2018 01:32 ama boşa dil döküyoruz çünkü oyuncuyu anlamayan bir yönetim var gerçekten ya biz türkçe konuşmuyoruz yada verdikleri cevap gerçekten geçiştirmek için.
bugun desteğe açtığım konu böyle kapatıldı afrasiyab tarafından
Merhabalar;
Karaköy eklentisi ile tüm oyuncularımızın ilgisini bu bölgeye yöneltmesi pek tâbi bir durumdur. Bu nedenle ilgili görevlerinize yardım edecek kişiler bulmakta güçlük çekiyor olabilirsiniz. Bu hususta bizlerin yapabileceği bir şey maalesef bulunmamaktadır. Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir. Yani sizleri düşünmediğimizi söylemeniz yersiz olmuş.![]()
Bol şans dileriz.
"Ki zaten açık grup bölgeleri de siz görevini yapamayan ve grup bulamayan, hikaye örgüsüne uzak kalan oyuncularımız için yapılmış bir yeniliktir."
açık grup bölgeleri bizim için yapılmış görevini yapamayan oyuncular için ama hiç bir farkı yok.
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen!
kaldırın şu yaratıkları sadece boss keselim lütfen! ''
Bunu Demekle kendini bitirdin , kendinize kendinize bir sorun pay biçin , 6 Senedir Oyuna güncelleme gelmemiş ,
adam 1 günde üstümü dizeyim BOSS' a gideyim üstüm elim parlak tam olsun derdinde , burdan bu çıkıyor ...
Sonra vay efendim Oyun güncelleme almadı yönetim bakmıyor ilgilenmiyor ,
bu kafayla siz varya oyunu bile haketmiyorsunuz...
Yazık Yazık , Slotları Kaldıracakmışız Sadece BOSS Olacakmış Bölgede , Yanında ne İkram Edelim Başka Ne Arzu Edersiniz ??