ELVEDA İKV....
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ELVEDA İKV....
Geçmiş olsun
. Allah yolunu açık eylesin
.
- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dostum oldu mu şimdi bu ? Biz senin için başladı.Şimdi oyunda tek başıma kaldım.Dost diyebileceğimiz adam kalmadı.İki üç ünsan için değmez kardeşim.Cana gelen mala gelsin.Daha iyilerini yaparız zamanla.Zararın neresinden dönersen kardır kardeşim.
Yolun açık olsun...Orhanbuluttt yazdı: ↑16 Şub 2018 00:26 İKV Hayatında Cok İyi İnsanlarda Gördüm...Cok Karektersizde...
Bügün Yedıgım Kazıgın Haddi Hesabı Yok......Neyse Üzüntüden Fazla Yazamıcam..
Herkese Elveda İstanbul Kiyamet Vaktii..
- Beynelmilel
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok
Bu nedir arkadaş aşkı memnu gibi?
Oyundaki adamdan dost mu olurmuş? Oyunu oynayanların çoğu bağımlı, bağımlı olan adamın(çocuğun diyelim) bağımlı olduğu zamazingoyu, köpeğin burnuna bırakılmış köpek bisküvisi gibi, elinin altına koyacaksın hem de ihanet edilmemesini bekleyeceksin öyle mi..
zor arkadaşlar, çok zor.. kişinin nefsine hakim olması lazım, dostluğunuzu oyuna tercih edebilmesi lazım arkadaşınızın. Ya şifrenizi kimseye vermeyin yada elinizin altında evire çevire zopeynen dövebileceğiniz ve sizden ödü kopan bi arkadaşınızla(!) şifrenizi paylaşın(2. Yolu bilerek saçma bir yol olarak gösterdim ki şifrenizi paylaşmanın saçmalığını anlayın)
Orhan senin adına üzüldüm.Senin gibi iyi kardeşlerimiz gün geçtikçe oyunu bırakıyor.Real hayatta başarılar diliyorum sana sonuçta oyun bu daha bir sürü hayat var önünde hakkında hayırlısı olsun kardeşim.