Kapalı beta hk (Nerull konuya lütfen)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Kapalı beta hk (Nerull konuya lütfen)

Mesaj gönderen AnaToLia »

Derindekisır'da sızıntı olmuştu :blush: sonradan reçeteler güncelledi diye biliyorum yayınlanacağı zaman
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Rudboy yazdı: 07 Şub 2018 17:12
EYUNAL yazdı: 07 Şub 2018 16:12 Arkadaşlar Sobee bünyesinde çalışan gönüllü ekip bu işi icra etmek için sabit ip kullanıyor , ve buda ücretli bir hizmet. Her ay zaten bunun için bedel ödüyorlar, yeri geliyor küfürlü uzun metinleri yazışmaları okuyorlar, bırakın da bir zahmet pastanın çileğini yesinler.Tabi bu kişiler çevresine bilgi sızdırmadıkca bana göre masum bir durum
Yağ var Bal var :grin: Herkes işini yapıyor bro kimsenin bişeyi senden benden fazla alma hakkına sahip değil. Gönüllü olmayaydı dersem ne dersin ? :grinning: Ayrıca daha önce eski bir Gm vardı adını boşver görev yaptığı sunucu tılsımdı eminönüde kendi loncası vardı loncadaki arkadaşlarına her türlü item maden ve bilgi paylaşımı sızdırıyordu bunu belgelerle kanıtlayıp görevden uzaklaştırılmasına sebep olmuştuk tılsım sunucusu olarak. Hukuki ceza aldımı diye sorarsan almadı yaptıkları yanına kar kaldı :kissing:
Köy yağı ve balı var ister misin ?
Madem gönüllü olmayaydı dersin o vakit sende oyunu oynasaydın (:
eeeh işte öyle kolay olmuyor dimi ?
Günümüz online oyunlarında bile artık güncelleme testleri oyuncu kitlesinden yararlanılarak yapılıyor. Oyunu geliştiren ekip güncellemenin oyuncu bazlı testleri ile uğraşıp geliştirici ekibin değerli zamanını kullanmaktansa bu içeriği oynayacak oyunculara oyuncu kesimine yaptırmak daha makul oluyor. Arz-Lodos testine katılan kaç oyuncu şuan zirvede ? veya o teste katılmış kaç oyuncu şuan hala oyunu oynamaya devam ediyor ? Gerçekten İKV kitlesinin istekleri bitmiyor 5 ay önce güncelleme nerede ne zaman geliyor diyen kitle şimdi bölgenin testini yapacak kişiler içerikleri önceden biliyor haksızlık olacak diye söylemde bulunuyor.
Oyun geliştiren hiç bir firma %100 memnuniyet sağlayamaz İKV oyuncuları da bunu kabullenmeli , insanlar farklı herkesin istekleri umdukları farklı.
Yaptığım yorum saçma sapan fikirlere malzeme olmasın İKV bünyesi içerisinde Sobee ile hiç bir alakam bağlantım yoktur.
Ha şunu da unutmayın ki isterseniz tüm tılsımlar sizde olsun veya eşyalar, önemli olan oyunculuktur ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sanırım siz destek ekibini oyunla alakası olmayan insanlardan oluşuyor sanıyorsunuz. GM'ler de Forum Yetkilileri de senin benim gibi oyuncular. Zamanında forumda tartıştığıniz, oyunda vs attığınız adamlar, kadınlar bu kişiler. Hatta loncanizin başkanı belki de ;)
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

turkoxHAMSTER yazdı: 07 Şub 2018 17:39 Sanırım siz destek ekibini oyunla alakası olmayan insanlardan oluşuyor sanıyorsunuz. GM'ler de Forum Yetkilileri de senin benim gibi oyuncular. Zamanında forumda tartıştığıniz, oyunda vs attığınız adamlar, kadınlar bu kişiler. Hatta loncanizin başkanı belki de ;)
Allah aşkına bunu yazmaya bile gerek yok bir zahmet anlasınlar. :grimacing: :grimacing:
kedi
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

zamanında yapılan hataları gördük ben bu ekibe karşıyım bu gönüllüleri kim neden seçti? Kanka gel oyunu test edelim mi oldu, madem test edilecek yeterli sayısıda yönetici var onları rahatsız edin forumda ceza vermekten hesap silmekten başka birşeyler yapsınlar değişiklik olur 😂
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

Yine kuru laf salatası bir konu.Sonuçta birileri test edecek işte yemişim yok stok yapacaklarda bilmem ne de neyin hırsı bu? Biri der yok gelmesin ben full olayım , biri der neden erken geldi ,biri der neden gelmiyor , biri der ilk bölgeye ben adım atayım , biri der ilk ben full olayım.Oyun la bu oyun sonuçta bir süre sonra yine herkes aynı yere gelecek.Laf olsun anca hikaye ya öf.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

AgahEfendi yazdı: 07 Şub 2018 18:12 Yine kuru laf salatası bir konu.Sonuçta birileri test edecek işte yemişim yok stok yapacaklarda bilmem ne de neyin hırsı bu? Biri der yok gelmesin ben full olayım , biri der neden erken geldi ,biri der neden gelmiyor , biri der ilk bölgeye ben adım atayım , biri der ilk ben full olayım.Oyun la bu oyun sonuçta bir süre sonra yine herkes aynı yere gelecek.Laf olsun anca hikaye ya öf.
Neden yapılan her eleştiriye karşı bir savunma mekanizması geliştiriyorsun ? Herkes aynı pencereden bakmak zorunda mı konu yada kişilere ? İstersen bu konuyu özel mesaj vasıtasıyla da konuşabiliriz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen LadyGAGA »

Sakin beyler 2 fırt asılın ve rahatlayın.
Resim
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

MobilSorun78 yazdı: 07 Şub 2018 18:41
AgahEfendi yazdı: 07 Şub 2018 18:12 Yine kuru laf salatası bir konu.Sonuçta birileri test edecek işte yemişim yok stok yapacaklarda bilmem ne de neyin hırsı bu? Biri der yok gelmesin ben full olayım , biri der neden erken geldi ,biri der neden gelmiyor , biri der ilk bölgeye ben adım atayım , biri der ilk ben full olayım.Oyun la bu oyun sonuçta bir süre sonra yine herkes aynı yere gelecek.Laf olsun anca hikaye ya öf.
Neden yapılan her eleştiriye karşı bir savunma mekanizması geliştiriyorsun ? Herkes aynı pencereden bakmak zorunda mı konu yada kişilere ? İstersen bu konuyu özel mesaj vasıtasıyla da konuşabiliriz.
Geliştirmek bizim işimiz hadi bakalım yan tarafa.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Arkadaşlar adı üstünde kapalı beta yani içeride hiç oyuncu yok diye düşünmekteyim sonuçta başvuru olmadı. Gönüllü ekip yani gm'ler, etkinlik görevlileri ve geliştiriciler falan vardır.

Ki açık beta olsa bile test sunucusunda olur. Bazı kişileri seçip var olan karakterlerini erkenden içeri almazlar.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön