+1Retaliation yazdı: ↑28 Şub 2018 22:01 En sevdiğim: "Süreçlere değil, sonuçlara ihtiyacımız var. Tüm süreçleri yak, sonuç senin olacak!"
Hakirin Konuşması
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Hakirin Konuşması

Fanatiklerin oradaki ortam sesleride çok güzel. Galiba büyük büyücü konuşuyor ve insanların tamamen yok olmasını istiyor.
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Bende oradaki konuşmayı dinledim. Biri farelere fanatikleri insanları öldürmelerini emrediyor.oldurun yıkın bir tane bile sağ bırakmayın gibisinden. Ve insanlar sanki bir yerlere kaçıyor birileri bunları esir almış.gibi korkarak bağırıp çağırıyor. Ses efektleri çok güzel direk orijinal ses .makine kaydı değil yani. Beğendim .
Evet çok hoş olmuş,fanatikler cidden çok faşist ve ırkçıMaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 14:43Bende oradaki konuşmayı dinledim. Biri farelere fanatikleri insanları öldürmelerini emrediyor.oldurun yıkın bir tane bile sağ bırakmayın gibisinden. Ve insanlar sanki bir yerlere kaçıyor birileri bunları esir almış.gibi korkarak bağırıp çağırıyor. Ses efektleri çok güzel direk orijinal ses .makine kaydı değil yani. Beğendim .
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Evet ya büyük büyücü veya hakir ama bende büyük büyücünün olduğu kanısındayım . Çünkü hakirin sesi daha farklıydı bilmem forumda bir arkadaş ses dosyalarında hakirin sesini duyduk dedi ama ben aradım bulamadımejedrogl yazdı: ↑01 Mar 2018 14:54Evet çok hoş olmuş,fanatikler cidden çok faşist ve ırkçıMaHKuMII yazdı: ↑01 Mar 2018 14:43Bende oradaki konuşmayı dinledim. Biri farelere fanatikleri insanları öldürmelerini emrediyor.oldurun yıkın bir tane bile sağ bırakmayın gibisinden. Ve insanlar sanki bir yerlere kaçıyor birileri bunları esir almış.gibi korkarak bağırıp çağırıyor. Ses efektleri çok güzel direk orijinal ses .makine kaydı değil yani. Beğendim .. Büyük ihtimal büyük büyücü bağrıyor
![]()
Oyunda da nerde olursak hakirin sesini duyarız onu da tam bilmiyorum.