Developerların üşengeçliği
Re: Developerların üşengeçliği
silah parlama efektlerinin oyunda bazı yerlerdeki objelerin parlamalarıyla aynı olması
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Bunu günlüğümde paylaşmıştım konusu açılmışken burada da paylaşayım;
Resmi ortadan ikiye bölerseniz; bir tarafın diğer tarafın kopyası olduğunu görebilirsiniz. Tabi bu üşengeçlik değil, pratikliktir aslında. Tasarım yaparken simetrik objeler ''mirror'' gibi komutlar kullanılarak kopyalanır ve çizimlerde çok büyük kolaylıklar sağlar.
Fakat burada şuna üşengeçlik diyebiliriz; Tamam pratiklik olsun diye simetriğini aldınız ama en azından saati düzeltseydiniz
Saatle uğraşmamam üşengeçlik olabilir

Not: konuyu açan arkadaş biraz mizah amaçlı açmış, ciddiye almayın her şeyi
eğlenmeye bakın. sizinde bulduğunuz üşengeçlikler varsa paylaşın eğlenelim konu bana güzel geldi
Resmi ortadan ikiye bölerseniz; bir tarafın diğer tarafın kopyası olduğunu görebilirsiniz. Tabi bu üşengeçlik değil, pratikliktir aslında. Tasarım yaparken simetrik objeler ''mirror'' gibi komutlar kullanılarak kopyalanır ve çizimlerde çok büyük kolaylıklar sağlar.
Fakat burada şuna üşengeçlik diyebiliriz; Tamam pratiklik olsun diye simetriğini aldınız ama en azından saati düzeltseydiniz
Saatle uğraşmamam üşengeçlik olabilir

Not: konuyu açan arkadaş biraz mizah amaçlı açmış, ciddiye almayın her şeyi
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Konuyu açan arkadaş gayet güzel bir şekilde olayı açıklamış ,online oyunlarda genelde oyuncu fikirleri baz alınarak geliştirme hata düzeltme yapılır devlerinin istediği de bu zaten.Holde ki kanatma atan yaratıģın da bence karakter sınıflarında olmayan yeteneğin direncin kullanılmaması olduğunu kanaatindeyim.
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ma B
Birde şöyle aksinin iddia edilemeyeceği bir konu ikv oyununu Tofaş araçlara benzetebiliriz sonuç olarak sadece modifiye yapılabiliyor oyunun sobee nin kurduğu devrine göre iyi sayılabilecek motorundan teknolojinin bayağı geliştiği bu zamanda büyük performans beklemek sadece kendimizi kandırmaktır .
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Kuva İ Milliye
İlk defa sana katılmıyorum yıldıraycımIIASiLKANII yazdı: ↑27 Kas 2017 01:46Bilakis tamda bu zamanlarda eksiklerin dile getirilmesi gerek ki bir çözüm getirilebilinsin.Ha tabi bunlar ufak tefek şeyler fakat eksik sonuçta ve 5 yılın birikimi olarak oyuncu profilin her gün eksikler adına birer mesaj atmalarından daha doğal birşey göremiyorum Sevgili HeraCrossHeraCross yazdı: ↑27 Kas 2017 00:24Tekrar ve son kez dile getiriyorum.Adamlar ellerinden geldiğince yardımcı olmak istiyorlar.Bu zamanlarda özellikle güncellemeye az kalmışken böyle konular açıp moral bozmanın doğru olmadığını düşünüyorum.Şu zamanda destek olmamız gerekiyor.movie yazdı: ↑26 Kas 2017 23:07 Oyunu tasarlarken geliştiricilerin yapmış olduğu üşengeçliklerdir efendim. Bunların bir kısmını yazacağım sizin de aklınızda varsa ekleyin lütfen.
- Mızrak, Türk bayrağı, Arz ve Lodos bayraklarının çantadaki simgelerinin aynı olması. Bayrak simgesi koymanın çok zor bir şey olduğunu düşünmüşler sanırım
- Holdeki Arz ve Lodos taraflarının simetrik olması. Tarihçe'de doğanın da yardımıyla simetriğe yakın bir yapıdadır deniliyor ama
- Irklardan bir tanesinin verdiği kanatma olmayan ama simgesi kanatma olan etki. Bunun için ayrı bir simge koymak çok zor biliyorsunuz
- Tılsım slotlarının çantada olmasına ne demeli. Çantanın yeniden dizayn edilmesi için Dolce&Gabbana'dan yeni bir stilist ile anlaşacaklardı ama tamamen duygusal sebeplerden gerçekleşemedi.
- Örümcek ve Akreplerin boylarını ve renklerini değiştirerek oyuna serpiştirmelerine değinmessek olmaz.
Çemberlitaş bölgesinde bulunan taarruz aygıtının gönderdiği yeteneğin dikkat dağıtma yeteneği ile simge olarak aynı olması da var fakat bunu "biz size onun savaşsal bir etki olduğunu göstermek için öyle yapmıştık" şeklinde kendilerini savunabilecekleri için o konuya "neyse" diyorum.
Daha iyi bir oyun kalitesi için önerilerde bulunmak ,başlı başına bahsi geçen destek kavramının bir yoludur zaten.Fakat burada herşeye isyan eden,herşeyi kötüleyen bir kitlede mevcut ki bu kitleden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın![]()
Paşaxömerfaruk
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı

Aaaaaah ahhhhh İKV ne hallere düştün sen.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
Sebebi herkesin bayrağa ulaşabilmesini sağlamak. Özellikle tören etkinlikleri oluyordu eskiden. Herkes elinde bayrakla dolaşıyordu bayramlarda. Eski günler güzeldi.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Lonca: Ancient Legends
Şu skill olayına bende bozuğum. Meditasyon açarsın iyileştirme sesi gelir. Krtik atarsın çifte sesi gelir, bayan karakterde savaş narası atarsın erkek bağırır. Korteks yersin görüntüde dikkat dağıtma olur, lanetlenirsin görüntüde zihin olur. Kanatma yersin ama bozamazsın ve ekranda.... Yarıldı yazısı çıkmaz. Nedense hemen hemen her yeteneğin simgesi de zihin toplama. Bir çok sersemleme şekli var ama hepsinin skil simgesi aynı. Bunlara bi el atılması iyi olurdu. Bir oyuncu ( size göre müşteri) olarak fikrimi söylüyorum. Tartışmaya kapalıdır.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Abartıyorsunuz. Her oyunda var olan bir şeydir bu. Acaba şimdi düşünüyorum da, yeni gelen güncelleme göz kamaştırıcı olunca ne diyeceksiniz?