Sizleri Oyunda Tutan En Önemli Şey ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Sizleri Oyunda Tutan En Önemli Şey ?

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Retaliation yazdı: 04 Eki 2017 16:38
Darkxfearless yazdı: 04 Eki 2017 13:42 Yeni Güncelleme Umudumuzu yitircek kadar kötü birşey olursa ?
Beş yıl sonra bir güncelleme gelecek, bunun bir telafisi olarak şaheser sunacaklarını düşünüyorum.
Olacaktirdan ziyade olmalı bence ben daha çok Kolye yüzük üzerinde birşeylerde olacağı kanaatindeyim. :yum:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Darkxfearless yazdı: 04 Eki 2017 13:42 Yeni Güncelleme Umudumuzu yitircek kadar kötü birşey olursa ?
Olmaz.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Ejder asayı yapılacak düzenlemeyle kullanılabilir hale getirsinler ve trans kolye yüzük gibi şaheser takılar getirilebilir, yanlız bunu yaparken sığınak ve migrat çöp edilmemeli zaten edeceklerini de düşünmüyorum.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

beni oyunda tutan bir şey yok şuan oynamıyorum zaten ama beni forumda tutan tek şey güncelleme havadisi
Başlamama neden olabilir
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Oyunda tutan önemli birşey yok. Can sıkıntısına kafa dağıtmak için giriyorum. En son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum. Bu iletiden sonra Kıyamet Günlüğüme bakaağım. Forumda tutan önemli şey ise reklam yapmak. ;) ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Seven yazdı: 05 Eki 2017 17:28 Oyunda tutan önemli birşey yok. Can sıkıntısına kafa dağıtmak için giriyorum. En son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum. Bu iletiden sonra Kıyamet Günlüğüme bakaağım. Forumda tutan önemli şey ise reklam yapmak. ;) ;)
Kimisi günlüğü ile :) kimisi silah tasarımları ile :p saygılar başkan :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

SPIEGLEIN yazdı: 05 Eki 2017 20:49
Seven yazdı: 05 Eki 2017 17:28 Oyunda tutan önemli birşey yok. Can sıkıntısına kafa dağıtmak için giriyorum. En son ne zaman girdiğimi bile hatırlamıyorum. Bu iletiden sonra Kıyamet Günlüğüme bakaağım. Forumda tutan önemli şey ise reklam yapmak. ;) ;)
Kimisi günlüğü ile :) kimisi silah tasarımları ile :p saygılar başkan :)
:) :) :) İçiniz fesat öğle düşünmeyin :D üşenmeden 6000 konsu açarmı biri
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkxfearless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Darkxfearless »

Lahza yazdı: 04 Eki 2017 22:30 Ejder asayı yapılacak düzenlemeyle kullanılabilir hale getirsinler ve trans kolye yüzük gibi şaheser takılar getirilebilir, yanlız bunu yaparken sığınak ve migrat çöp edilmemeli zaten edeceklerini de düşünmüyorum.
EJDER ASA ? LATİF ECEL ASABI KEYFH BUNLARIDA UNUTMA :D
Resim
HakanErdogan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Çalışanlar

Mesaj gönderen HakanErdogan »

Konunun başlığını okuduğumda, neden başka bir oyunu değilde bu oyunu yıllarca oynadığım üzerine düşünmemi, üzerine düşündükçe ise oyun hayatımda geçmişe dönmemi sağladı. Bana hikaye doygunluğu yaşatamayan, bitirdiğimde " Vaktimi harcadığıma değdi. " diyemeyeceğim oyunları oynamamaya özen gösteren, bu sebeple tek kişilik oyun türü dışında fazla oyun oynamayan biriyimdir. Zamanında fazlasıyla çok oyunculu oyunları oynamaya çalışsam dahi, dört-beş saatimi harcadıktan sonra " Keşke başlamasaydım. " diyerek bilgisayarımdan kaldırmışımdır. Evet, İstanbul Kıyamet Vakti hikaye örgüsü ile benzerlerinden ayrılmakta ancak yaklaşık beş yıldır elle tutulur bir gelişme görmediğim, dolayısı ile beni tutmayı başaran hikaye doygunluğu hissinden uzaklaştırmakta olan bu çok oyunculu oyuna neden devam ettim? Peki yıllardır hemen hemen her gün saatlerimi harcadığım halde neden pişmanlık duymuyorum? Bu konuyu gördüğümde kendime bu soruları sormuş bulundum. Bu yüzden konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Cevapları düşünecek olursam, sanal bir dünya üzerinde bu kadar vakit harcayıp pişman olmamayı sağlayacak tek etkenin gerçek arkadaşlar edinmek olduğunu düşünüyorum. Beş yıla yakın süredir tanıdığım, tanıdığım için çokta memnun olduğum, iyi ya da kötü oyundaki her türlü deneyimi birlikte yaşadığımız, muhabbetin gırla gittiği, -belki de en önemlisi- zamanında çabuk güvenip bol bol dolandırıldığım için oyun içerisinde karşısındaki insana/insanlara karşı, güven konusunda gardını her zaman yukarıda tutan benim gibi bir insanda bu gardı indirebilen, aynı loncayı paylaştığım dostlarımın varlığının beni oyunda tutan en önemli etken olduğunu düşünüyorum.

Yazıma son vermeden önce, 2012 senesi öncesinde birlikte bir çok görevi yaptığımız ( Özellikle meran şehrine gidip gelirken sürekli yolu kaybedip bana seslenen : ) ), oyuna ne zaman girsem halimi hatırımı soran, askere gitmek üzere oyunu bırakıp bir daha oyuna dönmeyen Ali isimli arkadaşım, bir şekilde forumda dolanıyor ve bu yazıyı okuyorsan, ben meran sunucusundan Sanalşifa isimli şifa karakterine ve Sanalkatil isimli savaşçı karakterine sahip Hakan arkadaşın. Özelden mesaj atarsan sevinirim.

Kraliyet | Sanalcinayet | Sanalşifa | Sanal | Sanalkatil | Sessizce | Sanalbanka
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

konu açıldığından beri sürekli düşünüyorum cidden beni oyunda tutan birşey bulamadım :grin: bıraksammı ne yapsam

“Genel Etkileşim” sayfasına dön