NaudiR yazdı: ↑14 Ara 2017 13:34Yahu nasıl zevk alıyorsunuz şu savaşlardan? Gerçekten hayret ediyorum. O kadar dengesizlik var ki oyunda. Hangi oyunda görülmüştür bir savaşçının büyücüyü 2 bazen de tek vuruşta indirdiği? 4-5 savaşçı özellikle def 2 3 olanlar tüm dengeleri alt üst ediyorlar.MOTUN yazdı: ↑14 Ara 2017 12:20Katılıyorum. Seviyeleri zorlaştırmak adına gerekli tecrübe puanını arttırabilirler. 49 > 50 için 150 bin TP istiyorsa 50 > 51 için 250 bin TP, 58 >59 için 600 bin TP istenebilir. Bunu olasılık olarak sunuyorum ama böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.Lahza yazdı: ↑14 Ara 2017 11:43 Başlangıç için yeraltı tarzı bir harita gelecek ve burada karakterleri 59 yapıcaz, ben 59 olmamızın o kadar zor olacağını düşünmüyorum İKV de karakter kasmak ne kadar zor olabilir ki ? Sadece kalabalıktan dolayı zaman alacaktır. Ejder Asa Ecel Getiren gibi üretip kullanacağımız elimizdeki Çemberlitaş silahlarımdan daha değerli silahlar geleceğini düşünüyorum, ayrıyeten yine iflis tarzı şef yaratıklar eklenecektir muhakkak, vereceği materyaller üretimlerde kullanılacaktır, tabiki yeni kıyafetler gelecek, Fevzi Cevriye’nin üst versiyonu gibi atıyorum. Görünümlerinin çok hoşuna gittiğini söylemişti ”Nerull” Bekleyip görelim, ama daha fazla bekletmeyin lütfen, sıkılmış durumdayız.
Eşyalara gelirsek, gelecek yeni eşyalar tamamen şaheser olacaktır. Örneğin Kıyamet Pantalon şaheser olup 150 Büyü hasarı verirken yeni gelecek olan pantalon 200 büyü hasarı verip Çift Efsunlu (Sarı) eşya sınıfına girmesi saçma olur.
Aynı şekilde ana bölge yeraltı gibi bir bölge olup bosslardan şaheser üretimleri için gerekli olan materyalleri elde edebiliriz.
En çok istediğim şey ise Loncaların Savaşabileceği bir alan olması. Örneğin bir NPC aracılığıyla veya yazışma kanalı ( /meydanoku Sobee Studios) ile loncalara savaş açabilir kabul edilirse savaşabileceğimiz bir bölgeye ışınlanabiliriz.
Kim istemez bu arkadaş gibi İKV'de çıldırmayı?
* Savaşçı dikkat atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Şifacı zehir atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Savaşçı deparla yanına ışınlanıyor.
Saymayla bitmez bu ve buna benzer sorunlar. Kısacası yeni eklenti getirmeyle beraber, şu dengesizliğin ortadan kaldırılması gerekiyor. Dengesizlik düzelmediği sürece savaş alanlarının da, savaş sistemlerinin de hiçbir anlamı yok.
Yeni ne gelebilir ?
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni ne gelebilir ?
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Knight online da , shaiya da, cabal online görebilirsin. Ikv deki savaşçı asas ve warrior karışımı bişi, dolayısı ile büyüye tek ya da 2 atması gayet doğal. Fevzi solucan setli gezen büyüyü öldürmek zor mu bilmiyorum, denk hiç gelmedim ama öldürmek zorsa ve siz bu seti yapmamışsanız, sizin hatanız. her oyunda fazla vuran büyücü tek veya 2 yiyen büyücüdür.NaudiR yazdı: ↑14 Ara 2017 13:34Yahu nasıl zevk alıyorsunuz şu savaşlardan? Gerçekten hayret ediyorum. O kadar dengesizlik var ki oyunda. Hangi oyunda görülmüştür bir savaşçının büyücüyü 2 bazen de tek vuruşta indirdiği? 4-5 savaşçı özellikle def 2 3 olanlar tüm dengeleri alt üst ediyorlar.MOTUN yazdı: ↑14 Ara 2017 12:20Katılıyorum. Seviyeleri zorlaştırmak adına gerekli tecrübe puanını arttırabilirler. 49 > 50 için 150 bin TP istiyorsa 50 > 51 için 250 bin TP, 58 >59 için 600 bin TP istenebilir. Bunu olasılık olarak sunuyorum ama böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.Lahza yazdı: ↑14 Ara 2017 11:43 Başlangıç için yeraltı tarzı bir harita gelecek ve burada karakterleri 59 yapıcaz, ben 59 olmamızın o kadar zor olacağını düşünmüyorum İKV de karakter kasmak ne kadar zor olabilir ki ? Sadece kalabalıktan dolayı zaman alacaktır. Ejder Asa Ecel Getiren gibi üretip kullanacağımız elimizdeki Çemberlitaş silahlarımdan daha değerli silahlar geleceğini düşünüyorum, ayrıyeten yine iflis tarzı şef yaratıklar eklenecektir muhakkak, vereceği materyaller üretimlerde kullanılacaktır, tabiki yeni kıyafetler gelecek, Fevzi Cevriye’nin üst versiyonu gibi atıyorum. Görünümlerinin çok hoşuna gittiğini söylemişti ”Nerull” Bekleyip görelim, ama daha fazla bekletmeyin lütfen, sıkılmış durumdayız.
Eşyalara gelirsek, gelecek yeni eşyalar tamamen şaheser olacaktır. Örneğin Kıyamet Pantalon şaheser olup 150 Büyü hasarı verirken yeni gelecek olan pantalon 200 büyü hasarı verip Çift Efsunlu (Sarı) eşya sınıfına girmesi saçma olur.
Aynı şekilde ana bölge yeraltı gibi bir bölge olup bosslardan şaheser üretimleri için gerekli olan materyalleri elde edebiliriz.
En çok istediğim şey ise Loncaların Savaşabileceği bir alan olması. Örneğin bir NPC aracılığıyla veya yazışma kanalı ( /meydanoku Sobee Studios) ile loncalara savaş açabilir kabul edilirse savaşabileceğimiz bir bölgeye ışınlanabiliriz.
Kim istemez bu arkadaş gibi İKV'de çıldırmayı?
* Savaşçı dikkat atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Şifacı zehir atıyor, bozuyorsun tekrar atıyor.
* Savaşçı deparla yanına ışınlanıyor.
Saymayla bitmez bu ve buna benzer sorunlar. Kısacası yeni eklenti getirmeyle beraber, şu dengesizliğin ortadan kaldırılması gerekiyor. Dengesizlik düzelmediği sürece savaş alanlarının da, savaş sistemlerinin de hiçbir anlamı yok.
Yeni eklenti paketiyle 59’a kasmanın oldukça zor olacağını düşünüyorum. Çünkü 49’un ilk zamanları da kasmak oldukça zordu. Örneğin 48’den 49’a kasmak için 2 gün boyunca arkadaşımla ben vurup kesmiştik anca 49 olabilmiştim. Şimdi işi daha da zorlaştıracaklar diye düşünüyorum.
İtem sisteminde de şöyle bir düzenleme gelebilir. 50 level eşyalar bu açık bölgeden düşecek fakat bu eşyalar çemberliden düşen şaheser eşyalara göre daha az özellik verecek (büyü buz 125 mesela). 55 level itemlere gelince çemberlitaş şaheserlerinden biraz daha fazla verecek (büyü elektrik 175 mesela). Fakat 55’e kadar kasabilmek uzun ve zor bir süreç olduğundan insanlar çemberliden düşen eşyaları da takmak işin çembere girmek zorunda kalacaklar. 55 levele kadar olan eşyalar sarı efsunlu ve mavi efsunlu olduğundan aktarılabilecek. Şimdi baktığınız zaman 55 level bir sarı ceket büyü fizik 175+ direnç asit 85 veriyordur örneğin. Çemberlitaştan düşen kıyamet ceket daha iyi bir alternatif olacak ve bu sayede çemberlinin işi bitmeyecek.
59 levele geldiğimizde nasıl olacağını bilmediğim bir sistemle şaheser eşyalar üreteceğiz ya da üreteceğiz ve bu da en değerli eşyalar olacak. Yine yükseltme yapacağız. Burada bir eleştirim var. Eğer sistem bu şekilde olursa yine piyasa durgun olacak tek tip karakterler olacak. Savaşmak için dizilen savaşçıların hepsi maximum hasar takacak, büyüler fizik vs. Yine herkes penguen gibi tek tip gezecekler. Umarım herkesin tek tip olduğu bir sistem yerine tıpkı yerden düşen eşyaları kombinleyip kendi setlerimizi oluşturduğumuz gibi bir sistem gelir ama bu konuda yönetime güvenmiyorum açıkçası
Ayrıca bunlara ek olarak lonca ile ve lonca puanı ile ilgili kesinlikle bir şey gelecektir. Artık bu lonca puanlarını insanlar değerlendirebilecekler.
İtem sisteminde de şöyle bir düzenleme gelebilir. 50 level eşyalar bu açık bölgeden düşecek fakat bu eşyalar çemberliden düşen şaheser eşyalara göre daha az özellik verecek (büyü buz 125 mesela). 55 level itemlere gelince çemberlitaş şaheserlerinden biraz daha fazla verecek (büyü elektrik 175 mesela). Fakat 55’e kadar kasabilmek uzun ve zor bir süreç olduğundan insanlar çemberliden düşen eşyaları da takmak işin çembere girmek zorunda kalacaklar. 55 levele kadar olan eşyalar sarı efsunlu ve mavi efsunlu olduğundan aktarılabilecek. Şimdi baktığınız zaman 55 level bir sarı ceket büyü fizik 175+ direnç asit 85 veriyordur örneğin. Çemberlitaştan düşen kıyamet ceket daha iyi bir alternatif olacak ve bu sayede çemberlinin işi bitmeyecek.
59 levele geldiğimizde nasıl olacağını bilmediğim bir sistemle şaheser eşyalar üreteceğiz ya da üreteceğiz ve bu da en değerli eşyalar olacak. Yine yükseltme yapacağız. Burada bir eleştirim var. Eğer sistem bu şekilde olursa yine piyasa durgun olacak tek tip karakterler olacak. Savaşmak için dizilen savaşçıların hepsi maximum hasar takacak, büyüler fizik vs. Yine herkes penguen gibi tek tip gezecekler. Umarım herkesin tek tip olduğu bir sistem yerine tıpkı yerden düşen eşyaları kombinleyip kendi setlerimizi oluşturduğumuz gibi bir sistem gelir ama bu konuda yönetime güvenmiyorum açıkçası
Ayrıca bunlara ek olarak lonca ile ve lonca puanı ile ilgili kesinlikle bir şey gelecektir. Artık bu lonca puanlarını insanlar değerlendirebilecekler.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
şunu ekliyim bende çemberlitaş itemleri zaten 59 da bir kere çöp olacak. Şaheser konusunda ise bence sadece silah gelecek eğerki ceketmiş takıymış pantolonmuş vs gelirse yine piyasanın bitmesi demek ben buna %1 ihtimal dahi vermiyorum gb değil bu sonuçta.ERSEN yazdı: ↑14 Ara 2017 18:26 Yeni eklenti paketiyle 59’a kasmanın oldukça zor olacağını düşünüyorum. Çünkü 49’un ilk zamanları da kasmak oldukça zordu. Örneğin 48’den 49’a kasmak için 2 gün boyunca arkadaşımla ben vurup kesmiştik anca 49 olabilmiştim. Şimdi işi daha da zorlaştıracaklar diye düşünüyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Nerull yeni kıyafetlerin çok güzel olduğunu söylemiş, dolayısıyla kıyafet kesin geliyor ve ben burada şöyle düşünüyorum kardeşim, eğer yeni gelecek kıyafetler sadece sarı ve mavi içerikli olursa bunlar aktarılabilir. Yani 59 level bir karakter daha kassak ve onla hiç oynamasak dahi full çember atmış birinden daha güçlü oluruz. Bu nedenle çember atma piyasası da tamamen kapanır. Çünkü insanlar çembere girip ufacık şans için uğraşacaklarına parayı verip yerden düşen itemleri satın alırlar. Ben olsam öyle yapardım yaniKraToSs yazdı: ↑14 Ara 2017 20:37şunu ekliyim bende çemberlitaş itemleri zaten 59 da bir kere çöp olacak. Şaheser konusunda ise bence sadece silah gelecek eğerki ceketmiş takıymış pantolonmuş vs gelirse yine piyasanın bitmesi demek ben buna %1 ihtimal dahi vermiyorum gb değil bu sonuçta.ERSEN yazdı: ↑14 Ara 2017 18:26 Yeni eklenti paketiyle 59’a kasmanın oldukça zor olacağını düşünüyorum. Çünkü 49’un ilk zamanları da kasmak oldukça zordu. Örneğin 48’den 49’a kasmak için 2 gün boyunca arkadaşımla ben vurup kesmiştik anca 49 olabilmiştim. Şimdi işi daha da zorlaştıracaklar diye düşünüyorum.
Bana göre sarı efsunlu eşyaların piyasayı işgal etmesi daha güzel. Çünkü en azından artık item satabiliriz ve herkes tek tip olmaz, eğlenceli olur. 50m’e yerden düşen itemi satarız ve bunun için item kasarız. Bence çok güzel ama çemberli sorununu nasıl çözerler onu kestiremiyorum.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
Yeni tılsımlar gelir belki yetenekleri o şekilde etkiler.
Yeni kıyafetler,yükseltilmeli,parlatmalı olsun ama parayla değil oyun içinden yapalım
+ + katılıyorum. Çemberli konusunu kafamda çözdüm ben direk çöp olacak 59 da oyuncular içinse bekleyip görelim bence hepimiz : DERSEN yazdı: ↑14 Ara 2017 21:03Nerull yeni kıyafetlerin çok güzel olduğunu söylemiş, dolayısıyla kıyafet kesin geliyor ve ben burada şöyle düşünüyorum kardeşim, eğer yeni gelecek kıyafetler sadece sarı ve mavi içerikli olursa bunlar aktarılabilir. Yani 59 level bir karakter daha kassak ve onla hiç oynamasak dahi full çember atmış birinden daha güçlü oluruz. Bu nedenle çember atma piyasası da tamamen kapanır. Çünkü insanlar çembere girip ufacık şans için uğraşacaklarına parayı verip yerden düşen itemleri satın alırlar. Ben olsam öyle yapardım yaniKraToSs yazdı: ↑14 Ara 2017 20:37şunu ekliyim bende çemberlitaş itemleri zaten 59 da bir kere çöp olacak. Şaheser konusunda ise bence sadece silah gelecek eğerki ceketmiş takıymış pantolonmuş vs gelirse yine piyasanın bitmesi demek ben buna %1 ihtimal dahi vermiyorum gb değil bu sonuçta.ERSEN yazdı: ↑14 Ara 2017 18:26 Yeni eklenti paketiyle 59’a kasmanın oldukça zor olacağını düşünüyorum. Çünkü 49’un ilk zamanları da kasmak oldukça zordu. Örneğin 48’den 49’a kasmak için 2 gün boyunca arkadaşımla ben vurup kesmiştik anca 49 olabilmiştim. Şimdi işi daha da zorlaştıracaklar diye düşünüyorum.
Ayrıca bunlara ek olarak lonca ile ve lonca puanı ile ilgili kesinlikle bir şey gelecektir. Artık bu lonca puanlarını insanlar değerlendirebilecekler.![]()
Bana göre sarı efsunlu eşyaların piyasayı işgal etmesi daha güzel. Çünkü en azından artık item satabiliriz ve herkes tek tip olmaz, eğlenceli olur. 50m’e yerden düşen itemi satarız ve bunun için item kasarız. Bence çok güzel ama çemberli sorununu nasıl çözerler onu kestiremiyorum.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
At.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Yapmayın hocam şöyle şeyler, aklımdan çıktığı anda iki defa AT'la ilgili şeyler gördüm bugün. Ancak yaşasın ATLAR. AT gelirse İKV çağ atlar.