+9 büyücü tipi.Saçma sapan saç tipleri yerine düzgünce bir şeyler gelse keşke.MobilSorun78 yazdı: ↑06 Eyl 2017 13:23Arkadan bağlı sarı saç sarı sakalvahdet yazdı: ↑06 Eyl 2017 13:08 Böyle bir ürün yapılabilir, zor olacağını sanmam. Cinsiyet değişikliği değilde; saç, yüz değişikliği yapılabilir. Ayrıca yeni güncelleme ile daha fazla saç ve yüz seçeneği olması ŞARTTTT.....
bazen Çemberlitaş'a giriyoruz ve biri çıkıp diyor ki; ''aa beyler baksanıza hepimizin saçı aynı(yada tipi) '' Bazı tipler ve saçlar hiç kullanılmıyor (çok kötü bulunduğu için). O yüzden de hep benzer karakterler ortaya çıkıyor.
![]()
Karakter Cinsiyet Ve Tip Değiştirme Gelebilir mi Akçe İle
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Re: Karakter Cinsiyet Ve Tip Değiştirme Gelebilir mi Akçe İle
Yıllar önce sanırım bi hata kaynaklı karakterin saçları gitmişti. Desteğe yazdıysam da saçlar geri gelmedi kel kaldım . Böyle bişey lazım cidden 
Gerçekten böyle düşününce teferruatlı bir iş gibi geldi. Günah olduğundan veya ahlaki değerler açısından değil de kendi görüşüm olarak baktığımda da bu iş mantıklı gelmiyor. Düşünüyorum bir insan bunu neden yapar. Çok özel bir durum olabilir mesela bir arkadaşı ona karakterini hediye etmiştir. Böyle bir durum bile olsa karakterlerin ana özelliklerinin korunması gerektiğini düşünüyorum. Tamam büyü falan yapılabiliyoruz ama bu abartı olur. Cinsiyet olayını ben de desteklemiyorumFiratCakiroglu yazdı: ↑06 Eyl 2017 12:51Diğer oyunlar kadar çocuk olduğuna emin olabilirsin
Şakalar bir yana, cinsiyet değişimi teferruarlı iş. Bayan ve Erkek için aynı efsuna sahip kıyafetlerin fiyatları farklılık gösteriyor. Adam oyunun sapığı ise ki çok sayıda mevcut, bayan item setlerini dizip, cinsiyetini erkek olarak değiştirdikten sonra o itemleri daha pahalı şekilde satmayı düşünüp, suistimal edilecektir bu ürün.
Ancak tip değişimi ürünü gelebilir, mantıklı da olur.
Tıp için neden olmasın diyebilirim. Tıpkı karakter gibigibi bir durum bu.
genel olarak şey demek istiyorum bayan değil kadın
ben olmamasından yanayım. artık oyundaki herkesin tipini bile ezberledim sayılabilir. hırsızlık yapan birisi adını değiştirse tipini değiştirse bi daha bulunamaz. tipinden tanıdığım çok oldu
ben olmamasından yanayım. artık oyundaki herkesin tipini bile ezberledim sayılabilir. hırsızlık yapan birisi adını değiştirse tipini değiştirse bi daha bulunamaz. tipinden tanıdığım çok oldu
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
İstediiklerin Tıpta Mümkün lakin İkv İçin zor bir iş
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
cinsiyet zor olsa da tip değiştirme getirilmeli. belli itemlerde kadın kıyafetlerinin fiyatları yüksek olabiliyor, piyasa dengesi bozulabilir diye düşünüyorum. fakat saç sakal tip değiştirmeye katılıyorum 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Arkadaşlar bunun çözümü bulunur erkekten bayana geçerken atıyorum sadece şaheserlerin cinsiyeti değişir otomatik olarak diğer eşyalar değişmez , ama yönetim karar verir cinsiyet değişikliğinin mantıklı olup olmadığına, tip değişikliği saç sakal değişikliği mutlaka şart aylar öncede öneri olarak yollamıştım bu konuyu 
Cinsiyet değişimini tasvip etmiyorum. Ayrıca tip değiştirmeyi akçe ile alacağıma plus paket alır keyfime bakarım oyunda tipe kaç kişi bakıyor. Ben yürürken önümdeki adamın nickini görsem yeter.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Tip seçimi yapan çok insan var