AÇIK BETA - İLK HAKİR KESİMİ ! (VİDEO)
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: AÇIK BETA - İLK HAKİR KESİMİ ! (VİDEO)
Tebrikler iyi bir kordinasyonla rahatca kesilecegini biliyorduk ve bunu kanitlamiş oldunuz teşekkürler.

Tebrik ederim.
Tebrikler zeynel 
- Lothbrok
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Tebrik ederim iyi bir koordinasyonla bu tarz oyunlarda kesilemeyecek boss yoktur yeterki aradan sivri zeka biri cikip acayip seyler yapmasin.
Bu arada tek fizik buyucu gordum orada lakin bikac fizik buyucu ile gitseniz zirh kirma acisindan daha faydali olabilirdi 1 yerine 3 kisi olsa biraz daha kolay olabilirdi sanki birde oyle denerseniz sevinirim bizlerde gormus oluruz
Bu arada tek fizik buyucu gordum orada lakin bikac fizik buyucu ile gitseniz zirh kirma acisindan daha faydali olabilirdi 1 yerine 3 kisi olsa biraz daha kolay olabilirdi sanki birde oyle denerseniz sevinirim bizlerde gormus oluruz
Lothbrokş
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Tebrikler Winter Is Coming

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Düşüncelerine katılıyorum,iyi dileklerin içinde teşekkürler.Bourne yazdı: ↑28 Şub 2018 10:53 İzlediğim kadarıyla Hakir kesimi yolcu,kadim ve gaffar karışımı bir kesim mantığıyla kesiliyor tek zorluğu etraftan amansızca gelen yaratıklar.Oyun normal oynanmaya açıldığında loncaların etkinliği dahada artacak gibi gözüküyor.Hakir kesimi birbirinden kopuk insanların yapabileceği bir kesim değil sanırım.Kesimi yapanları ve ayrıca bunu bizle paylaştıkları için tebrik ediyorum.Hakiri kesmek uzun süre loncalar dışında mümkün olmayacak gibi gözüküyor.
Teşekkürler Cuma'cım.ATESBEYI yazdı: ↑28 Şub 2018 11:04Tebrikler gerçekten çok güzel kesim olmuş. Bizlerde nasıl kesileceğini öğrenmiş olduk elinize sağlık.zeynel55 yazdı: ↑28 Şub 2018 07:58 Selamlar,
Er ya da geç böyle bir başlık açılacaktı,bunu açmakda bize nasip oldu. Dün gece Lonca Discord kanalımıza 20 kişinin katılımıyla başlattığımız kesim başarıyla sonuçlandı. Tam 4 grup ile yaptığımız bu kesimi sizlerle paylaşıyoruz,bundan sonrada nasıl daha kolay kesilir onu deneyeceğiz.
Sana gelince Hakir,fareler olmadan sen bir hiçsin. Farelerin kimseye eyvallahı yoktur biliyoruz fakat unuttuğun birşey var; Bizimde kimseye eyvallahımız yok ! Bundan sonrasını sen düşün Hakir.
' Winter Is Coming gören,ölüm görür '
Parlementxx yazdı: ↑28 Şub 2018 11:10 Tebrikler iyi bir kordinasyonla rahatca kesilecegini biliyorduk ve bunu kanitlamiş oldunuz teşekkürler.
Teşekkürler
Sağolasın Serdarcım.
Teşekkürler. Her grupta 2 fizik 1 y2 2 şifa 1 tank olarak baya denedik ama depremden sonra sıkıntı olduğu için fizik ile kesemedik,kolay kolay kesileceğinide sanmıyorum. Ordaki tek fizik büyücüde o an destek amaçlı gelmiş bulunmakta.Lothbrok yazdı: ↑28 Şub 2018 11:43 Tebrik ederim iyi bir koordinasyonla bu tarz oyunlarda kesilemeyecek boss yoktur yeterki aradan sivri zeka biri cikip acayip seyler yapmasin.

- xxSHOCLExx
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Fierce
Elinize sağlık gece o kadar uğraş sonunda başarmış olduğumuz bir slottu 
xSHOCLEx xSHoCLe Shocle SHoCLEx
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bu Lonca On Yedi Harf
Güzel bir kesimdi. Koordine olan bir ekiple zor birşey olmadığı görüldü. Bunlar da benden ;
Unbeaten

Unbeaten

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Valla helal olsun tebrik ederim.kardesim. bunu anladık ki nerde çokluk orda b... Az olsun öz olsun herşey kesilir.
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Winter Is Coming
xxSHOCLExx yazdı: ↑28 Şub 2018 12:13 Elinize sağlık gece o kadar uğraş sonunda başarmış olduğumuz bir slottu![]()
Destekleriniz için teşekkürler.EasyGameEasyLife yazdı: ↑28 Şub 2018 12:24 Güzel bir kesimdi. Koordine olan bir ekiple zor birşey olmadığı görüldü. Bunlar da benden ;
Unbeaten
![]()
Teşekkürler kardeşim