24 Saat'te Çekilen Maden.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: 24 Saat'te Çekilen Maden.

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 14:42
turkoxHAMSTER yazdı: 27 Oca 2018 14:31
Caffeine yazdı: 27 Oca 2018 13:37 Karaköy bölgesi geldiğinde, depoladığınız bu madenler elinizde patlamasa bari. :D
Maden dediğin çekerken zevk veren bir şey. 1 ay maden çekmenin kimseye zararı yok. İş yaparsa milyarların olur. Yok elinde patlarsa da dursun, en kötü iksir malzemesi olur. Boş dolanmaktan iyidir.
menekşe gano falan bahsetmiştim ben. normallerle iksir basarsın ziyan olmazlar dediğin gibi. eğlence içinse o zaman farklı bir durum. lakin sunucu zenginlerinin yeni başlayanların halinden anladıkları yok malum. işin içine hırs giriyorsa o oyundan bir şey bekleme derim ben.

Biz eglencesine oynuyoruz hirs dedigin sey gereksiz insani insana saldirtan birsey.

Girdigimde.madenler yok ve biri cekiyor ise hic baslamadan birakiyorum

Ben uzun sure cektiysem ve biri geldi ise son turum siz devam edin diyip cikiyorum.

Aralarda problrmli ve macrocular olsada dertsiz tasasiz egleniyoruz
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Selam,

Tebrik ederim, şu zamanlarda her ne kadar zevk almaktan uzak olsak da oyunda, maden en güzel vakit geçirme aktivitesi sayılabilir.
Belli bir süre sonra sıkıcı olmaya başlasa da bazı madenler görünümü ve ihtişamı toplama anında rahatlatıcı ve huzur verici etkisine sebep oluyor, bu duygu çok güzel.
İhtiyaç meselesi değilde zaman geçirmek adına çoğu zamanımı madenlerde geçiriyorum, saf madenlerin bazılarını çantada gördüğüm anda içimi ısıtıyor.
Ya da ben deliyim.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

ReHaBeT yazdı: 27 Oca 2018 17:16 Selam,

Tebrik ederim, şu zamanlarda her ne kadar zevk almaktan uzak olsak da oyunda, maden en güzel vakit geçirme aktivitesi sayılabilir.
Belli bir süre sonra sıkıcı olmaya başlasa da bazı madenler görünümü ve ihtişamı toplama anında rahatlatıcı ve huzur verici etkisine sebep oluyor, bu duygu çok güzel.
İhtiyaç meselesi değilde zaman geçirmek adına çoğu zamanımı madenlerde geçiriyorum, saf madenlerin bazılarını çantada gördüğüm anda içimi ısıtıyor.
Ya da ben deliyim.
yazınızı içtenlikle okudum.

eskiden madenci idim işim gücüm maden çekmekti ve bana verdiği zevki heycanı sevinci inanılmazdı.

sivri adada'ki lodos sancagın yanında olan beril madeninden peş peşe 2 adet kızıl zümrüt çektiğimde ki çığlığım hep aklımdadır.

son 3 yıldır oyuna doğru düzgün girmesemde son zamanlarda maksat yeni güncellemeye hazırlık olsun diye başladım.

dediğiniz gibi o saf altının çıkışı inanılmaz mutluluk verici dünde peş peşe 2 iridyum çektim insanın içi huzur doluyor.

çok önemli bir wsde yensek bile bu kadar mutlu olamayız buna eminim.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Forumu aktif olarak kullandığını görüyorum. Bende maden çekiyorum hemde diğer insanlar gibi sıkılarak değil. Bence bi maden günlüğü açıp forum’da eğlenebilirsin hemde ay sonunda şöyle bir baştan sona bakarsın bu ay napmışım diye tabiki’de en güzeli güzel bir anı olur. 😀
0LIVERA yazdı: 28 Oca 2018 00:49
ReHaBeT yazdı: 27 Oca 2018 17:16 Selam,

Ya da ben deliyim.
yazınızı içtenlikle okudum.

eskiden madenci idim işim gücüm maden çekmekti ve bana verdiği zevki heycanı sevinci inanılmazdı.

sivri adada'ki lodos sancagın yanında olan beril madeninden peş peşe 2 adet kızıl zümrüt çektiğimde ki çığlığım hep aklımdadır.

son 3 yıldır oyuna doğru düzgün girmesemde son zamanlarda maksat yeni güncellemeye hazırlık olsun diye başladım.

dediğiniz gibi o saf altının çıkışı inanılmaz mutluluk verici dünde peş peşe 2 iridyum çektim insanın içi huzur doluyor.

çok önemli bir wsde yensek bile bu kadar mutlu olamayız buna eminim.
TETRADOX

“Genel Etkileşim” sayfasına dön