Taş kanat Görevi ( BodrumLucarÇapkını Buraya bak)
Re: Taş kanat Görevi ( BodrumLucarÇapkını Buraya bak)
Gerek konunun başlığı, gerek uslup, gerekse içerik olarak; konuyu açan kişi hakkında biraz fikir sahibi oldum. İtham ettiğiniz kişiler ki Erhan ve Deniz bu oyunda yöneticilik yapmış , ve görevlerini başarılı bir şekilde yapmış. Yakinen bildiğim üzere söylüyorum ki İKV'ye gönül vermiş, bir çıkar karşılık beklemeden her zaman destek olmuş ve halen daha duruşlarını hiç bozmamış bir şekilde desteklerine devam eden çok değerli dostlarımdır. Konuyu bilmediğim için konu hakkında yorum yapamayacak olsam da, emin olduğum husus CılgınBiberoN ve bOdRuMLuCaPkINn'ın karakterleridir. Bir çok arkadaşımda katılacaktır bu konuda bana ; Bu iki değerli dostumun yanlış iş yapmayacaklıdır. Taraflı tarafsız herkes tarafından güvenilirlikleri ve dürüstlükleri ile bilinirler. tncyXteam ve EkoXteam adlı kişileri tanımıyorum fakat kendi karakterini seçtikleri kelimelerle göstermiştir. Ayrıca memphis ve vb. kişiler her zaman olacaktır. Bilip bilmeden görüp anlamadan kulaktan dolma laflarla yorum yazacaklar ki su daha da bulansın. Genelde kaale alınmayan insan tiplemesi olmaktan ileri gidemez. Ben kaale alıp ismini yazdığım içinde diğer arkadaşlardan özür diliyorum. Tüm arkadaşlarımda Ricam Konun kapanmasıdır ki üzerinden oldukça zaman geçmiş, oyuna yeni başlayan veyahut 29 seviyelerini göremeyenlerin anlam dahi veremeyeceği ve özünde artık tartışılmasının anlamsız olmasıdır.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları