Hakirin Konuşması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: Hakirin Konuşması

Mesaj gönderen zeynel55 »

Retaliation yazdı: 28 Şub 2018 22:01 En sevdiğim: "Süreçlere değil, sonuçlara ihtiyacımız var. Tüm süreçleri yak, sonuç senin olacak!"
+1
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Fanatiklerin oradaki ortam sesleride çok güzel. Galiba büyük büyücü konuşuyor ve insanların tamamen yok olmasını istiyor.
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

ejedrogl yazdı: 01 Mar 2018 14:40 Fanatiklerin oradaki ortam sesleride çok güzel. Galiba büyük büyücü konuşuyor ve insanların tamamen yok olmasını istiyor.
Bende oradaki konuşmayı dinledim. Biri farelere fanatikleri insanları öldürmelerini emrediyor.oldurun yıkın bir tane bile sağ bırakmayın gibisinden. Ve insanlar sanki bir yerlere kaçıyor birileri bunları esir almış.gibi korkarak bağırıp çağırıyor. Ses efektleri çok güzel direk orijinal ses .makine kaydı değil yani. Beğendim .
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 14:43
ejedrogl yazdı: 01 Mar 2018 14:40 Fanatiklerin oradaki ortam sesleride çok güzel. Galiba büyük büyücü konuşuyor ve insanların tamamen yok olmasını istiyor.
Bende oradaki konuşmayı dinledim. Biri farelere fanatikleri insanları öldürmelerini emrediyor.oldurun yıkın bir tane bile sağ bırakmayın gibisinden. Ve insanlar sanki bir yerlere kaçıyor birileri bunları esir almış.gibi korkarak bağırıp çağırıyor. Ses efektleri çok güzel direk orijinal ses .makine kaydı değil yani. Beğendim .
Evet çok hoş olmuş,fanatikler cidden çok faşist ve ırkçı😂😂. Büyük ihtimal büyük büyücü bağrıyor😂
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

ejedrogl yazdı: 01 Mar 2018 14:54
MaHKuMII yazdı: 01 Mar 2018 14:43
Evet çok hoş olmuş,fanatikler cidden çok faşist ve ırkçı😂😂. Büyük ihtimal büyük büyücü bağrıyor😂
Evet ya büyük büyücü veya hakir ama bende büyük büyücünün olduğu kanısındayım . Çünkü hakirin sesi daha farklıydı bilmem forumda bir arkadaş ses dosyalarında hakirin sesini duyduk dedi ama ben aradım bulamadım
Oyunda da nerde olursak hakirin sesini duyarız onu da tam bilmiyorum.😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön