Bu kanıda sana katılıyorum Murat. Ancak bir karakterde iki büyüyü 15 yapılabilir lakin ek yeteneklerden mahrum kalır. Buz fikrini hala destekliyor olsam da fiziğin, Meteorit 2(III) tılsımından mütevellit daha baskıcı olduğunu düşünüyorum.
Önem kazanan sınıflar
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Önem kazanan sınıflar
Öncelikle bölgenin bireysel bir bölge olduğundan yola çıkarak, yeraltı tarzı level kasacağımız öngörüsüyle met23 tılsımından çok, fiziksel bilgi 3 tılsımının işlevsel olacağını düşünüyorum, bos kesimlerinde yine muhakkak met 23 takılacaktır, lakin yeraltında uçan muhafız kestiğinizi düşünün met 23 ün çokda önemi yok, çünkü zırh kırmaya ihtiyaç yok.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Bence bu kadar zırh kırma olayı size yeter deyip junuon gibi zırhını yenileyen booslar karşımıza çıkabilir bu yüzden 2.2.2 sistemi ön plana cıkacağını düşünüyorum
-
- FareAdam Düşmanı
Bireysel bölgede ne 2.2.2'si ?Furkaaaaann yazdı: ↑02 Oca 2018 18:37 Bence bu kadar zırh kırma olayı size yeter deyip junuon gibi zırhını yenileyen booslar karşımıza çıkabilir bu yüzden 2.2.2 sistemi ön plana cıkacağını düşünüyorum
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Tanıtım videosundaki bossları görmedin heralde onları bireysel mi kesiceksinAgahEfendi yazdı: ↑02 Oca 2018 18:42Bireysel bölgede ne 2.2.2'si ?Furkaaaaann yazdı: ↑02 Oca 2018 18:37 Bence bu kadar zırh kırma olayı size yeter deyip junuon gibi zırhını yenileyen booslar karşımıza çıkabilir bu yüzden 2.2.2 sistemi ön plana cıkacağını düşünüyorum
-
- FareAdam Düşmanı
Destek grubu diye bir şey var.Kadim , Solucan , İfliss vb. nasıl kesiliyorsa oda öyle kesilir.Videoda sadece 1 tane Boss gördüm.Furkaaaaann yazdı: ↑02 Oca 2018 19:02Tanıtım videosundaki bossları görmedin heralde onları bireysel mi kesiceksinAgahEfendi yazdı: ↑02 Oca 2018 18:42Bireysel bölgede ne 2.2.2'si ?Furkaaaaann yazdı: ↑02 Oca 2018 18:37 Bence bu kadar zırh kırma olayı size yeter deyip junuon gibi zırhını yenileyen booslar karşımıza çıkabilir bu yüzden 2.2.2 sistemi ön plana cıkacağını düşünüyorum
Sınıflar arası dengenin çokta değişeceğini sanmıyorum.İçimde bir his büyülere zırh efsunlu itemler çıkacak diyor. Öyle olursa büyüler menzilli silahları çokta takmaz artık.Bide yeni eklentinin videosu yayınlandığından beri açılan konuların hiçbirinde rastlamadım ama 59 lvl olunca tılsım dışında şuan üstünüzde olanların çöp olanacağını biliyorsunuz değilmi ? Bir arkadaşın mevlana asa üreteyimmi diye konu açtığına bile şahit oldum.Ben yerinizde olsam tılsım dışında hiçbir şeye para yatırmam.Hatta kasanızda para olmasına bakın.Yeni eklentide en güvenlisi kasada para olması.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
-
- Salgın Koruyucusu
bu yeni expansionda affli warlocklar ve havoc d.hunterlar ön plana çıkacak
Defansifler 60 menzilli çifteye elveda desinler derim 6 patların menzilininde 45 50 civarlarında olacağını düşünüyorum.
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
İsteğe bak senelerdir savaşçı bölgeye giremiyor diye yakınıyorsunuz şimdi ise hangi sınıf ön plana çıkar diye düşünüyorsunuz🤨 Her sınıf eşit olsa da kimse ön plana çıkamasa daha iyi değil mi