Plus Paket / Ticaret Hk.
- KarakuleGFB
- Sahaf Yardımcısı
Re: Plus Paket / Ticaret Hk.
Tarayıcıdaki dandik yürü tıkla Rpglere benziyor bu sistem. Maalesef oyunun yapımcılarında pazarlama taktiği hiç yok. Paket içeriği hakkında geniş düşünüp bir şeyler yapmaları lazım. Adamlar oyuna yeni gelmiş. Etrafta adam bulamıyor. Toplu yapılması gereken görev var. Adam bulamayınca #@!? böyle oyuna deyip çıkıp gideni çok gördüm. İnsanları para için kısıtlarsanız kendi çöplüğünüzde ki oyuncular ile yaşamaya çok devam edersiniz. Görünen olanaklar kazandığınız paranın size yetmediğini gösteriyor. Kader mühürleri en büyük örnek. Mesela Pubg yapımcısı Bluehole Pubg'den kırdığı parayla çok güzel bir RPG temalı oyun yapıyor. Sizde diğer arzuladığınız projelere para v.b ek gelir istiyorsanız genel olarak bu market sistemini elden geçirmelisiniz. Level atlamak bana aşırı kolay geliyor mesela. Bunu zorlaştırın. RPG oynayan insanların %50'si görev ve hikaye için oynuyor. Bazı insanlar düello ve klan savaşları sistemini pek sevmiyor. Level kasma gibi şeyleri zorlaştırıp sattığınız tecrübe bonus ve para bonus v.b şeylerin daha çok satmasını sağlayabilirsiniz.
Re: Plus Paket / Ticaret Hk.
Hocam önerinize kesinlikle katılıyorum.Çok mağdur edici bir durum.İnşallah dikkate alınır bu konu.