sunucularin dengelenmesi için
Re: sunucularin dengelenmesi için
Ilk adim benden diye baslik açmıştım
Millet bu kafayı yaşamak için para veriyor sırrı nedir.

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Çok iyi olur yav her sunucuya 2 çar taşırım
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Ender4216
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Aslında çok da mantıksız değil bence. Şu an Eminönü sunucusunda oynayanların birçoğu transferin pahalılığı sebebiyle gidemiyor sunucularına. Yeni bölge haberi diğer sunuculara talebi ister istemez görünür bir şekilde olmasa da artırdı. Çok kısa bir süreliğine bir teşvikle sunucular dengelenebilir. Bedava olmayabilir ama güzel bir indirim bile etkili olur.
Mantıklı ya da mantıksız olabilir fikir ama başlığın altındaki ukalaca yorumları görmek hiç hoş değil bence.
Mantıklı ya da mantıksız olabilir fikir ama başlığın altındaki ukalaca yorumları görmek hiç hoş değil bence.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
Ücretsiz imkansız ama makul indirim yapılıp, her karakter için 1 defayla sınırlandırılırsa çözüm olabilir.
niye mümkün değil arkadaşlar, sobee ile oturup gelir-gider hesapları mı yaptınız? bütçeniz mi tutmadı nedir yani? sanal ortam bu, adamlar isterlerse bal gibi olur, ha zorlanırlarsa indirimle 10liraya falan düşürülür ama bi şekilde yapılır. çok da güzel olur birsürü insan sunucusuna geri döner.
şu forumda bi linç ekibi var ne zaman mantıklı bişeyler yazılsa girip adamı susturuyor ama merak etmeyin güncelleme haberi geldikçe forumdaki ve oyundaki aklı başında insan sayısı artıyor. zamanla buralar da düzelir.
son olarak da şunu söyliyim; siz oyuncusunuz yav, niye olmaz diyorsunuz, oyuncu dediğin yüzsüz olur, herşeyi ister, yönetim yapar veya yapmaz ama oyuncular sürekli kendini düşünür. siz oturmuş 5 yıldır hazır para yiyen oyunda bedava bişey istendi mi oyun zarar eder diyosunuz, 40 yılın başı oyunculara bi kıyak geçilsin diyen adamı gömüyorsunuz. yazıktır.
şu forumda bi linç ekibi var ne zaman mantıklı bişeyler yazılsa girip adamı susturuyor ama merak etmeyin güncelleme haberi geldikçe forumdaki ve oyundaki aklı başında insan sayısı artıyor. zamanla buralar da düzelir.
son olarak da şunu söyliyim; siz oyuncusunuz yav, niye olmaz diyorsunuz, oyuncu dediğin yüzsüz olur, herşeyi ister, yönetim yapar veya yapmaz ama oyuncular sürekli kendini düşünür. siz oturmuş 5 yıldır hazır para yiyen oyunda bedava bişey istendi mi oyun zarar eder diyosunuz, 40 yılın başı oyunculara bi kıyak geçilsin diyen adamı gömüyorsunuz. yazıktır.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Böyle bişey olursa, tüm loncayı eminönüne çekeceğim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
asgsdga yazdı: ↑16 Oca 2018 03:06 niye mümkün değil arkadaşlar, sobee ile oturup gelir-gider hesapları mı yaptınız? bütçeniz mi tutmadı nedir yani? sanal ortam bu, adamlar isterlerse bal gibi olur, ha zorlanırlarsa indirimle 10liraya falan düşürülür ama bi şekilde yapılır. çok da güzel olur birsürü insan sunucusuna geri döner.
Güzel yazmışsınız,destekliyorum.Bu durum birazda konuya ilk tepkilere bakarak,düşünce yapısını anlık değiştiren zihniyetten gelmekte.Yorum yapıcak olan kişi,böyle bir durumu(Ücretsiz Karakter Transfer Hakkı) istese bile;ilk yapılan yorumlardan itibaren 'mizah şov' olarak tabir ettiğimiz yorum silsilesine kendilerini kaptırıyorlar.
SERDARBEY'in önerisi gayet mâkul bir teklif.Yönetim sürekli bir güzellik yapmakta,başka birşey istemeye yüzümüz kalmadıda,bizim mi haberimiz yok?Bu tarz istekler,oyuncu kitlesinin en doğal hakkı.Ha tabi,işin olabilme ihtimalinin artması için,öneride biraz seçici olmakta faydalı.1 kez ücretsiz hakkın verilmesinden ziyade,%30-40 gibi indirim gelebilir ki bu sayede hem oyuncuların hemde yönetimin memnun kalacağını düşünmekteyim.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY