Mantıklı.AlperenARAR yazdı: ↑16 Ara 2017 21:03 Benim yorumum,şuanda değerli veya değersiz madenlerin,iksirlerin ve itemlerin yeni guncelleme ile değer kazanmayacağının ufak bir habercisi.O yuzden gereksiz stoklamalari birakin nakit para dursun diyor![]()
Kıyamette
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Kıyamette

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Bence ışık değil yeni gelecek bir npc. Bu söz türlü kıyımı felaketi gören olgun birinin sözleri. Hatta miğrata geri dönmeyeceğimizi bilsem Beyaz Şapkalı Adam derdim. Işık'ın karakterine hiç uymuyor. Işık kıyamette bile yolunu bulan, her türlü fırsatı değerlendiren bir kişilik.turkoxHAMSTER yazdı: ↑16 Ara 2017 20:48 Işık'ın görev metinlerini andırıyor sanki. Muhtemelen gelecek yeni görevlerden bir metin. Aynı "sentetik ipek" metni gibi.
Everything is about math just math
Oyuna torbacılık mı geliyor yoksa ben mi yanlış anladım? Bu istediğimizden fazlası GorgarGorgar yazdı: ↑16 Ara 2017 20:13Kıyamette neyi satabilirsin ki? Güneş görmeyen tatsız domatesleri, çürümüş karpuzları, sıçan etini mi? Sefalet ve ölümden başka birşey deneyimlememiş zavallıların yazdığı kitapları mı? Katletmenin türlü farklı şekli olan bir kaosta, kimsenin yüzüne bakmayacağı silahları mı? Ömrün 30 yılı ender geçebildiği bir mezarlıkta ilaç mı, sağlık kürü mü? Bunlarla ancak günü kurtarırsın...
Sadece tek birşey gerçekten kazandırır, cep doldurur ve kimbilir belki de yeni bir kültürün yolunu açar...
Dehşete düştün değil mi?
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bence bu oyuna eklenecek yeni bir sistemin habercisi. Tılsım sistemi gibi.Gorgar yazdı: ↑16 Ara 2017 20:13Kıyamette neyi satabilirsin ki? Güneş görmeyen tatsız domatesleri, çürümüş karpuzları, sıçan etini mi? Sefalet ve ölümden başka birşey deneyimlememiş zavallıların yazdığı kitapları mı? Katletmenin türlü farklı şekli olan bir kaosta, kimsenin yüzüne bakmayacağı silahları mı? Ömrün 30 yılı ender geçebildiği bir mezarlıkta ilaç mı, sağlık kürü mü? Bunlarla ancak günü kurtarırsın...
Sadece tek birşey gerçekten kazandırır, cep doldurur ve kimbilir belki de yeni bir kültürün yolunu açar...
Dehşete düştün değil mi?
Sadece o kazandıracak o cep dolduracak ve yeni bir kültürün yolunu açacak.
Everything is about math just math
Bu manzara karşısında dehşete düştüm ;

Daha ileride bir bu kadar arz var

Daha ileride bir bu kadar arz var
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

Etkinlik.Muhtemelen 30 dakika arayla sunucu değişirler.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Acaba Huzursuzluğum.... görevinin açıklayıcı metni olabilir mi? Ama oyun hikaye metninden alıntı olduğunu düşünüyorum.
Gorgar abi 20 lira verde senin için adam pıçaklıyak

Diğer yandan son görevde kissless kültü uyandı demişti. Bu da demek oluyor ki saatin devamı geliyor
Diğer yandan son görevde kissless kültü uyandı demişti. Bu da demek oluyor ki saatin devamı geliyor
En son Flashbang tarafından 16 Ara 2017 21:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.