ee çok güzel rakamturkoxHAMSTER yazdı:araştırman ne bileyim yani amaç ne bu araştırmada:)
en fazla 500 vurur yani kritik olunca da çok farketmiyor.şuan 15 ama girip bakmaya üşeniyorum hatırlarsam oyunda söylerim
Kanatma
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kanatma
- Aslankaramurat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Drowxauril yazdı:Aslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
sadece savaşçı ve büyücü ile wsde işine yarar
savaşçının kudreti %80 azaltır büyücünün canı %20 azaltır
yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir
anca senin gibiler kullanır bu yetenegi
Kod: Tümünü seç
NEYİM VARMIŞ

- hicretsidan
- Teşkilat Neferi
SEN KİMSİNKİ SENDEN YETENEK ÖĞRENİCEM SAVAŞÇI BİLGİN KADAR KONUŞ KOÇUMPetcarar yazdı:ehehehehe ben yetenek öğrenmedim sadece hasarını sordumhicretsidan yazdı:DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....birinin yetenek öğrenmesi gerekiyorsa siz benden öğrenin ahahahahah
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
en azından kendimden eziklere sırf kanatması kudretimi yedi diye yenilmemek için kanatmalı vs olmaz demiyorum. git bu cümleyi anla abine falan da sor belki 1 yıl düşünüp anlayabilirsiniz.hicretsidan yazdı:SEN KİMSİNKİ SENDEN YETENEK ÖĞRENİCEM SAVAŞÇI BİLGİN KADAR KONUŞ KOÇUMPetcarar yazdı:ehehehehe ben yetenek öğrenmedim sadece hasarını sordumhicretsidan yazdı:DENE VE GÖR MİLLETTEN YETENEKLERİNİ ÖĞRENİYONUZ BELEŞE YATIYONUZ SAVAŞÇI TECRUBE İSTER.....birinin yetenek öğrenmesi gerekiyorsa siz benden öğrenin ahahahahah
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
birbirimize bu kadar sert çıkışmayalım.herkesin bildiği kendine dir.kimse kimsye bişey kanıtlamak yada öğretmek zorunda da değildir.bunu anlayan anladı kanatma konusu ile ilgili söylemedim.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
sen bakmadınmı hala kanatma hasarınaturkoxHAMSTER yazdı:birbirimize bu kadar sert çıkışmayalım.herkesin bildiği kendine dir.kimse kimsye bişey kanıtlamak yada öğretmek zorunda da değildir.bunu anlayan anladı kanatma konusu ile ilgili söylemedim.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Petcarar yazdı:sen bakmadınmı hala kanatma hasarınaturkoxHAMSTER yazdı:birbirimize bu kadar sert çıkışmayalım.herkesin bildiği kendine dir.kimse kimsye bişey kanıtlamak yada öğretmek zorunda da değildir.bunu anlayan anladı kanatma konusu ile ilgili söylemedim.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
bnm onerım kanatmaya vrme kudret ısrafıdr kanatmayı kp acları kllnr kdet azarlsa lr dalar sana olmassa kacar ama tabı sn blrsn ama bnce vrme yartklera krsıda en fasla 300 krtkle 600 vrr ynı gerksısı 
- Firexphoenix
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Aynen katılıyorum ex kascaksan hiç verme daha iyi vs yapacaksan mutlaka 15 olsun karşındakinin kudretini bitirirsin zaten önemli olan verdiii hasar deil tükettiği kudret olan bi özellikAslankaramurat yazdı:ben kullanıyorum ve 15 verdim
sadece savaşçı ve büyücü ile wsde işine yarar
savaşçının kudreti %80 azaltır büyücünün canı %20 azaltır
yaratıklara normal 400-500 vuruyo kritik 700 fln iniyo ama yaratıkta kullanma derim
ws atacaksan bire birdir
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
büyücüye karşı kullanılan taktiği vermeyimde diğer karakterlere nasıl vurduğunu söyliyeyim.
savaşcı=bu karakterde en çok kudret tüketmesi işe yarar enerjisi çok kudreti az olduğu için
%50 ihtimalle kudretini tüketirse çok işe yarar.kudreti tükenmiş bi savaşcı sadece düz vurabilirken karşısındaki
ağır vuruş sert vuruş dalar buda kendisi için bir dezavantajdır.
şifacı= bu karakterde mesela emdesin veya klan savaşı yapıyorsunuz emınonunde veya meteorda veya sivri adada.
şifacıya atarsın kesin ihtimalle bakın kesin diyorum %50 gibi kudret tüketme ihtimali gibi değil şifacının iyileştirme
büyülerini 3 kat kötüleştirirsiniz. Bu nasıl bir avantaj sağlar
ful ibni sinalı şifacı düz şifası 4500 se kanatma süresi boyunca 1500 şifa yapar.
yani bir büyücüye patır kütür dalarken büyünün enerjisini ortalama 4500 değilde 1500 artırır buda büyücü için
kaçınılmaz sonu getirir aynı savaşcı içinde geçerlidir.
büyücü= bu karakterdede çok işe yarar ama bunu açıklamak istemem çünkü kendim büyücü olduğum için
büyücünün açıklarını başkalarının görmemesi daha iyi olur.
iyi forumlar.
savaşcı=bu karakterde en çok kudret tüketmesi işe yarar enerjisi çok kudreti az olduğu için
%50 ihtimalle kudretini tüketirse çok işe yarar.kudreti tükenmiş bi savaşcı sadece düz vurabilirken karşısındaki
ağır vuruş sert vuruş dalar buda kendisi için bir dezavantajdır.
şifacı= bu karakterde mesela emdesin veya klan savaşı yapıyorsunuz emınonunde veya meteorda veya sivri adada.
şifacıya atarsın kesin ihtimalle bakın kesin diyorum %50 gibi kudret tüketme ihtimali gibi değil şifacının iyileştirme
büyülerini 3 kat kötüleştirirsiniz. Bu nasıl bir avantaj sağlar
ful ibni sinalı şifacı düz şifası 4500 se kanatma süresi boyunca 1500 şifa yapar.
yani bir büyücüye patır kütür dalarken büyünün enerjisini ortalama 4500 değilde 1500 artırır buda büyücü için
kaçınılmaz sonu getirir aynı savaşcı içinde geçerlidir.
büyücü= bu karakterdede çok işe yarar ama bunu açıklamak istemem çünkü kendim büyücü olduğum için
büyücünün açıklarını başkalarının görmemesi daha iyi olur.
iyi forumlar.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...