Eklenti hakkında sorular
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: Eklenti hakkında sorular
Sobee oyun sirketi degil Pentagondaki bilim adami ekibi sanki 'Sessizlik' emri bir oyun sirketinin neyine yararki ?

- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: DOĞU
Onu Bunu Boş Verinde Şu Yılbaşında Playstorda ve İKV Dükkanda %50 İndirim Olsa Çok İyi Olmazmı
yapmazlar adamlar oyunun yıl dönümünde birşey yapmadıqarizma1313 yazdı: ↑27 Ara 2017 13:32 Onu Bunu Boş Verinde Şu Yılbaşında Playstorda ve İKV Dükkanda %50 İndirim Olsa Çok İyi Olmazmı
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Dükkanda mutlaka indirim olacaktır fakat playstore için bilemiyorum olur mu ?
kedi
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyuncuların gönüllerini kazanmaları zor gibi artık. İyimser oyuncu, forum kullanıcısı göremiyorum. İşleri daha da zorlaştı.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
E öyle tabii. Herkes işini yapsaydı insanlık vardı.FiratCakiroglu yazdı: ↑27 Ara 2017 14:39 Oyuncuların gönüllerini kazanmaları zor gibi artık. İyimser oyuncu, forum kullanıcısı göremiyorum. İşleri daha da zorlaştı.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Oyuncular bu kadar destek verdiği halde yönetim oyuncuları salak yerine koyuyorsa oyuncular da gereken karşılığı verir.KraToSs yazdı: ↑27 Ara 2017 14:44E öyle tabii. Herkes işini yapsaydı insanlık vardı.FiratCakiroglu yazdı: ↑27 Ara 2017 14:39 Oyuncuların gönüllerini kazanmaları zor gibi artık. İyimser oyuncu, forum kullanıcısı göremiyorum. İşleri daha da zorlaştı.

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
MOTUN yazdı: ↑27 Ara 2017 14:47Oyuncular bu kadar destek verdiği halde yönetim oyuncuları salak yerine koyuyorsa oyuncular da gereken karşılığı verir.KraToSs yazdı: ↑27 Ara 2017 14:44E öyle tabii. Herkes işini yapsaydı insanlık vardı.FiratCakiroglu yazdı: ↑27 Ara 2017 14:39 Oyuncuların gönüllerini kazanmaları zor gibi artık. İyimser oyuncu, forum kullanıcısı göremiyorum. İşleri daha da zorlaştı.
3-5 güne düzelir.Ülkece yastan 3 günde çıkan milletiz,bunlar neki ıvır zıvır.Bi duyuru yapılır,1-2 etkinlik derken unutulur gider,hep öyle olmadı mı?
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY