Sohbet Balonundaki Kusur

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
LadyGAGA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Sohbet Balonundaki Kusur

Mesaj gönderen LadyGAGA »

2T param gitti destek veremeyiz dediler, şimdi başkasının adıyla hırsızlık yapınca ban atıyorlarmış, ben hala alamadım ki adaleti sen bunu iste de gelsin şimdi de yorum keşke eskiden değil yeni ÇALDIRSAYDIM diyor insan ha şimdi bakarmı buraya bir yönetici yazar mı anlat derdini yok ki işte...
Resim
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Yeraltı bölgesi yeni geldiğinde aynı şekilde bende hesabımı kaptırmıştım kendi yöntemlerimle geri aldım ve çalan kişiyede iyi bir ders verdik.Fakat yıllardır bu tür olaylar hala devam ediyor bir kaç kez daha denediler kimi arkadaşlarım sahte nick yüzünden hırsız damgası yedi kimisini ise son saniye uyararak soyulmasından kurtardım. Bu tür olaylardan haberi var yönetimin zaten fakat herhangi bir tedbir alınmadı ancak sizin alacağınız tedbir isim değiştirme alarak nick inizi büyük harfle falan değiştirin veya standart isimden pm atan kişileri arkadaş listenize ekleyerek gruba alarak falan emin olun. Geçmiş olsun.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Hataya düşmeyin dikkat edin. Hırsızın hiç mi suçu yok gibi, kananın çaldıranın hiç mi aklı yok gibi bi soru sormak lazım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön