Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

İkv oynuyorsun 1000 liralık gaming kulaklık hiç birşeyine yaramaz fps oyunu değil bu ikv için en fazla 2000 liralık bir sistem yeterli olur. Biraz fazla abartmışsın.
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Oyuna geri dönmek düşüncesindeyim, sizce döneyim mi?

Mesaj gönderen iskar43 »

Şöyle ki; Beta zamanı oyuncularındanım o zamandan beri kah başladım kah bıraktım. Ben evlenip çoluk çocuğa karıştığımdan mütevellit sorumluluklar omuza binince oyunu kesin gibi birşey bırakmak durumunda kaldım.Asgâri ücretle çalışıyorum, oyunda Bir sınıfdan Kral char veya birden fazla sınıf charları Full+Full mu diyorsunuz ben Kral diyorum o şekilde dizmek ve keyifli bir şekilde oynamak istiyorum. Bir hesap yaptım, oyuna 15.000₺ yatırırsam ve Herşeyiyle Gaming computer dizersem ki bunun içinde 1000₺ üzerinde sadece oyuncu kulaklığı, Koltuğu,Masası,Monitörü Mouse ve altlığı hepsi gaming olacak ve çıkan maliyeti 19 bine yakın.. Asgâri ücretten artırıp bu sistem üzeri ikv evrenine dalsam paramın karşılığını alabilirmiyim? Mutluluğu parayla almak istiyorum sizce bu delilikmi? Yani toplam ikv için dökeceğim para 33-34 bine yakın çoluğumun çıcuğumun rızkı olmasıda düşündürmüyor değil.. siz ne dersiniz? Yaş 25 bu arada.
34 bin tl :unamused: hemde İKV için ve asgari ücretle sizin memleketde. asgari ücret kaç para.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso

“Genel Etkileşim” sayfasına dön