İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: İşte hiç görmediğiniz konsept çizimler
Eline sağlık , güzel bir konu olmuş.Bunların kaynağı nedir , nerededir ?

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Pençeler çok hoş keşke oyuna koyulsaydı
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
konsept çizimler bir itemin farklı versiyonları demek oluyor ruh asanın 10 farklı çizimi olur en iyi iki tanesini alıp aralarında seçim yaparlar hepsi bu asalara bakarsanız 8 adet olan şuan oyundakilere olan benzerlikleri az çok Görürsünüz yalnız şunu belirtmek isterim ki keşke bıcak sırtı kılıç yerine şu ecel getirene benzeyen tasarım gelseymiş daha estetik duruyor ama getirseydiler oyuncular şunu kesin söylerdi "Ecel Getiren ile ufak oynama yapmışlar bize yeni item tasarım die yediriyorlar"
Ali tunç keşke karaköy eklentisinde de olsaydı ekip efsane olurdu ve bununla beraber eklentinin güzelliği anlatılmaz birşey olurdu
Ali tunç keşke karaköy eklentisinde de olsaydı ekip efsane olurdu ve bununla beraber eklentinin güzelliği anlatılmaz birşey olurdu
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- yavuzlarbey
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ben kendımı ifade edememişim sitedeki konsept çiziminde 9 adet asa var hıdro, sıfır kelvın, trans, siyanur, ruh doven, ve mevlana olmak uzere 6 tanesı oyunda var kalan 3 tanesı de henuz yok ne bizde ne bir npc yada boss da fotoğrafın acıklamasında sadece 3 tanesi erge hükmedicek yazıyor. O erge hikmedicek 3 asadan birini karaköy trailerında mansur du galiba yanlıs hatırlamıyorsam onun elınde goruyoruz, kalan 2 taneyi de göreceğimizden emınım.AgahEfendi yazdı: ↑30 Oca 2018 19:07Bence sen konsept çizimi yanlış anlıyorsun.Hatta kendin ile çelişmişsin.Kendin diyorsun o çizimlerden sadece belli asalar eklendi diye.Adamlar beğenmedi veya gereksiz gördüyse getirmezler.İstediği kadar çizsinler.Üstteki arkadaşı tekrar etmem gerekiyor sanırım.Bunlar konsept çizim ve hepsi oyuna gelecek diye bir şey yok.Mesela Gaffar'ın koltuğu çok abartı olmuş.Adamlar beğenmediklerini eklemezler.Yarım yamalak dediğin bölge oyundaki en detaylı bölgedir.yavuzlarbey yazdı: ↑30 Oca 2018 18:58oyunun resmı sıtesınde konstept çizimi diye çemberlitaş asalarının bazılarını paylasmıslar ve fotodakı kalan 3 asaya da ergi sadece 3 u yonetecek demiş konsdepti yanlıs anlamıssınHellBlazer yazdı: ↑30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte. bende sobee mi paylaştı diye heyecan yaptım![]()
kardeş bu resimler adı üstünde konsept. herşeyi yapacaklar diye bişey yok. bi karakterin, bi silahın elli tane çizimi oluyor bunlardan beğenilen belki bi tanesi kullanılıyor. bütün oyunlarda böyle yeni bişey değil kiyavuzlarbey yazdı: ↑30 Oca 2018 12:24 Şu en sondaki çizimleri görünce çemberlitaşın ne kadar yarım yamalak bir şekilde bizlere sunulduğunu görüyorum umarım karaköy de de aynı şekilde yalapşap iş yapmazlar adam akıllı bütün herşeyiyle hazır bir bölge görürüz o çok çeşitli item skalasını görmek umuduyla
konsept çizimi yapılmıs birşeyin tamamen aynı sekılde oyuna engtegre etmemelerı normal örneğin trans asayı konsept çizimde kinin aynısını koymaması gibi ama o pençeleri çizmişler tasarlamışlar ama gel gör ki ortada pençe namına birşey yok
işte o pencelerde konsep çizim ise asalar gibi demekki hazırlanılmış birşey vardı ve bize yarım yamalak bir içerik sunuldu zamanında. yukardakı ilk yorumu pençeler için yapmıştım.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Retaliation yazdı: ↑30 Oca 2018 16:37 Gaffar'ın tahtı muhteşem değil mi ya! Bu arada paylaşım için teşekkürler Barış.
Teşekkürler.
FiratCakiroglu yazdı: ↑30 Oca 2018 19:29 Eline sağlık , güzel bir konu olmuş.Bunların kaynağı nedir , nerededir ?
HellBlazer yazdı: ↑30 Oca 2018 16:07 bunları çemberlitaş dvd sinde vermemişler miydi? kutu alınca dvd nin içine bakmıştım oradaki resimler işte.
Evet, Çemberlitaş DVD'sinde bulunuyor.
Bu arada şu videoki asaların da çizimi vardı ama o foruma atıldığı için onu atmadım. Tahminimce balta ve pençe de oyuna gelecek.
Kaynak linki alabilir miyim?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN