Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
Re: Sunuculardakı Yaratıkların Hızı
Slotlar yavaşken 2 y2 isteyenler şimdi kim bilir kaç y2 girer ? 
ALOAZRAİL ALoAzraiL ALooAZRAİL Sebüktegin Aprınçortigin TEVEKKÜL ITEVEKKÜLI Orduluxbüyücü
Eminönü 2008 - ....
Eminönü 2008 - ....
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Arkadaşa hak veriyorum burda yönetimin yanlışı vardır doğruya doğru yanlışa yanlış derim her zaman.
Madem çok dengeli kıyafetteki 4 katı bonus hasarı olayı kaldırılsın o zaman 39'da ben göremedim bunu ?
mesela şifacılarda bu 2 katıdır.
savaşçılarda böyle birşey yok. sen bunu kaldır bak bakalım y2 döndürebiliyor mu bak bakalaım kesebilecek mi ırk yada çevirebilecek mi raylarda
Madem çok dengeli kıyafetteki 4 katı bonus hasarı olayı kaldırılsın o zaman 39'da ben göremedim bunu ?
savaşçılarda böyle birşey yok. sen bunu kaldır bak bakalım y2 döndürebiliyor mu bak bakalaım kesebilecek mi ırk yada çevirebilecek mi raylarda
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Amaç her dakika sapıyor hızdan girip hasar dengesi tılsım mılsım set beklesek daha neler diyen olur.

Ben kendi kendimle aklım karışık..
- scorper
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Anlatmak istediğim buydu kardeşim teşekkürler gerçekleri söyledim herkes eleştiri yapabilir ama gerçekler acıdır başlığımı iyice okuyan anlıyıcaktır demek istediğimiKraToSs yazdı: ↑08 Şub 2018 18:25 Arkadaşa hak veriyorum burda yönetimin yanlışı vardır doğruya doğru yanlışa yanlış derim her zaman.
-
AgahEfendi
- FareAdam Düşmanı

Aman tanrım gerçekler demek bunlardı waovvvv bilmiyordum waaaoooww öğrenmiş oldum gerçekleri waaaaaaoooooooooowww.
Bu konu ve açılan diğer konular olmak üzere hepsinde, sanki " kasıtlı hızlandırılmış " gibi yorumlar yapıyorsunuz. Relax az.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Ne desek boş ! Sobee den gelen bir karar vardır ! 
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...