viewtopic.php?f=46&t=147036
Karaköy Girişi Nereden ? (Tahmin)
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Karaköy Girişi Nereden ? (Tahmin)
bencede tam olarak onu bekliyoruz şarapçı ile
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Karaköy'ü test eden ekipten bilgi sızdıran var nasıl olsa, bir zahmet girişi de söyleyiversinler bize.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bilgi paylaştıkça çoğalır 
2006-2016
Aaa benim güzel konum.
Kesinlikle... Bende orayı bekliyorum nedeni ise şudur;
Şimdi meteora inerken arzların orayı tuttu zamanında sıra lodoslarda bizim orayı tutmamız lazım.
-
- FareAdam Düşmanı
Ciddi misin ? Emin misin? Çok emin misin ? Daha daha nassın ? Demek öyle ? Demek zaten bilgi sızdıran var.Nasıl olsa ? Nasıl olaki? Demek biliyorsun.Attım ortaya kendi düşüncemi.Ben bilirim ben bilirim.Saldım çayıra mevlam kayıra.Sen var ya sen.Vay be sen ne gerçekçi konuşan biriymişin beee.Sen var ya senin konuştukların var ya %100 gerçektir kesin ha bak şimdi gidip forumdaki tüm yorumlarını tek tek okuyup doğru yolu bulacağım.
arkadaşa katılıyorum !AgahEfendi yazdı: ↑10 Şub 2018 23:41Ciddi misin ? Emin misin? Çok emin misin ? Daha daha nassın ? Demek öyle ? Demek zaten bilgi sızdıran var.Nasıl olsa ? Nasıl olaki? Demek biliyorsun.Attım ortaya kendi düşüncemi.Ben bilirim ben bilirim.Saldım çayıra mevlam kayıra.Sen var ya sen.Vay be sen ne gerçekçi konuşan biriymişin beee.Sen var ya senin konuştukların var ya %100 gerçektir kesin ha bak şimdi gidip forumdaki tüm yorumlarını tek tek okuyup doğru yolu bulacağım.
İşim gücüm yok yalan söyleyip trollük mü yapacağım ya da komplo teorisi mi oluşturacağım? Elime bilgi geçti ki konuşuyorum.AgahEfendi yazdı: ↑10 Şub 2018 23:41Ciddi misin ? Emin misin? Çok emin misin ? Daha daha nassın ? Demek öyle ? Demek zaten bilgi sızdıran var.Nasıl olsa ? Nasıl olaki? Demek biliyorsun.Attım ortaya kendi düşüncemi.Ben bilirim ben bilirim.Saldım çayıra mevlam kayıra.Sen var ya sen.Vay be sen ne gerçekçi konuşan biriymişin beee.Sen var ya senin konuştukların var ya %100 gerçektir kesin ha bak şimdi gidip forumdaki tüm yorumlarını tek tek okuyup doğru yolu bulacağım.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Eminonu ile Karakoy arasindaki eminonu sahilde balikci tekneleri cok olur gercek hayatta, ben o teknelere benzer bir sey bekliyorum sarapciya