CHAPPIE yazdı: ↑01 Mar 2018 11:06KaraköyManyRibera yazdı: ↑01 Mar 2018 11:01Mevüt DİNÇ Ayrıldıktan Sonra Gelen Kaliteli Bir İş Söyle.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 09:53Mevdinç ne katmış şu oyuna 11 senedir oynuyorum hala anlamadım. Adam Sobee'nin kurucusuydu. Fakat İKV ne onun projesi ne de onun yaptığı bir oyun. Ayrılmış dediğin de kendi şirketini Türk Telekom'a satması. Kendisi zaten İKV'nin yaratıcı ekibinde değildi ki ayrılmış olsun.ManyRibera yazdı: ↑28 Şub 2018 22:00 Mevlüt DİNÇ Ayrılmış Olsada İmza Attığı Kaliteli İşler Hala Onu Efsane Kılıyor.
Geliştiriciler için Övgü Postu.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Geliştiriciler için Övgü Postu.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Onun Mevdinçle alakası yok. Bütün paketleri çıkaran ekip aynı.ManyRibera yazdı: ↑01 Mar 2018 11:01Mevüt DİNÇ Ayrıldıktan Sonra Gelen Kaliteli Bir İş Söyle.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 09:53Mevdinç ne katmış şu oyuna 11 senedir oynuyorum hala anlamadım. Adam Sobee'nin kurucusuydu. Fakat İKV ne onun projesi ne de onun yaptığı bir oyun. Ayrılmış dediğin de kendi şirketini Türk Telekom'a satması. Kendisi zaten İKV'nin yaratıcı ekibinde değildi ki ayrılmış olsun.ManyRibera yazdı: ↑28 Şub 2018 22:00 Mevlüt DİNÇ Ayrılmış Olsada İmza Attığı Kaliteli İşler Hala Onu Efsane Kılıyor.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 11:22Onun Mevdinçle alakası yok. Bütün paketleri çıkaran ekip aynı.ManyRibera yazdı: ↑01 Mar 2018 11:01Mevüt DİNÇ Ayrıldıktan Sonra Gelen Kaliteli Bir İş Söyle.turkoxHAMSTER yazdı: ↑01 Mar 2018 09:53Mevdinç ne katmış şu oyuna 11 senedir oynuyorum hala anlamadım. Adam Sobee'nin kurucusuydu. Fakat İKV ne onun projesi ne de onun yaptığı bir oyun. Ayrılmış dediğin de kendi şirketini Türk Telekom'a satması. Kendisi zaten İKV'nin yaratıcı ekibinde değildi ki ayrılmış olsun.ManyRibera yazdı: ↑28 Şub 2018 22:00 Mevlüt DİNÇ Ayrılmış Olsada İmza Attığı Kaliteli İşler Hala Onu Efsane Kılıyor.
Günümüze Baktığımızda Ne Bir Lansman Ne Yeni Bir Kutu Nede Oyuna Yeniden Başlayan Oyuncu Göremiyoruz.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Emek veren herkes saygiyi hak ederde Nerull bana daha cana yakin sicak kanli bir abimizmis gibi geliyor.Ben GeMeyIm MoRuQ havasinda degil radyo yayinindaki heyecani bile samimi adamin.Nerullsun Adam.

- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Hepsi birbirinden kıymetli Oyun Geliştiricileri A Kişisi veya B Kişisi için övgü yapmak yersiz , çünkü oyunun bu seviyelere gelmesi için herkes kendince bi çaba sarf etti. Sözüm ona oyunu bu seviyeye taşıyan tüm oyun yöneticilerine Teşkkürler...therose yazdı: ↑28 Şub 2018 20:04 Hangi Oyun Geliştiricimizi seviyorsun Ona övgülerini ilet.
Belki görürler![]()
Başlıyorum :
•Hiç Kuşkusuz Nerull. Yıllardır kendisini takip etmem ve facebook üzerinden verdiği nazikçe cevapları, çoğu sorumu yanıtsız bırakmaması ve belkide kendisi için önemsiz benim için önemli önerilerinden dolayı gönlümde taht kurmasına neden oldu.
Umarım Geliştiricilik hayatında ve kariyerinde dahada yüksek yerlere gelir. Ufaklığında gözlerinden Tüm Kıyamet Oyuncuları olarak öpüyoruz.![]()
![]()

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Tüm yöneticiler sürekli forumda . Su konuları silmeseler güzel olacak ama siliyorlar. Neyse canları sagolsun