Lahza yazdı: ↑19 Ara 2017 11:38Oldukça eğlenceliydi, bu sefer yenilen taraftaydım ama maksadımız eğlenmekti, çokta güzel eğlendik, en kötü günümüz böyle olsun diyelim, oyunu farklı kılmak adına nice etkinliklerimiz gelmeye devam edecektir, oyun sizlerle güzel canlarım.
Beni karşına almakla yaptın hatayı sen canım
O tam olarak öyle olmadı şimdi, asıl sen beni karşına almışsın
Kendi aramızda kapışmamıza rağmen heyecan, hırs hat safhadaydı, benzeri önerilerinize lonca olarak açığız, fikri olan var ise şartlar dahilinde uygulamak isteriz.
Lahza yazdı: ↑19 Ara 2017 11:38Oldukça eğlenceliydi, bu sefer yenilen taraftaydım ama maksadımız eğlenmekti, çokta güzel eğlendik, en kötü günümüz böyle olsun diyelim, oyunu farklı kılmak adına nice etkinliklerimiz gelmeye devam edecektir, oyun sizlerle güzel canlarım.
Beni karşına almakla yaptın hatayı sen canım
O tam olarak öyle olmadı şimdi, asıl sen beni karşına almışsın
Kendi aramızda kapışmamıza rağmen heyecan, hırs hat safhadaydı, benzeri önerilerinize lonca olarak açığız, fikri olan var ise şartlar dahilinde uygulamak isteriz.
Görücez bakalım.
Scalgar yazdı: ↑19 Ara 2017 18:54
vay be ilk girişteki heyecanım aklıma geldi
2 vurusa olen buyucu yok hasarlar dengeli savasirken daha tusa basmadan olmek yok haliyle dusunecek taktik gelistirecek zaman oluyor.Elinize saglik bir grup 25 level phili kesimini bekliyoruz.
güzelmiş yok mu bir tane def 2 3 lü alman ok uculu savaşçı : D deneyen var mı acaba maksimum kaç vuruyor bir büyüye şarap iksiride katarsak bilen varsa öm ya da alttan geçsin. kütükle tabii
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Parlementxx yazdı: ↑19 Ara 2017 21:20
2 vurusa olen buyucu yok hasarlar dengeli savasirken daha tusa basmadan olmek yok haliyle dusunecek taktik gelistirecek zaman oluyor.Elinize saglik bir grup 25 level phili kesimini bekliyoruz.
Teşekkürler,yapabiliriz önerini.
FiratCakiroglu yazdı: ↑19 Ara 2017 21:23
Güzel bir etkinlik.İzlerken çok eğlendim. Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkürler FiratCakiroglu,beğenmene sevindim.
KraToSs yazdı: ↑19 Ara 2017 21:35güzelmiş yok mu bir tane def 2 3 lü alman ok uculu savaşçı : D deneyen var mı acaba maksimum kaç vuruyor bir büyüye şarap iksiride katarsak bilen varsa öm ya da alttan geçsin. kütükle tabii
İksirsiz,Alman Ok Ucu Balta ile büyücüye tek vuruşta 55 can civarına getiriyor,kütük yarandan daha fazla hasar veriyor haliyle. İksirli denemedim fakat ofans daha iyi gibiydi.