İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz
Re: İstanbul Kıyamet Vaktine Başlama Serüveniniz
Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar
. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim 
Bykayserı
Mynet okey oynuyordum.Reklamı gördüm yıl 2009 gibi başladım.Oyunda gözlüklerin kütüklerin çok değerli olduğu zaman sivri adı meteor bölgesi yeni geldiği zaman başlamıştım.
herhalde 2008li yıllar falandı .
4.sınıfa falan gidiyorum bir çocuklar tanışdım sınıfta.
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yani
onu çözmeye çalışıyoruz 
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.

çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yani
o şekilde arkadaşım 1 sene falan oynadı oynadı bizde pc yoktu.pc alınca bende başladım öyle oldu valla.
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayiptibass1666 yazdı: ↑14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim
![]()
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Aynen hocam sbs ile ygs donemi 0kubi07 yazdı: ↑14 Ara 2017 23:32 herhalde 2008li yıllar falandı .
çocugun evi bizim direk yanımızdaymış.arkadaş olduk birgün evine gittim oyun falan oynadık ikvyede başlamış kendisi ama şöyle birşey var ki kuzeninden görüp başlamış ve daha mısır çarşısına girmeyi beceremiyor sağ tık gir demeyi bilmiyor yanionu çözmeye çalışıyoruz
hikayen aynı benimkine benziyor bende bi sbs zamanı bıraktım ikvyi.zaten 3 sene sbs ye girdim ,3 sene yoktum neredeyse.döndüğümde silahlar falan parlıyordu acayiptibass1666 yazdı: ↑14 Ara 2017 20:34 Sene 2007 idi. Daha ilkokul 3e gidiyorum. Sınıf arkadaşım heyecanla anlatıyor : 'Ikv diye bir oyun var bizim binada oturan cocuk oyunda 39 lwl karaktere sahip oyunun en guclulerinden...' . O zamanlar bizde internet yoktu o arkadasın evine gidip oynardım. Efsane başlangıç arayüzü olan elinde değnek olan ablamız vardı o zamanlar. Ertesi sene bizde eve internet bağlattık tabi ilk iş ikv indirmek oldu. Youtubeden felan tek tük olan oyun videolarını izliyordum. 2010 yılında şehir deistirdik sonrasinda sbs lerinde etkisiyle uzun bir sure oynayamadım. 2014te lisedeyken aklıma düstü ve tekrardan başladım. Tabi çoook şeyler değişmişti. Yeniliklere alışalım derken bugünlere kadar geldik. Yazıyı yazarkende bir nostalji oldu duygulandim
![]()
![]()
Bykayserı
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
İlkokul 5. Sınıfa giderken (şimdi üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim) bi arkadasım cok güzel bi oyun var amcoğlu abim falan oynuyoz diyip cdye çekip okula getirmiş. Biz de dersten kaçıp bizim eve gittik, oyunu yükledik 4 lvl yapmıstı beni. Sonra da devam ettik. Sbs ygs lys annem babam hiçbiri bıraktıramadı oyunu ama sonucta tıpı da kazandık:)
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
İlk okul 5.sınıfta arkadaşlarımla okuldan kaçar half life oynamaya giderdik.Arkadaşlarımdan biri ikv oynuyordu.Mahalledeki Abiler Falan derken bende başlamışım 
Benim serüvenime biraz benziyorromendiyojen yazdı: ↑15 Ara 2017 16:05 İlk okul 5.sınıfta arkadaşlarımla okuldan kaçar half life oynamaya giderdik.Arkadaşlarımdan biri ikv oynuyordu.Mahalledeki Abiler Falan derken bende başlamışım![]()
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI

İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ