Hanginiz bu arkadaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Hanginiz bu arkadaş

Mesaj gönderen noctiluca »

cepni yazdı: 31 Ara 2017 21:20 Bence şuan sadece hırsızlara yol gösteriyorsunuz lütfen sil derim.
Arkadasa katiliyorum OSTANKINO kardeşim ben konuyu gecirmeye calistikca daha de derine iniyorsun, SonSilah 2 vakasi yasanirsa oyun kapanir cok desme konuyu 😊
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Mesaj gönderen Ostankino »

sultanahmet660 yazdı: 31 Ara 2017 20:14 Konuyu açan arkadaş kim bu falan demiş. Gökten zembille inmez o biri atmış sen de almışsın. Sana atan kişiye sorarsan kim olduğunu öğrenirsin bu bir.
Konu başlık puanım sana 0 ganka.
İkinci olarak anlamayan kişilere açıklama yapmadan konuşan arkadaşlar neyin havası bu? Açıklayın bari adamlara çok konuşasınız varsa.
"BAKIN BEN KOD YAZIYOM CPP KONSOL EKRANI SİŞARP EZİQLER anlamaz"
Son olarak anlamayan arkadaşlar, ekran görüntüsü bir program kodu içermekte olay o. Çok yakında bırakcam forumu okumayı, hava kirliliği..
1. Yil olmuş 2018 bir çocuğa keylogger desen ne olduğunu söyler. Kimse bilmek zorundada değil orası ayrı. Bilmiyorsa diğer konulara göz gezdirir.

2. Çok ahım şahım bir kodun ekran görüntüsü değil. Yorum satırlarını okumaları yeter. Yazılanlar binary değil Türkçe.

"BAKIN BEN KOD YAZIYOM CPP KONSOL EKRANI SİŞARP EZİQLER anlamaz"

Burayı üzerime alınmadım
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Scalgar yazdı: 31 Ara 2017 15:52 Hayatımda ilk tay dili konuşan insanların arasında kaldığım zamanda gibi hissettim :D
Buralar değerlenir. +1 rep 😂
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön