Hayır. Ama kesilmesi bitmesinin yakın olduğu anlamına gelir.MaHKuMII yazdı: ↑27 Şub 2018 00:45Hakir kesildiğinde gerçekten beta bitecek mi yani .TOLGARDA yazdı: ↑26 Şub 2018 22:19 Bir süredir bunu dile getirmek istiyorum ama etrafımda anlatsam bile anlayacak biri yok. Son zamanlarda yaklaşık 12 yıldır oyunda eğlenemediğim kadar fazla eğleniyorum. Şimdiye kadar İstanbul Kıyamet Vakti oynamak hiç bu kadar güzel olmamıştı. Özellikle son bir yıl içinde iki üç ayda bir nefret ede ede girdiğim bu oyunu oynamaktan şimdi o kadar çok zevk alıyorum ki bunu kelimelere dökmem imkansız. Hem etraftaki insanların hareketleri, hem bölgenin geçici olmasının verdiği kaygısızlık hem de yeni bir bölge gelmiş olması üstelik bunu ilk deneyen insanlardan biri olmak.
Bunların hepsi muhteşem şeyler, gerçekten bu anın bitmesini istemiyorum ancak maalesef ki her güzel şey gibi betanın da bir sonu olacak. Bu duruma karşı elimden bir şey gelmiyor. Sadece her an foruma bakıp Hakir'in kesilmemiş olmasını umuyorum.
Hakir ve ben![]()
Oyunun Hiç Olmadığı Kadar Eğlenceli Olması
Re: Oyunun Hiç Olmadığı Kadar Eğlenceli Olması
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Desene ondan sonra ezik ezik takılmaya devam diyeTOLGARDA yazdı: ↑27 Şub 2018 07:36Hayır. Ama kesilmesi bitmesinin yakın olduğu anlamına gelir.MaHKuMII yazdı: ↑27 Şub 2018 00:45Hakir kesildiğinde gerçekten beta bitecek mi yani .TOLGARDA yazdı: ↑26 Şub 2018 22:19 Bir süredir bunu dile getirmek istiyorum ama etrafımda anlatsam bile anlayacak biri yok. Son zamanlarda yaklaşık 12 yıldır oyunda eğlenemediğim kadar fazla eğleniyorum. Şimdiye kadar İstanbul Kıyamet Vakti oynamak hiç bu kadar güzel olmamıştı. Özellikle son bir yıl içinde iki üç ayda bir nefret ede ede girdiğim bu oyunu oynamaktan şimdi o kadar çok zevk alıyorum ki bunu kelimelere dökmem imkansız. Hem etraftaki insanların hareketleri, hem bölgenin geçici olmasının verdiği kaygısızlık hem de yeni bir bölge gelmiş olması üstelik bunu ilk deneyen insanlardan biri olmak.
Bunların hepsi muhteşem şeyler, gerçekten bu anın bitmesini istemiyorum ancak maalesef ki her güzel şey gibi betanın da bir sonu olacak. Bu duruma karşı elimden bir şey gelmiyor. Sadece her an foruma bakıp Hakir'in kesilmemiş olmasını umuyorum.
Hakir ve ben![]()
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Bu oyunu bosa cabaliyorum guncelleme gelmeyecek ve kaybolup gidecek diye biraktim basladigim zamanda 'Hah simdi catir catir madenlerde sabahlarim bu guncelleme haberinin ustune' diyerek basladim.Suan bosa cabalaniyor bu beta serverinda ana serverlara ilgi cok azaldi ticaret yaptigim adamlar oyunda degiller haliyle sıktı.Her ne kadar bu olanaklara sahip olmayan arkadaslarin hosuna gitsede elbet sizide sıkacak sabahtan aksama kadar bot gibi ws atmak o yuzden bir an once kapatilsin.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Kardeşim oyun ile ilgilenen 3 bilemedin 4 tane developeri geliştirici var ve bunlar mesai ile çalışan arkadaşlar abilerdir. Bunların başında zwartan ismiyle bildiğimiz özgür Soner vardır ve sobee yönetiminin verdiği talimatlar doğrultusunda çalışıp çabalıyorlar yani tamamen emir kulları ve neyin ne zaman geleceğini onlar belirlemiyor tamamen yönetim belirliyor . Her şirketin içinde bir gruptan sorumlu bir birim vardır onunda altında şirketin menfaati çerçevesinde çalışan üyeler çalışanlar vardır . Yani burda biz açık betayi istemiyoruz diye onlar bunu kaldırmaları ama bir şeylerin iyi gitmesi için bu tür şeylerin olması lazım biz istesekte istemesekteParlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 09:08 Bu oyunu bosa cabaliyorum guncelleme gelmeyecek ve kaybolup gidecek diye biraktim basladigim zamanda 'Hah simdi catir catir madenlerde sabahlarim bu guncelleme haberinin ustune' diyerek basladim.Suan bosa cabalaniyor bu beta serverinda ana serverlara ilgi cok azaldi ticaret yaptigim adamlar oyunda degiller haliyle sıktı.Her ne kadar bu olanaklara sahip olmayan arkadaslarin hosuna gitsede elbet sizide sıkacak sabahtan aksama kadar bot gibi ws atmak o yuzden bir an once kapatilsin.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Dostum amacinin disina cikti hersey.Herkes bekleneni yapsa suan eminonu sunucusunda hakire son tank ariyorduk.Adamlar ben dedim diye kapatmayacak tabiki hemen benim istegim sureci hizlandirmalari iyice tona sarmadan iş.Ayrica Zwartan ayrilali yillar oldu eski oyunculuguna veriyorum suan ekibin basinda Gorgar varMaHKuMII yazdı: ↑27 Şub 2018 09:57Kardeşim oyun ile ilgilenen 3 bilemedin 4 tane developeri geliştirici var ve bunlar mesai ile çalışan arkadaşlar abilerdir. Bunların başında zwartan ismiyle bildiğimiz özgür Soner vardır ve sobee yönetiminin verdiği talimatlar doğrultusunda çalışıp çabalıyorlar yani tamamen emir kulları ve neyin ne zaman geleceğini onlar belirlemiyor tamamen yönetim belirliyor . Her şirketin içinde bir gruptan sorumlu bir birim vardır onunda altında şirketin menfaati çerçevesinde çalışan üyeler çalışanlar vardır . Yani burda biz açık betayi istemiyoruz diye onlar bunu kaldırmaları ama bir şeylerin iyi gitmesi için bu tür şeylerin olması lazım biz istesekte istemesekteParlementxx yazdı: ↑27 Şub 2018 09:08 Bu oyunu bosa cabaliyorum guncelleme gelmeyecek ve kaybolup gidecek diye biraktim basladigim zamanda 'Hah simdi catir catir madenlerde sabahlarim bu guncelleme haberinin ustune' diyerek basladim.Suan bosa cabalaniyor bu beta serverinda ana serverlara ilgi cok azaldi ticaret yaptigim adamlar oyunda degiller haliyle sıktı.Her ne kadar bu olanaklara sahip olmayan arkadaslarin hosuna gitsede elbet sizide sıkacak sabahtan aksama kadar bot gibi ws atmak o yuzden bir an once kapatilsin.