2008 yılında ilk İKV'yi burada oynayan, ilk oynadığım zamanlarda 'çok saçma, bir amacı yok, nedir bu' diye söylenenlerin bir çoğu şuan başta Meran ve Kuklacı olmak üzere oyundalar
PEKİ SEN OYUNA HİÇ OYUNCU KAZANDIRDIN MI ?
Re: PEKİ SEN OYUNA HİÇ OYUNCU KAZANDIRDIN MI ?
Bulunduğum bölgenin %90 Meran sunucusunda
2008 yılında ilk İKV'yi burada oynayan, ilk oynadığım zamanlarda 'çok saçma, bir amacı yok, nedir bu' diye söylenenlerin bir çoğu şuan başta Meran ve Kuklacı olmak üzere oyundalar
İşin garibi beni bile sollayan olmakla birlikte oyunda büyük yerler edinenler olmuş..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Re: PEKİ SEN OYUNA HİÇ OYUNCU KAZANDIRDIN MI ?
zamanında çalıştığım internet kafeye ben yaymıştım bu oyunu arkadaştan görüp.
ne günlerdi be. o zamanlar çalışmıyodum tabi müşteri olarak gidiyordum. dedim abi böle böle bir oyun var pclere yükleyeblirmiyiz türk oyunu falan. dedi yükleriz sorun olmaz. sonra onlarıda başlattım ikv ye
o zamanlar silkroad çok oynanıyordu fazla oynayan olmadı ama ben görevimi yaptım.