Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Re: Beta ve 29 seviye Tarih Şeridi

Mesaj gönderen Naveran »

Her şey biter bitmesine de, bazı hatıralar dipdiri kalır yüreğimizde. Bazen unutmak mümkün olmuyor dostlar. O sokaklar, o dostluklar, o şehir yerli yerinde duruyor...

Okurken çok büyük keyif aldım, yüreğine sağlık. Devamını merakla bekliyorum.

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
abemkizar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen abemkizar »

Siz harika bir detaysınız ellerinize sağlık
Kullanıcı avatarı
MXneo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen MXneo »

Hey Gidi Hey :( İlk Max İtemimi Sahilde Sarı Örümcekte Zorlu Zorlu Level Kasarken Almıştım. Adalı Emsali Tek İtemli Pençeydi İlk Max Hasarın Güçlü Tadını Onunla Aldım ve Ardından Çarşı Usulü Tek İtem Pantolon Üretmiştim Onuda Çok Zor Ürettim O Kadar Kişinin Arasından Maden Çekerek Para Kasmak Çok Zordu Çift İtem Max Hasar İtemi Olanlar Krallığını İlan Ediyordu Eminönü Arz Sancağının Oradaki 45 Levellik Kurtadamları ve Liderlerini Kesmek Her Yiğidin Harcı Değildi. O Yaratıklar da Bir Çok İtem Düşürenler Vardı Meteor Tipi Takı Seti Vb. Nicklerini Hatırladıklarım : AsKaLoN , FreDDy , GeCeKuRDu , WebKurdu , unicef..

Ayrıca Labirent Açılmadan Önce GM nin İçeriye ilk Soktuğu Oyunculardan Biride FreDDy dir.

Son Birşey Daha Ekliyim AsKaLoN'un 25 Levellik Meteor Tipi Mev Silahla ve Tekme Tokat Silahsız Meteor Giriş Tabelesinin orda Komutanın Önünde Adam Kestiğini Bilirim Oyunun Kinglerinden Biriydi. Verdiği Emekler Boş Değildi Anlayacağınız..
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo
Resim
Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

Naveran yazdı: 07 Oca 2018 02:14 Her şey biter bitmesine de, bazı hatıralar dipdiri kalır yüreğimizde. Bazen unutmak mümkün olmuyor dostlar. O sokaklar, o dostluklar, o şehir yerli yerinde duruyor...

Okurken çok büyük keyif aldım, yüreğine sağlık. Devamını merakla bekliyorum.

Ferman sizin sokaklar bizimdir :) bu dönemleri de ayni hevesle 10 sene sonra bir sonraki nesile anlatmak icin burada olacağım Allah izin verirse.

Tekrardan yorumlar icin teşekkürler. Devamını yazmayı düşünmüyordum pek ama ufak detaylar daha çok aklıma gelirse 29-39 karışık son bir yazı paylaşabilirim. Pek nick vermedim farkindaysaniz çünkü oyunda 4 sunucu vardı ve Eminönü/Teşkilat sunucularında oynadığım icin diğer sunucularla iletişimim daha azdî ve teşkilatı bu kanalda anlatmak sizi sıkabilirdi. Verdiğiniz nickleri pek tabii hatırlıyorum, hepsi efsane olmuş isimler; Ama genel olarak o donemde bir abim vardı bari oyna değineyim :)

'Cesurbey'

Size ne kadar kudretli bir savaşçı olduğunu söyle anlatayım. Ben küçük olmama rağmen asla ego yapmaz yazarsam arada benimle sohbet eder, bir iki parça eşya verir, bir iki tavsiye bile verirdi. Oyunda öyle full karakter bulmak kolay işler değildi ve ağırlığı olurdu bu durumun. Cesurbey bölgeden bir yazı yazdığı anda kim ne yazıyorsa siler, muhabbeti böler ve ona hoş geldin derdi.
Bunu anlatma sebebim ise, çok yakın tanımazdım ama onu ben de abi bellemiştim. Bir sabah uyandığımda eski ikvonline'net forumunda -inanın hatam bile olabilir bu konuda ama hikaye %90 bu yöndeydi- Cesurbey'in ölümcül bir hastalığa yakalandığını okudum (galiba kanserdi). 12 yaşımdayım Telefonum yok, arayamıyorum, aramızda 600 km var gidemiyorum, oyuna da girmiyor. İstisnasız ağlaya ağlaya oyunda 150 kişiye sormuştum durumu nasıl diye. Öyle bir insandı işte, ikv sahnesinden bir 'Cesur' geçti. Suan ne durumda bilmem, ama Eminönü'nde olup cesurbey'e karşı ailevi bir duygu hissetmeyen yoktu sanirim. Selam olsun ona da.
Kullanıcı avatarı
KafkasBeyi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: B E Y

Mesaj gönderen KafkasBeyi »

Eline emeğine sağlık dostum. Harika bi çalışma olmuş.. Tebrikler..
oOoKafKaSBeYioOO
Yürüyoruz ömür boyu yürüdüğümüz yol karınca boyu...
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Pencerelerin paslı metal değil füme gri olması...

Eline emeğine sağlık.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Konuya ilk girerken farklı şeyler düşünmüştüm. :relieved: :relieved:

Okurken beni benden aldın emeğine sağlık. O:-) O:-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Çok güzel açıklamışsın emeğine sağlık
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Hocam mükemmel bir yazı olmuş.Emeğine eline sağlık.O dönemlere denk gelememiştim.Bana o zamanları hissettirmiş oldun.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

elimde tepegöz görev itemi (29) zamanı eldiven vardı mev meteor eminönünde hatıra eşya alan birine 25mye sattım merak eden olursa ismini verebilirim koleksiyoncu arkadaşın listeme ekli olması gerek
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön