sadece bekle ve gör hocam haksız çıkarsam tekrar gelip yazarsın konu başlıgı altına
Beklenen GÜN YAKIN !! ( ÖNEMLİ )
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Beklenen GÜN YAKIN !! ( ÖNEMLİ )
Kendi bulgularınızı bizle paylaşarak, bizi de aydınlatır mısınız?
Kardeş kulağıma söyle 
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Nerull bize bir aleyküm selam bile demedi .s.s.s
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Özel mesaj ile dayanaklarını bildirebilir misin biz de bilelim birazını.
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Son Kaptan
mesaj at yazayımbirgaripoyuncu yazdı: ↑02 Eki 2017 11:33Özel mesaj ile dayanaklarını bildirebilir misin biz de bilelim birazını.![]()
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Gamex'e katılmayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yoktu. Asıl Gamex'e katılacak deseydin ve bilseydin bravo derdim.mehmetcan78 yazdı: ↑02 Eki 2017 05:43Senin gibi komik çocukları önceki postumdada görmüştüm merak etme çokta şaşırdıgım söylenemez oyun sizin gibilere kaldı şahsen
Yine aynı şekilde bu ekim ayında da bir açıklama yapacaklardır. Bunu bilmek için de müneccim olmaya gerek yok. Ha Teaser yayınlarlar mı onu bilemem. Sen biliyorsan ki bildiğini zannetmiyorum sadece tahmin ediyorsun, nasıl bu bilgiyi eriştiğini açıkla ki insanlar seni önemsesin. Öyle bol keseden atıp tutup ahkam kesmekle olmuyor
Everything is about math just math
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
movie yazdı: ↑02 Eki 2017 14:13Gamex'e katılmayacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yoktu. Asıl Gamex'e katılacak deseydin ve bilseydin bravo derdim.mehmetcan78 yazdı: ↑02 Eki 2017 05:43Senin gibi komik çocukları önceki postumdada görmüştüm merak etme çokta şaşırdıgım söylenemez oyun sizin gibilere kaldı şahsen
Yine aynı şekilde bu ekim ayında da bir açıklama yapacaklardır. Bunu bilmek için de müneccim olmaya gerek yok. Ha Teaser yayınlarlar mı onu bilemem. Sen biliyorsan ki bildiğini zannetmiyorum sadece tahmin ediyorsun, nasıl bu bilgiyi eriştiğini açıkla ki insanlar seni önemsesin. Öyle bol keseden atıp tutup ahkam kesmekle olmuyor