Catalyze yazdı: ↑11 Oca 2018 21:51Eminönü Sunucusu Saat 20:00'dan sonra "Sunucu Dolu" Hatasını Veriyor.Bu Son 2 Haftadır Böyle.Hayır Anlamıyorum Yarım Saate yakın bir süre boyunca girmeyi denedim her seferinde bu hatayı aldım.39 Zamanından beri oynayan birisiyim.Eskiden sunucuda adım atacak yer kalmazdı o derece dolu olurdu ve ona rağmen bu hatayı nadiren alırdım.Ama Gel Gör ki toplasan 200 oyuncu vardır Eminönüde ama bu hatayı veriyor ? Hemde Her gün saat 20:00'dan Sonra ?
Kasıtlı Olarak Yapıldığını Düşünüyorum...
Al bir plus paket rahatla dostum
dicemde o da ayrimcalik oluyor bence madem plus paket uyelere direkt girebiliyorsa demekki sunucu o an daha fazla kisiyi alabilcek iceri bunu kaldirip plussuzlarida alabilirler en mantiklisi almayip bu durumu elestirerek destege taleplerimizi bildirerek degistirebiliriz.
Plussuzlar dusuyor oyundan pluslular girerken ben oyle biliyorum.
Bunu bilmiyordum eger boyleyse bu tamamen bir haksizlik ki yonetimin bunu kesin degistirmesi gerekiyor !!!
Destege bildirimde bulunayim bi ogrenelim nasil oluyor
Eminönü sunucunda oynuyorsan plusını, Teşkilat sunucusunda oynuyorsan tılsımını eksik etme demişler. her sunucunun kendine göre adetleri var işte yapacak bir şey yok.
Şu an kalabalık olan Eminönü sunucusuna plus olmadığı için kasa karakterime giremiyorum. Düne kadarda çok kalabalık olmasına rağmen en fazla 2 denemede oyuna giriyordu şu an kalabalık ve girmek imkansız. Şimdi çıkıp desen ki akçe indirime girecek akçe aldırmanın en kolay yolu bu direk konuyu kaldırırlar. Bu kadar başıboş biR destek ekibi gerçekten yok artık kim varsa yani bu kadar kişi oynuyor inanın bu kadar kişinin hakkına giriyorsunuz. Diyecek çok şey ama buradan oraya gelmiyor söylediklerimiz. Umarım rahatsınızdır..
Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Kesinlikle ve kesinlikle bu oyunun şu zamanda strateji yapıp sizlere ve bize plus aldırmaya yönelik yapılan bir hareket oldugunu düşünüyorum, sizler ve sizin gibiler oyuna 1 lira para yüklemesin KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ZORUNLU PLUS'A HAYIR .
Her bir sunucumuzun belli bir oyuncu kapasitesi bulunmaktadır. İlgili sunucuda bu oranın korunması amacı ile belli bir sayıdaki Plususuz oyuncularımızın beklemeden giriş imkanı sunulmaktadır. Bu sayısının aşılması durumunda Plus sahibi olamayan oyuncularımızın ilgili sunucuya girişi kısıtlanmaktadır.
Bu gibi durumlarda beklemeden giriş yapmak istiyor iseniz playstore.com yada perdigital üzerinden Plus paketi satın alabilirsiniz.
İyi forumlar dileriz.
Suç sizde değil bizde şimdi o linke tıklayıp akçe alacağız sizlik problem yok ..
IFonQzrail yazdı: ↑31 Mar 2020 15:46Plus aldırmaya yönelik bir çalışma bence kalabalık iken girmesi gerekiyor normalde. Yarın oyunun yıl dönümü sürprizler mi var acaba