Karakter isimlerinizin anlamları nedir?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Re: Karakter isimlerinizin anlamları nedir?

Mesaj gönderen IFonQzrail »

AmandACerny = Güzellik :')
Resim

Resim

Resim
Kolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kolcu »

Antares= Alpha scorpii, bilinen adıyla antares; gökyüzündeki en kırmızı yıldızdır, güneşten yaklaşık 50 kat büyüktür. 2006 yılından beri teşkilatta en cok bu isimle bilinmekteyim.

Kolcu= Yolgezer, koruyan anlamına geliyor. Yüzüklerin efendisi serisinde ana karakterlerden birisi olan Aragorn'un lakabı aynı zamanda soyadım.

Forseti= İskandinav mitolojisinde adalet tanrısının adı. Hukuk okumaya başladığımda açmıştım karakteri.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

BORNVOARD: Her ne kadar oyunda İzmirli misin diye sorsalarda nickimin İzmirle bir alakası yok :') . Harry Potter kitabında karanlık lordu çağırmak için yapılan büyüdür. (Barty Crouch Junior tarafından yapılır. Ateş kadehi kitabında geçer.)

Valarxdohaeris: Yüce Valyrian dilince bütün insanlar hizmet etmeli anlamına gelir. "Valar Morghulis"in geleneksel cevabır. (Game of Thrones filminde geçer
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Yamanıı ve IıIıIYaMaNIıIıI: Yaman, soyadımdır. İsimler buradan gelmektedir.

Retaliation: İngilizce'de 'Misilleme' sözcüğü anlamına gelen bu sözcüğü bir şarkıda duyarak esinlendim. Aslında bu ismi kullanmayacaktım ancak anlık aklıma gelmesi ve karakterimin de o zaman 'boş' olacağı hissiyatından ötürü önemsemeden koydum. Şimdilerde ise kendi ismimden çok oyunda 'Reta' diye anılıyorum. Çok sevindirici. :yum:
Resim
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

Buz: Sözlük anlamı dışında, hava olarak sıcaktan hiç hoşlamam.En sevdiğim mevsim kıştır.Büyücüme uygun olacağını düşündüm :grinning:
Ayızıt:Türk ve Altay mitolojilerinde güzellik tanrıçasıdır. Saflığı,aşkı ve güzelliği temsil eder. Ayzıt,ayısıt,ayığsıt hanım da denir.Çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna, insanlara sevgi ve iyiliği işlediğine inanılır. Çoğu platformda kullandığım bu ismi, bir diğer büyücüme kullandım.
Parıltı: Sözlük anlamı dışında, parlak olan her şeye zaafım vardır. Karakter şifacı ve şifacıların mevlana asası yükseltilince hoş parıltılı oluyor, öyle gelişti aklıma geldi :grinning:
Lavanta: Gene bu da bir diğer şifacıma tercih ettiğim bir isim.Temizlik ve haşereler konusunda takıntılıyım, lavanta bitkisi bu konuda can yoldaşım :grinning:
DemirLady: Savaşçımın karakter adıdır.Soyadım Demir ile hanım,leydi anlamına gelen lady sözcüğünü birleştirdim.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Natulcien yazdı: 18 Eki 2017 17:55
Ayızıt:Türk ve Altay mitolojilerinde güzellik tanrıçasıdır. Saflığı,aşkı ve güzelliği temsil eder. Ayzıt,ayısıt,ayığsıt hanım da denir.Çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna, insanlara sevgi ve iyiliği işlediğine inanılır. Çoğu platformda kullandığım bu ismi, bir diğer büyücüme kullandım.

Çocukları ve hayvanları koruyan tanrının adı Umay değil miydi?
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Röpteşambır: Zengin Geceliği (Adnan Ziyagil)

MYRMİDON: Yarı insan yarı karınca "İlkine göre Zeus, karınca biçimine girerek Tesalya kralı Myrmidon'un kızı Eurymedusa'yı gebe bırakır. Doğan çocuk Myrmidon'ların atası olur."
BANAGOREASKYOK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BANAGOREASKYOK »

Naveran yazdı: 18 Eki 2017 02:17 Sadece karakter adı olarak değil, forum kullanıcı adı olarak bir yanıt vermek istedim. :relaxed:

Naverân: Olabilir şeyler, mümkün olan şeyler.

SühanPerdaz: Güzel ve düzgün söz söyleyen. ( :( :sob: )
suhanperdez senmisin :D ve sen isen hani forumda isim degişme yokdu bu durum sadece oyuncularımı kapsıyor bence sacma yetkililerde isim degişmemeli !!! .ddd
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Natulcien »

CHAPPIE yazdı: 18 Eki 2017 18:06 Çocukları ve hayvanları koruyan tanrının adı Umay değil miydi?
umay doğum ve bereketin sembolüdür.ayrıca evet o da cocukların koruyucusudur. hepsi birbiriyle bağlantılı zaten.
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Natulcien yazdı: 18 Eki 2017 18:38 umay doğum ve bereketin sembolüdür.ayrıca evet o da cocukların koruyucusudur. hepsi birbiriyle bağlantılı zaten.
Hocam yazını okumaya çalıştım ama öyle bir renk seçmissin ki gözlerim kör olacak biraz daha bakarsam. :')
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön