Geçit [Anket]
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: Geçit [Anket]
5,9 veya 10 olabilir.
Önce bir kağıt buluyoruz.Kağıtta "Karaya Veda.Selami Kelaynak" yazıyor.movie yazdı: ↑18 Ara 2017 18:08 1 veya 4. Selami kelaynak adaya gelmişti. Daha sonra ne oldu hatırlamıyorum hatırlayan varsa yazsın. Geldiği tekne hala adada olduğuna göre geri dönmemiş. Peki ne olabilir ? Ufkabakan'da bize bir ipucu bırakmış olabilir. Başından geçenleri anlatan bir mektup ve mektubun sonunda ruh taşını kullan yazan bir ipucu bulabiliriz. Çünkü taşkanatları oraya boşuna koymamıştır Kuklacı illaki bir şeyleri koruyorlardır. Miğrat haritası ile ada haritasını karşılaştırabilen varsa karşılaştırsın. Belki miğrattaki geçit ile ufkabakan deniz feneri üst üstedir. Dolayısıyla ufkabakan ile bir yerlere ulaşabiliriz. Belki de kuklacı da o şekilde izini kaybettirdi.
Daha sonra Çemberlitaş'ta Cin Cezmi'den yeni bilgiler öğrenip Yalnız Adam'a gidiyoruz.
O da bize eğer teknesi gelmişse Selami karaya dönmüştür diyor.Gidip teknesini buluyoruz.O sıra teknenin adına bakıyoruz ve kafamıza dank ediyor.Ufkabakan.Başımızı tepelere çevirdiğimizde feneri görüyoruz ve görev zinciri bitiyor.
Bronza ise ; öldürdüğümüzde kafa kısmından bir taş çıkartıyoruz.Taşı Arzuhalci'ye veriyoruz ;
"Bu yazılar büyü dilinde.Tam çıkaramadım.İlginç bir şey dikkatimi çekti.Büyüyü çözmek çok uzun sürebilir.Ama arada bir tek cümle var.Okuyabiliyor musun ? Dilimizde yazılmış."Celp edeni öldür!" Bu bir komut cümlesi.Bu karışık bir büyü.Bu komutu Kuklacı vermiş olabilir.Taş yapısı için referans olarak Gargouille ve insanı kullanan Kuklacı'nın dehası ve ince göndermesine hayran kalmamak elde değil.
Peki neden "Celp edeni öldür" demiş ? Bunu anlamak zor."
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia

Bunun bir sebebi yok, buradan olmasını çok isterim o yüzden seçtim.

Kitaplarda bir teknik vardır ismini unuttum. Örneğin 2 veya daha fazla karakter farklı yerlerdeyken, her bölümde farklı bir karakterin yaşadıklarını anlatırlar. Hikayenin ortasına veya sonuna doğru bu karakterler, birbirlerine konum olarak yaklaşır ve o andan itibaren hepsinin yaşadıkları tek bir bölümde (ayrı ayrı değil) anlatılmaya başlanarak devam edilir.
Arzuhalci, Domuz, Agâh Bey... Oyunun farklı kısımlarında hep, doğrudan bağlantılı olmayan veya ilk bakışta öyle gözüken olaylar yaşadık bu karakterlerle. Selamiyi de bir aralar soruşturup kovaladık. Kuklacı, karaköy, saklı ırklar vb. bunların tümü bu geminin ardında birleşebilir diye düşünüyorum.

Bildiğiniz üzere Dilara, trenle birlikte Sirkeci'ye gelmiştir. Daha önceki Teori konularında Sirkeci Garı'nın altının Büyük Hol'deki raylar olduğunu dile getirmişti bazı kullanıcılar. Ben de bu düşünceye uzak değilim. Neden olmasın?

Resmi konuda görünce aklımı çeldin. Bu da olabilir sanki

Beta'dan beri oyundaki varlığını koruyan gizemli gemi. Yanlış hatırlamıyorsam (yanılıyor da olabilirim) bir zamanlar şehir meclisi veya başka bir topluluk gizlice burada görüşmeler yapıyordu. Emin değilim

Karşısında Karaköyün görünmesi gözleri direk buraya çeviriyor
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
9 Olacağı Kesin Tartışmaya Gerek Yok Su Kuyusunu Ufkabakanı Nasıl Bi Hayal Gücüyle Düşündünüz Hala Anlıyamadım
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
son donemlerde GM’ler cogunlukla Eminonude goruldu dolayisiyla secenek olarak bizlere birkac secenek kaliyor ve ben 25levellik fare adam tetikcilerin oradaki gemi veya balikci iddiami surduruyorum Bu sozumu hatirlayin