Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Hydrocodone
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen Hydrocodone »

Parlementxx yazdı: 12 Oca 2018 11:09
Hydrocodone yazdı: 12 Oca 2018 02:39
Catalyze yazdı: 11 Oca 2018 21:51 Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?

Kasıtlı Olarak Yapıldığını Düşünüyorum...
Al bir plus paket rahatla dostum ;)
dicemde o da ayrimcalik oluyor bence madem plus paket uyelere direkt girebiliyorsa demekki sunucu o an daha fazla kisiyi alabilcek iceri bunu kaldirip plussuzlarida alabilirler en mantiklisi almayip bu durumu elestirerek destege taleplerimizi bildirerek degistirebiliriz.
Plussuzlar dusuyor oyundan pluslular girerken ben oyle biliyorum.
Bunu bilmiyordum eger boyleyse bu tamamen bir haksizlik ki yonetimin bunu kesin degistirmesi gerekiyor !!!
Destege bildirimde bulunayim bi ogrenelim nasil oluyor
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen Caffeine »

Eminönü sunucunda oynuyorsan plusını, Teşkilat sunucusunda oynuyorsan tılsımını eksik etme demişler. her sunucunun kendine göre adetleri var işte yapacak bir şey yok.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen showmaster »

Şu an kalabalık olan Eminönü sunucusuna plus olmadığı için kasa karakterime giremiyorum. Düne kadarda çok kalabalık olmasına rağmen en fazla 2 denemede oyuna giriyordu şu an kalabalık ve girmek imkansız. Şimdi çıkıp desen ki akçe indirime girecek akçe aldırmanın en kolay yolu bu direk konuyu kaldırırlar. Bu kadar başıboş biR destek ekibi gerçekten yok artık kim varsa yani bu kadar kişi oynuyor inanın bu kadar kişinin hakkına giriyorsunuz. Diyecek çok şey ama buradan oraya gelmiyor söylediklerimiz. Umarım rahatsınızdır..
MkAxIZDIRAP
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

RE: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen MkAxIZDIRAP »

Genç ateşli bir delikanlının isyanı.waw. Eminönü için yaşanmaz diyorlar İstanbul gibi olmuş doğru mu ?
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA

Mesaj gönderen AhiEvran »

AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 13:51 Merhabalar;

Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.

Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Plus aldırmaya yönelik bir çalışma bence kalabalık iken girmesi gerekiyor normalde. Yarın oyunun yıl dönümü sürprizler mi var acaba :thinking_face:

Resim

Resim
PcKooNLineII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PcKooNLineII »

Kesinlikle ve kesinlikle bu oyunun şu zamanda strateji yapıp sizlere ve bize plus aldırmaya yönelik yapılan bir hareket oldugunu düşünüyorum, sizler ve sizin gibiler oyuna 1 lira para yüklemesin KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ZORUNLU PLUS'A HAYIR . :rage:
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 15:33
AhiEvran yazdı: 31 Mar 2020 13:51 Merhabalar;

Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.

Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.
Suç sizde değil bizde şimdi o linke tıklayıp akçe alacağız sizlik problem yok ..
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Oyun başladığından beri bu böyle beğenmeyen yeni yapıldı diyen bir zahmet uzasın.Karaköy açıldığında da böyle ağlıyorlardı sonra oyuna giren kalmadı.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

IFonQzrail yazdı: 31 Mar 2020 15:46 Plus aldırmaya yönelik bir çalışma bence kalabalık iken girmesi gerekiyor normalde. Yarın oyunun yıl dönümü sürprizler mi var acaba :thinking_face:
Kim bilir ? Belki öyledir. :thinking_face:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>

“Genel Etkileşim” sayfasına dön