Hocam para pul felan demişsinizde şuan oyuna güncelleme gelsin para pulun bir önemi olacağını sanmıyorum en azından kendi adıma konuşmak gerekirse oyun sürekli güncelleme geldiği taktirde her ay zaten düzenli olarak akçe v.s çeken birisiyim yüklü miktarlarda ama sürekli güncelleme olduğu taktirde bunu 2 katına çıkartabilirim sadece kendi görüşüm ve kendi adıma konuşuyorum.
Oyunun türk oyunu olması bir yana ortamı içeriği hepsi biz türklere özel olması bile oyunu bir tık daha üstte tutuyor zaten. Buna ek olarakta oyunun gerçekten diğer oyunlara kıyasla ucuz olaması şimdi birileri gelir neresi ucuz diye başlar konuşmaya neyse.
Sadece diğer oyunlara para anlamında kıyaslandığında bile fark bariz ortada iken para konusunda böyle tutum göstermeniz üzücü.
Yoksa grup bölgesi mi ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Yoksa grup bölgesi mi ?
yun1010 yazdı: ↑09 Eki 2017 21:33Herkes gb gelmesin derse forum kuruluş amacına uygun olmaz. Şimdi ben gb lerinin gelmesini isteyeceğim siz beni haklı nedenlerle susturacaksınız. Sonra yetkililer bunu görüp gb getirmeyecek. Nasıl ama ?![]()
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
2 hesabında plusu bitti. Greve girdim güncelleme gelmeyene kadar akçe yüklemek yokSPIEGLEIN yazdı: ↑09 Eki 2017 22:33 Hocam para pul felan demişsinizde şuan oyuna güncelleme gelsin para pulun bir önemi olacağını sanmıyorum en azından kendi adıma konuşmak gerekirse oyun sürekli güncelleme geldiği taktirde her ay zaten düzenli olarak akçe v.s çeken birisiyim yüklü miktarlarda ama sürekli güncelleme olduğu taktirde bunu 2 katına çıkartabilirim sadece kendi görüşüm ve kendi adıma konuşuyorum.
Oyunun türk oyunu olması bir yana ortamı içeriği hepsi biz türklere özel olması bile oyunu bir tık daha üstte tutuyor zaten. Buna ek olarakta oyunun gerçekten diğer oyunlara kıyasla ucuz olaması şimdi birileri gelir neresi ucuz diye başlar konuşmaya neyse.
Sadece diğer oyunlara para anlamında kıyaslandığında bile fark bariz ortada iken para konusunda böyle tutum göstermeniz üzücü.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
ToticPhilosophy yazdı: ↑09 Eki 2017 22:07 sobee ekibini birçoğumuz 10 yıldır tanıyoruz. Bu adamları biraz tanıdıysak açık ve net olarak diyorum ki bu herifler yine gb getirecekler. İlaveten açık dünya harita gelse bile ağırlık yine gb üzerine olacaktır. O kadar haykırışa şikayete rağmen kendi bildiklerini okuyacaklarına emin olabilirsiniz. O da yetmeyecek tılsımların kademelerini arttıracaklar 4. kademe 5. kademe sonra aksın paracıklar. yeni tılsımlar zaten gelir. belki akçeyle alınan gözlükler bile getirebilirler. Maksat oyuncuların cüzdanı iyice boşaltmak. Ders aldıkları şikayetleri dinledikleri falan yok. Cepleri en iyi ne şekilde dolacaksa o şekilde kafalarının dikine gidecekler
bu gelecek olan expansion zaten oyunun sonuncu expansionu olacaktır. birdaha exp. falan beklemeyin. bu yüzden bu exp. ile birlikte oyunculara olabildiğince fazla para harcattıracak unsunlar gelecektir. son exp. , son yıllar , son vurgunlar.
çok güzel özetlemissin kardeşim.. Bence de oyun 49. seviyede bitti bundan sonra gelecek güncellemeler tılsım ve grup bölgesi tarzı olacaktır açık ve net.. Büyük hol'ün devamında Tangriss eklenir orda yeni tılsımlar 4. kademe 5. kademe tılsımlar gelir. bir de grup bölgesi gelir çemberlitaş gibi daha yuksek hasarlar yeni silahlar yeni parlatmalar vs.. en az 4-5 sene güncellemeye gerek bile kalmaz.. malesef gidişat bunu gösteriyor..
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Lonca: Ancient Legends
Mantıklı geliyorAdrianalima yazdı: ↑09 Eki 2017 22:46ToticPhilosophy yazdı: ↑09 Eki 2017 22:07 sobee ekibini birçoğumuz 10 yıldır tanıyoruz. Bu adamları biraz tanıdıysak açık ve net olarak diyorum ki bu herifler yine gb getirecekler. İlaveten açık dünya harita gelse bile ağırlık yine gb üzerine olacaktır. O kadar haykırışa şikayete rağmen kendi bildiklerini okuyacaklarına emin olabilirsiniz. O da yetmeyecek tılsımların kademelerini arttıracaklar 4. kademe 5. kademe sonra aksın paracıklar. yeni tılsımlar zaten gelir. belki akçeyle alınan gözlükler bile getirebilirler. Maksat oyuncuların cüzdanı iyice boşaltmak. Ders aldıkları şikayetleri dinledikleri falan yok. Cepleri en iyi ne şekilde dolacaksa o şekilde kafalarının dikine gidecekler
bu gelecek olan expansion zaten oyunun sonuncu expansionu olacaktır. birdaha exp. falan beklemeyin. bu yüzden bu exp. ile birlikte oyunculara olabildiğince fazla para harcattıracak unsunlar gelecektir. son exp. , son yıllar , son vurgunlar.
çok güzel özetlemissin kardeşim.. Bence de oyun 49. seviyede bitti bundan sonra gelecek güncellemeler tılsım ve grup bölgesi tarzı olacaktır açık ve net.. Büyük hol'ün devamında Tangriss eklenir orda yeni tılsımlar 4. kademe 5. kademe tılsımlar gelir. bir de grup bölgesi gelir çemberlitaş gibi daha yuksek hasarlar yeni silahlar yeni parlatmalar vs.. en az 4-5 sene güncellemeye gerek bile kalmaz.. malesef gidişat bunu gösteriyor..
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
59 gelirse şok oluruz
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bizimkilerde yıllardır alışmış oyunun görüntüsüne halan daha bunumu oynuyon diyen bir babam ve ikv halan duruyomu diyen bir abla
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ticari bir maksat güderlerse gb gelir çünkü akçeyle şans arttırıcı , şaheser item örs parasının azlığı için plus paket çekmek mecburiyeti doğacak oyunculara,umarım bu hataya düşmezler yoksa dönecek olan oyuncuları geçtim,ellerinde ki kitleyide kaybedecekler. Umarım açık dünya haritasıyla oyun tatlıya bağlanır.