Yönetime yöneltilen yanlış eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Yönetime yöneltilen yanlış eleştiri

Mesaj gönderen Sora »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 01:21 Fedakarlık ?
Resim
Evet fedakarlık :D

Resim
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Serinplay yazdı: 27 Ara 2017 01:21 Fedakarlık ?
Resim
🤣
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Sağlam kafa, başkasının neyi eleştirmesi gerektiğini söylemek :-1:
Kutup ayıları çok yalnız bence bunu eleştirip düşünmelisiniz!
Yönetim kim bu arada? Denetmenler? GMler? Devler? Ofis Müdürü? Arge ve Oyun geliştirme departman Müdürü? Paul Doany? TTNET?
Resim
Kullanıcı avatarı
sultanahmet660
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Nizam-ı Zen

Üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi

Mesaj gönderen sultanahmet660 »

Kimse 25 aralıkta yenilik gelecek demedi. Video gelecek demedi. Herkes mızmızlanıyor kendi kendine.

Yok piyango biletinde yazıyordu, yok rüyamda gördüm 25iymiş, falcı söyledi aralık 25te gelecek, totem yaptık o günü gösterdi vs vs.

Size verilmeyen sözler tutulmadı diye atarlanmayın. Güncellemeyi bekleyin.
Gelirse sizindir, gelmezse zaten hiç sizin olmamıştır 😝
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

mirkan1453 yazdı: 27 Ara 2017 02:07 Sağlam kafa, başkasının neyi eleştirmesi gerektiğini söylemek :-1:
Yönetim kim bu arada? Denetmenler? GMler? Devler? Ofis Müdürü? Arge ve Oyun geliştirme departman Müdürü? Paul Doany? TTNET?
Hala neyi eleştirdiğini diyorsun ya. Neyi eleştirdiğin değil nasıl eleştirdiğin önemli :D Bence anlıyorsunuz ama istediğiniz yerden.
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Sora yazdı: 27 Ara 2017 03:07
mirkan1453 yazdı: 27 Ara 2017 02:07 Sağlam kafa, başkasının neyi eleştirmesi gerektiğini söylemek :-1:
Hala neyi eleştirdiğini diyorsun ya. Neyi eleştirdiğin değil nasıl eleştirdiğin önemli :D Bence anlıyorsunuz ama istediğiniz yerden.
Neyi eleştirdiğini değil neyi eleştirmesi gerektiğini diyorum. Nacizane dostane bir rica yazdıklarını ve yazılanları cevap vermeden 2 defa oku, nasıl eleştirmek istersem öyle eleştiririm, herkes böyle yapar. Kültürlerimiz, okuduğumuz kitaplar, okullar, aldığımız eğitim örf adet her birimizin birbirinden farklı, örneklerle yazdığın eleştirileri saçma bulanlardanım bununla beraber o saçma eleştirileri yazanlara duyduğum saygı sen gibilere duyduğumdan daha fazla sebebi ise gayet ortada kafanda bir fikir düşünce var ama ortaya kelimelerle dökemiyorsun yazdığın şeylerinde arkası boş kalıyor en basit örneği kim bu yönetim? Sorgula biraz!
Resim
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen noctiluca »

Mirkan vurdu gol oldu.. Yavas hocam adam bunalima girecek
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

mirkan1453 yazdı: 27 Ara 2017 05:15
Sora yazdı: 27 Ara 2017 03:07
Neyi eleştirdiğini değil neyi eleştirmesi gerektiğini diyorum. Nacizane dostane bir rica yazdıklarını ve yazılanları cevap vermeden 2 defa oku, nasıl eleştirmek istersem öyle eleştiririm, herkes böyle yapar. Kültürlerimiz, okuduğumuz kitaplar, okullar, aldığımız eğitim örf adet her birimizin birbirinden farklı, örneklerle yazdığın eleştirileri saçma bulanlardanım bununla beraber o saçma eleştirileri yazanlara duyduğum saygı sen gibilere duyduğumdan daha fazla sebebi ise gayet ortada kafanda bir fikir düşünce var ama ortaya kelimelerle dökemiyorsun yazdığın şeylerinde arkası boş kalıyor en basit örneği kim bu yönetim? Sorgula biraz!
Bu yonetim turk parakomun gozunde taseron isciden farksiz.Oyun departmaniyiz falan filan bunlar hikaye telekom paraya bakar kardeş nehir akiyorsa su zehirli bile olsa degistirmez bu telekom.
Resim
MOTUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MOTUN »

Parlementxx yazdı: 27 Ara 2017 08:45 Bu yonetim turk parakomun gozunde taseron isciden farksiz.Oyun departmaniyiz falan filan bunlar hikaye telekom paraya bakar kardeş nehir akiyorsa su zehirli bile olsa degistirmez bu telekom.
Birçok konuda aynı şeyleri söyledim ama 'Türk telekom ne alaka?' diyenler oldu. Türk Telekom, Türk firması değil, Arap firmasıdır. Arapların ise dini imanı paradır. Güncelleme gelmediği halde para akışı devam ettiği için güncelleme için boşuna para harcamak istemez.
Resim
Kullanıcı avatarı
arifemredemir29
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Reich

Mesaj gönderen arifemredemir29 »

Bence bunların hepsi Oyun Yahudi firmasına satılınca oldu Yahudiler biliyosunuz Müslümanları ve türkleri hiç sevmezler. Bence Nerullda elinden geldiğince bizi savunuyor ama biliyosunuz Nerulunda yetkisi biyere kadar
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön