23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı.
Bir günlüğüne krallığı çocuklara bırakmanızı tavsiye ediyorum.
Son 17 gün...
kralkopra
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: kralkopra
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
SAZOBALII yazdı:23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı.
Bir günlüğüne krallığı çocuklara bırakmanızı tavsiye ediyorum.
Son 17 gün...
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
evlat ilkannn artisleniyor kabaya geçemiyor sonrada gelip wslere karışıyor sizin locanız böyle veletlerle doluysa ve sende böyle bi tipsen sanada mod yok kimseyede mod yok güç dediğin ne latif üretmekmi ecel üretmekmi siz litiflerle ecelllerle kendinizi avutun biz ise hepinizi gömelim sevgi ve saygılarla Heavenx loncasından Heavenxçılgın ve Heavenxenessorcererman yazdı:Walla birgün gercekten silcem bu charları oyunu bırakcam ama senden veya seninki 3 4 şopar için değil böyle karaktersizlikler yüzünden. Nedir Örgülü Loncasıyla alıp veremediğiniz anlamıyorum heleki İlkann 'la ?
Varsa geçmişde bi yaranız tuz basın bence Lonca eskisi gibi değil oyunda kısa zamanda güzel yerlere geldi ve gayet güçlü , sağlam bir lonca oldu bu zmanda tüm yardımları dokunan BeyazKöşk lü dostlarımıza çok teşekkürler. İlkan meselesine gelince o çoçuk gercekten cok kısa bir zamanda cok büyük ve güçlü bir char yaptı kendine karsında duran arz cok nadir ki sen kralkopra babaaaaaaaaaaaaaanasıl durcan. Oyunda herkes birbirini bilir varsa sıkıtın oyunda hallet veya reelde alta gel alanyaya bak bakalım kralkopra babaaaaaaaaaaaa diye övünürken nasıl ölsem diye dua etcen
. Böyle artis artis konusupda sinirimi zıplatmayın adam akıllı oyununuzu oynayın .Zaten sizin gibi çolçucuk yüzünden bu oyun bu hala geldi eskiden beyazköşk denilince bir bağ vardı bir birlik vardı.Neyse iki gün sonra bi görevdede abi abi die ağlaşıyosunuz tüm arisler için gecerli bu lafım.
Rahatsız ettim kişiliği ve karakteri saglam dostlarıma iyi oyunlar

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
Örgulu loncası cok gucludur doğrudur :mrgreen: Ergenekonun yanında Ergenekonun olusumuna kafa tutan orgulu ilkan Olusum gelınce bas edemeyeceğini anlayıp haddını kendısı bılmıstır moda gecemeyerek kım gecebılır bu olusum karsısında moda Bızle derdı olan cakalların sonu kralına eyw cekmeyerek geldık bu gunlere bu gunden sonrada gıderı koyarız hade akıllı olun derdınız varsa Ergenekonla gorusun bu saatten sonrasorcererman yazdı:Walla birgün gercekten silcem bu charları oyunu bırakcam ama senden veya seninki 3 4 şopar için değil böyle karaktersizlikler yüzünden. Nedir Örgülü Loncasıyla alıp veremediğiniz anlamıyorum heleki İlkann 'la ?
Varsa geçmişde bi yaranız tuz basın bence Lonca eskisi gibi değil oyunda kısa zamanda güzel yerlere geldi ve gayet güçlü , sağlam bir lonca oldu bu zmanda tüm yardımları dokunan BeyazKöşk lü dostlarımıza çok teşekkürler. İlkan meselesine gelince o çoçuk gercekten cok kısa bir zamanda cok büyük ve güçlü bir char yaptı kendine karsında duran arz cok nadir ki sen kralkopra babaaaaaaaaaaaaaanasıl durcan. Oyunda herkes birbirini bilir varsa sıkıtın oyunda hallet veya reelde alta gel alanyaya bak bakalım kralkopra babaaaaaaaaaaaa diye övünürken nasıl ölsem diye dua etcen
. Böyle artis artis konusupda sinirimi zıplatmayın adam akıllı oyununuzu oynayın .Zaten sizin gibi çolçucuk yüzünden bu oyun bu hala geldi eskiden beyazköşk denilince bir bağ vardı bir birlik vardı.Neyse iki gün sonra bi görevdede abi abi die ağlaşıyosunuz tüm arisler için gecerli bu lafım.
Rahatsız ettim kişiliği ve karakteri saglam dostlarıma iyi oyunlar

- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
Erkeklik eğer vs izlemeye gelene dalmaksa, canı azken kaçıp,canın dolduğunda 3 kişi dalmaksa,arkadan gülmekse,aldığın 3-5 kp yi yazmaksa, ve bunu yaparak kendini birşey sanmaksa... Emin olun sapına kadar erkeksiniz.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
vs ızlemeye fln gelmedı onun ıcın yıkıldı oraya adamlar haddını bılmesı ıcın ve haddınıde bıldı yol alıp gıttı akıllı olmadıgı surece hep boyle olacak Ergenekona gıder yapan her zaman karsısında benı bulur fazla uzatmayın orgululerın derdı varsa gıtsın Ergenkonla muhattap olsun bu satten sonra ayak yapmayın bana