ARZMUHAFIZI yazdı:arzların gülüsünüz kim ne derse desin önünüze geleni aldınız iti çakalı girdi içinize ama bitane hırsızlıkla ilgili ispat çıkmadı herkes çamur attı size dürüstseniz helal olsun ananısa babanısa
Drow loncasından daha çok merak ettim seni zati Drow loncasını da tahmin edebiliyorum, kimliksiz konuşma, açık sözlü takılıyorsun bari kimlik göster.
Efecik tır kendı kendını övme polısıkası
Onceden daha cok yaparlardı sımdı duruldular
Bak şimdi diyelimki biz kendi kendimizi övüyoruz bu seni alakadar etmez.Ondan dolayıdırki yorum yapmanıda gerektirmez.Yorum yapman için neden yoktu (eğer gerilmediysen).Bunu anlatmaya çalıştım sen başka yerlere gittin.Neyse ben konuyu uzatmayayım siz konu uzadıkca saçmalamaya başlıyorsunuz.
efelerxyildiz yazdı:Bak şimdi diyelimki biz kendi kendimizi övüyoruz bu seni alakadar etmez.Ondan dolayıdırki yorum yapmanıda gerektirmez.Yorum yapman için neden yoktu (eğer gerilmediysen).Bunu anlatmaya çalıştım sen başka yerlere gittin.Neyse ben konuyu uzatmayayım siz konu uzadıkca saçmalamaya başlıyorsunuz.
Adam kimligini merak etmis, bende yardimci oldum kim olabilir diye sen istedigin kadar kendini ov ben niye geriliyim ki banane senin gucunden cartindan curtundan siz bizim eglencemizsiniz ben eglenmeme bakarim